Finee tortee😍😍
NevaEva kaze susjeda sto je rodila prije tj dana da je u utorak otisla u bolnicu a u petak dosla doma i da su sestre bile super 😄
Moze Gita, hvala💖
Lonmi bude se malena javila,danas joj je valjda dan za odmor,nemoj brigovat💖
Moja danas skace po mjehuru,danas je aktivna bas🤗
Moj mjehur je valjda vec ko palacinka. Vidis da mi ocito nesvjesno pobjegne cim se nagnem malo 😂

Finee tortee😍😍
NevaEva kaze susjeda sto je rodila prije tj dana da je u utorak otisla u bolnicu a u petak dosla doma i da su sestre bile super 😄
Moze Gita, hvala💖
E da,carskim je rodila
Finee tortee😍😍
Moze Gita, hvala💖
Moj mjehur je valjda vec ko palacinka. Vidis da mi ocito nesvjesno pobjegne cim se nagnem malo 😂
Hahaha kad malecka stalno akrobacije ima pa vidis kaj je slozila,da ti slucajno pobjegne🤭
Najprije pitanje za cure koje su na zdravoj prehrani 🙂 Danas sam prvi put radila one pogačice od psilijum ljuskica znači recept je 3 jaja, 200g svježeg sira, malo soli i malo praška za pecivo i 300g psilijum ljuskica i to se izmiksa i stavi u frižider 20min i onda sam napravila pogačice i stavila peći na 190 oko 20-25min. I sad ispale su mi ok za prvi put dobre su nisu loše sviđaju mi se samo što su mi unutra malo ostale onako gnjecave, mljackaste, mokre neznam kako da opišem, znate li zbog čega je to? Što sam krivo napravila?

Lonmi ako te to sto tjesi meni moja sjedi na mjehuru doslovno na zadak je kraljica i skakuce .Isla sam do ducana jutros i dok sam doma dosla s dvi vrećice upiskila se u gace ahhahah ne bas potop ali dvi kapi su pobigle dovoljne da me smoče hahahahha

Girl, sretan rođoš, sve najbolje!
Lonmi, moja se isto neki dan nije baš javljala, ja već bila na rubu odlaska u bolnicu, pa sam se najela slatkog i ležala na boku i lagano lupkala po trbuhu i eto je! Sreća mamina ♥️
Ima tako neke dane kad je aktivnija i ne mogu se uopće namjestiti, a nekad spava cijeli dan. Jedva čekam dobiti od prijateljice onaj uređaj da mogu poslušati srčeko kad je manje aktivna
Jos jedna info ako se ne varam cini mi se da je netko od vas rekao da je koristio klavocin bid u trudnoci jel istina il se varam?on se smije? Sad moja prija ima ista pitanja kao i ja u vezi antibiotika ahahhaha jooj sta smo nepovjerljive kad je o tome rijec...
Usput i ja jedva cekam toplije vrijeme bas zbog mjehura stalno i nahladivanja

Finee tortee😍😍
Moze Gita, hvala💖
E da,carskim je rodila
Pretpostavljam hitni carski a ne dogovoreni kad je termin prekardasila? Bome su ju brzo pustili doma, za carski pise 5 dana na netu. Jako ima puno lijepih prica.. ja mislim da sam se odlucila. Ne mogu jedino nac tecaj nikakav. Jel znas mozda jel organiziraju kaj?
.
Ma zabica, svima nam pobegne malo dok se smijemo 😂
.
Cure, nisam dobila link.. poslala sam im i mail ali nista za sad.. mozda necu moc na tecaj 🤷♀️
MissGraz i meni je Ambasadorova kci top dana Hahahhaha taman sve dovršim po kuci a gospoda ako imam srece idu u svoje sobe laganini...
Upravo su otisli u skolu,melem za usi ,tisinaaa cak sam i tv smanjila da mi ne kokodače..ostala samo moja mrva Rita ali ona kad je sama je med i mlijeko ni ne osjetim je...(nema se s kim svadat)

Meni nikako nije dosadno ja se ubila vec danas od posla, evo sad sam tek legla jer osjetim da nemogu više stajat. Znači za početak sinoć kaže moja cura ja bi malo spavala kod tebe reko može. Probudim se oko 5 ono mokro mi koljeno gledam što je popišala se u moj krevet. Budim ju i tuširam i ona u svoj čisti krevet a ja svu posteljinu stavila prat i ribala jogi jer je promočilo preko vodonepropusne podloge ne kuzim kako ali dobro. Onda sebi u jednom kraju di nije bilo popišano napravim di ću odležat jos bar do 8 i onda buđenje kuham si kavu stavljam robu prat opet pa sušit, starija u online školi u sobi, mlađa malo na mobitelu ja napravila te kruščiće i kaže mlađa ja imam danas ispit iz prirode reko super ajde donesi knjigu i malo ju ispitivala malo mi to čitala i tako, u međuvremenu stavila ručak ubila se stojeći u kuhinji dok sam sve za ručak pripremila i povrće očistila i usput ormarić ispod sudopera oprala i posložila jer je tu bio kaos a to mi je bilo ono što još moram počistit prije nego rodim 🤣🤣 opet stavila robu prat i sušit pa im dala ručak i stavila u mašinu suđe i otpeljala sad mlađu u školu i malo legla. Sad pol sata malo ležat pa opet stavit robu sušit a za peglat da ne govorim koliko imam i jos bi trebala podove oprat. Ali umorna sam neznam koliko ću još danas stić napravit. Muž danas u zg na sastancima neznam kad će doć ali kad on dođe njemu dat ručak pa po malenu u školu i tako. Uvijek nešto imam za radit. Uglavnom kod nas nikad nema viška vremena 🤣🤣

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji