Kad smo kod ctg- a ja sam ga radila sad prekjučer i bebač je spavao ko top, i onda sestra svako malo dođe i kaže e jesi se sad uspavao i onda mi onako tresla trbuh da se probudili ali nema šanse kad ona protrese on samo malo pogura one pipje što stave na trbuh i to je to i baš ona komentira da tako sve bebe obozavaju to gurat, bas tu di je to prislonjeno on gura 🤣🤣 i na kraju jedva nekako uspjela snimit par pokreta i odem ja na utz i kažr doktorica aime što smo živahni pogledajte kako se miče i lupa🤣🤣 na ctg-u nije htio a onda se kod doktorice raspištoljio kad ga je sestra prije prodrmala. 🤣 sad sljedeći put kad budem isla na ctg ću prije toga nešto pojest jer prekjučer nisam ništa jela prije tako da će se onda možda pokrenut i probudit od doručka 🤣
Da, ne znam kako to kuze 🤷🏻♀️ moja izvodi sve i svasta u trbuhu, bas luduje. Dodje muz i stavi ruku i ona mirna skroz 😂😂 ja stavim ruku, ona podivlja 😂😂
Daaa, kod mene isto. Cim muž stavi ruku, tisina. 😂😂
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ista prica! Cim muz stavi ruku umiri se, onda se on tjesi - sigurno joj pase moja energija. 😁
.
Moja je bebica bila od sinoc aktivna stalno evo sve do maloprije i sad sigurno kad odem tamo spavat ce k'o top! 🙈
.
Jucer smo pricali o bolovima u preponama i dole, evo danas imam bas neku probadajucu bol kroz "damu". Bas cu pitat sad tamo u bolnici sta to moze bit, sreca pa idem danas.
Jutro curke!
Evo vam jedan video da se nasmijete
https://www.facebook.com/laura.clery/videos/3747965215269165/
Danas je muž ishendlao klince pa sam se odmorila, unatoč tome što nisam mogla spavat do 2 (prao me neki napadaj panike u vezi poroda) i što me njihovo natezanje probudilo.
Jagodice, vrijedi ona izreka, sretna mama, sretna beba! Vjerujem da te čini tužnom propustiti to iskustvo, al znam da ćeš napraviti najbolje za sebe i bebicu! Ne obaziri se na komentare i ne opravdavaj se nikome. I ja sam jedna od onih koje su odrasle na formuli i niš mi ne fali.
Karakter u trbuhu i vani? Nema to veze! Djeca se mjenjaju kroz godine. Moja mala je bila mirna spavalica i papalica do 3. god, a sad je paprenog karaktera da me ponekad splaši... 😂
Odoh ja malo do grada! Pa kud puklo da puklo!
Sretno na pregledima
Jutro 😊
I kod mene je tako, cim muz stavi ruku mala se umiri, ali onda ju priceka malo pa krene opet 😂.
Evo danas je aktivna ujutro od 5 😂. Tocno kako joj je koji dan volja.
.
Eto dogurale i mi u 25.tj, samo nek ide vrijeme da ova dosadna veljaca i ozujak odu. Ja volim travanj, svibanj, lipanj, to su mi 3 najdraža mjeseca, uzivam u njima. Ova prva 3 su mi nekako depresivna, ljeto prođe ko nist i onak se kuhamo ili smo na moru, a jesen mi je tmurna 😂.
.
Sretno svima na pregledima 😊❤️
.
Jooj taj ogtt, znam da me sad ceka uputnica, a meni se toliko neda na taj pregled 😑. Bas sam lijena za te bolnice i vadenja krvi i nacekavanja. Jos nisam ni sama odlucila dal cu mozda privat.
anaAn sretno dalje , iskreno sad sam
I ja opet u soku i bojim se iako sam zatvorena brinem kakav je cerviks jer moj to nije gledao na uzv.samo prstima i kaze odlicnoo ja ono sretna sve kao super..ali isto osjecam dole se cudno nekako nemam ja iscjedak ni češanje ni miris neki ali kao da mi stalno nesto smeta nezz i meni je urinokultura par puta rađena uredna..on kaze cetvrti put je uspori bla bla ..Al ja od kad sam procitala tvoje iskustvo sam luda evo.nadam se da ce sve biti u redu svima nama do kraja i samo zbog toga zelim da vrime proleti
Jagodice,imas dobar razlog za ne dojenje, tako da se nemas kaj kom pravdat ili ispricavat, bitno da je s tobom i bebom sve uredu💖
Curkee, frendica sto joj je bio termin 21.1. i ide rodit u Vinogradsku je sad na ctgu bila i ostaje u bolnici,sutra bude induciranii i stize curiiica🥰🥰🥰 kaze da ju je tek sad pocelo bit strah, dosad ono laganini a sad kad zna da se to priblizilo,sad ju strah hvata🙈 ali sve bude to dobro,bitno da curka dodee🥰
A ova druga frendica kojoj je sutra termin u Koprivnici, ide u utorak na Carski jer se beba nije okrenula jos..
Stizuu bebice🥰🥰🥰🥰🥰 mislim da ove godine bude praavi baby boom! Dvije frendice su mi ovih dana javile da su trudne🙈
Lonmi kaj te nije jos poslala na OGTT? Ja idem sutra, tebe bude onda zacas poslala🙈
Ti si danaas punih 25 tj,a ja punih 24, jeej🥳🥳🥳🥳
Lonmikaj te nije jos poslala na OGTT? Ja idem sutra, tebe bude onda zacas poslala🙈
Nije me, rekla je zadnji put da cemo sljedeci put pisati uputnicu jer mi je kilaza ok i sve stima te da nema nikakvih potreba da zurimo, da ima vremena 😂.
Meni se to zbilja ni neda, ali isla bi i da me ne salje privat jer ja volim sve provjeriti 😊
Joj znaci ti ces se sutra na cekati, jel ti rekla sta od kad ne smijes jesti dan prije i to?
Lonmikaj te nije jos poslala na OGTT? Ja idem sutra, tebe bude onda zacas poslala🙈
Da mi smo tjedan dana razlike 🥰
Mom_of_4 znaci tebi vaginalni uzv nit ne radi? Moja uvijek spekulum, prsti, vaginalni i prek trbuha, cijeli paket za mene 😂.
Ti isto jos nisi isla na ogtt?
I mene ti muci kakvo je stanje dolje, jedva cekam utorak. Veselim se pregledu, a sad me vec i strah sta cu cuti.
Sortiraj odgovore
Najstariji