Curee sve je uredu, pojačane BH kontrakcije i trebam mirovati više. Rekli su mi vj od previše aktivnosti 🤷🏽♀️
Ugl beba je super ima 3 kile 🥰
Pao mi kamen sa srca, tako me uplašila doktorica kad je rekla da odem odmah na hitnu da sam jedva vozila.
A da vam ne pričam, ja na ctgu a u sobi pored rađa, ona je toliko vrištala da je meni došlo loše skoro sam povraćala 🤣
Elly94 - a da si olaksas i kupis kao ja magnezij citrat 375 direkt od Dietpharma?😅 ja isto kupila prvo direkt i skuzim da ima sve ono kaj pijem u ellebabyju🤔 sad pijem ove vrecice i nemam grceva, ali zato… vjetrove 🤭😅
.
MissGraz- znaci samo citajuci tvoj post mi je na komentar doktorice tlak skocio na 200, mogu mislit kako ti je bilo😤 glavno da se tvoja curka tebi javlja, sonda vamo - tamo 🙏
.
Gotov nam je trudnicki tecaj 🤗 meni i dragome je bas bilo super. Jest da smo danas do skoro 14h30 po Pevexu landrali i gledali plocice za kupaonicu, a preostalih pola sata jurili kroz Sevete i Dubravu doma da ne zakasnimo, ipak smo uletljeli taman i osijecamo se oboje spremni. Zasad 😅 bas kad je babica pricala o vaznosti dodira koza na kozu nakon poroda, bas sam se raznijezila misleci jos malo i ja cu svoje sunasce drzati na prsima, sa ili bez dohrane 😌 e da, svakako cu ja kontaktirati centar za farmakologiju na Salati, da pitam za lijekove i to 👍
.
Bebolinka - mislimo na tebe i saljemo tebi i bebici dobre vibre, da nam se sto prije javis dobrim vijestima❤
Jagodice pitala sam za taj direkt bas od diethpharma posto ga imam domovski al reko je ne ne.. Samo magnezij citrat.Kapsule neke. Kako god kupit ce se :)
Dragi otisao po utrogestan 200mg u ljekarnu zena se cudi i kaze da imaju od 100mg da nikad nije drzala ni vidjela u rukama od 200mg.. Da ja slobodno pitam doktora da dvije od 100mg uzimam.. Mdaaaa taman poslaaaaa.. Nema sanse😂😂😂 druga ljekarna i rijeseno 😂
A ovo sa ctgom i nacinom doktorice kak je ona to rekla.. Mislim da bi mi pozlilo da mi se to desilo. Uzas pristup! Ima ih svakakvih!
Bebolinka super, drago mi je za tebe!
To je vec prava velika curica ❤️
Mislim da ću se noćas družiti s drugim nespavalicama, jer sam spavala od 4-7, ne znam šta mi bi!
Bebolina, drago mi je da je sve ok.
Ja se počinjem psihički pripremati za 22sata i stavljanje utrića. Nisam jutros stavila kako bi dr mogla bolje vidjeti što se događa dolje. Uffff!!
Večer cure, dok ja krenem sve nadoknaditi, nevjerojatno kolko se toga izdogađa kroz to vrijeme. 😊
Bebolinka, baš mi je drago da je sve OK, sad samo malo usporiti tempo i bit će to sve super i dalje! 😊🙏
Jagodice, odluka o dojenju je apsolutno odluka samo te žene i nikog drugog. Nemaš se kome šta opravdavati, ako nejde, nejde i nema tu ništa loše u tome. Ni prva ni zadnja, a hvala Bogu, koliko je već djece odraslo na dohrani pa prema tome, bitno da se ti dobro osjećaš, a tako će onda biti i s bebicom. 😊 Svakako se nemaš zbog čega osjećati loše.
Položaj bebe - i moja curka već odavno "dubi na glavi" i smještena je lijevo. 😁 Ali kad krene migoljit, imam dojam da je posvuda. Zadnjih dva dana pogotovo nekako ful aktivna, a to dosad nisam toliko osjetila. Posteljica sprijeda igra svoju ulogu, prema vašim pričama mogu zaključiti da se to puno manje osjeća dok je sprijeda.
MissGraz, ne znam šta bi komentirala osim da si mogu samo misliti kakvo je to bilo užasno iskustvo. Nekad stvarno doktori nemaju nikakvog takta i bubnu pa ostanu živi. Ali bitno da je bebač super! 😊💪
Deleted user, divne slikice, kak se lijepo pokazala, predivna je! 😍 Moja ništa, stalno je glavom prema dolje i posteljica sprijeda pa je teško uhvatiti nešto bolje. Ali zato sigurno neću skidati pogled s nje kad nam dođe na svijet. 😊❤️
Pregled - meni je u srijedu zadnji kod socijalnog pa onda u bolnicu. Dal onda on daje uputnicu za bolnicu i treba se onda naručiti ili kak to ide? Kolko su onda česti ti pregledi?
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
PREGLEDI 1.MJESEC
Emmie 29.01.
PREGLEDI 2. MJESEC
Ines 01.02.
Deleted user 02.02.
Petra982 02.02.