Mi smo u 33 tj i moja se okreće ko na ringispilu. U pon navečer na pregledu je bila popreko sa glavicom na lijevoj strani, i do sutra (utorak) navečer je 3 puta stucala i točno sam ju pratila po glavici kako se okreće dok nije napravila 360 stupnjeva. Evo sad opet stuca i glavica je dole, ali opet više na desno, znaci opet naginje da bude popreko. Tako da se ja uopće neću brinuti zas nije u položaju za porod, to ću tamo pred kraj malo više brinuti, al kako ju pratim s tim štucanjem, stvarno se ne bih cudila da završim na carskom jer neće biti glavom prema dole.
AnaAn ne sekiraj se svi iznosimo svoje situacije misljenja i tegobe,nitko od nas nezna sta kome moze niti a i ne mora...moja zaova je bila otvorena za prst od 6 mj trudnoce uz mirovanje na kraju presla termin ali nije uopce osjetila nista..tako da sve je to kako triba da bude na neke stvari ne mozemo utjecat..bit ce kako bude sa sto manje stresa i razmisljanja o icemu eto to sam ja sama sebi odlucila promijenit.ne zamarat se unaprid o nicemu ne citat i ne slusat okolo kao sta je netko naveo uvik ima nadobudnih zena koje trudnicama vole pricat o raznoraznim komplikacijama a da prije toga mozak ne uključe i ne promisle..tako da od sad sve stavljam na off dok god moj dr govori da je sve u redu..tri trudnoce sam iznila uredno zatvorena do kraja tek od 33 tj malo “omekšala” ali do termina niti prst se ne otvaram tako ce bit i sad i tocka ahahahahahhahahahha...
Najbolje je sebi u glavi poslozit tako bar meni.jer ako o necemu intezivno mislim odnese me u krivo skroz,a pa nedam negativnim mislima da mi kradu dan i radost ove trudnoce ..za cca 15-Ak dana ulazim u 7 mj woooow pa brzo ce to sve..gledam prijateljice koje su rodile za Bozic i u prvi mj vec kukaju ajme sta mi je proletilo faki mi mrva ona od bebe fali mi trudnice stomak sve pa tako cemo i mi.... uživajmo i nek nam je s blagoslovom svima ♥️🙏🏻(Moja sestra 31 god ona i muz ne mogu imati djece,tako da sam zahvalna do neba i nazad na prilici umisto da samo kukam)
Moj post dode kao da sam na ispovidi ahahha cesto umisto u dnevnik da napisem stranicu ja se ovde olakšam,nemojte zamjerit😍
Cure, zao mi je sto sam vas opteretila sa skracivanjem cerviksa.
Naime, preko trbuha ne moze se izmjeriti, tako mi je receno, odnosno moze ali nije toliko tocno, mogu biti velika odstupanja.
EmEn - ti si skoro gotova, zato ne brini. Da imas skracen cerviks a da ne mirujes vec bi bilo nekih znakova koje bi sigurno ginekolog vidio.
Mene nisi opteretila, dapače usmjerila si mi pozornost da pitam za to, pošto mi doktor nije ništa rekao neki dan. Samo nam se ti drži i bit ćeto sve u redu. 🤗👍
Moja gin salje sve na ogtt...neke ranije cak na pocetku trudnoce ako ima indikacija ako ne...trazi od 24 do 26tj da se to napravi da se stigne popravit i stavit pod kontrolu ako je vec podivljalo...ne gleda ni na kilazu ni nis...ja sam dobila 1kg pa svejedno moram ic...i zelim...ipak taj secer nosi komplikacije u kasnijoj trudnoci a to si ipak ne zelim ..nisam imala u prve dvije,valjda necu ni sad...jedino sam zaboravila sto je rekla da pojedem kao zadnji obrok 😂 bit ce improvizacija...
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Moja gin salje sve na ogtt…neke ranije cak na pocetku trudnoce ako ima indikacija ako ne…trazi od 24 do 26tj da se to napravi da se stigne popravit i stavit pod kontrolu ako je vec podivljalo…ne gleda ni na kilazu ni nis…ja sam dobila 1kg pa svejedno moram ic…i zelim…ipak taj secer nosi komplikacije u kasnijoj trudnoci a to si ipak ne zelim ..nisam imala u prve dvije,valjda necu ni sad…jedino sam zaboravila sto je rekla da pojedem kao zadnji obrok 😂 bit ce improvizacija…
I moja salje svaku trudnicu, ali je zadnji put rekla dat cu vam jos malo mira od toga, kod vas nije neka sila.
Nadam se da ce bit dobri nalazi, da ne moram na neku dijetu il nest pa da jos gnjavim mamu i muza s posebnim nakuhavanjem.
Ovako jedem sve kuhano i domaće samo s tim slatkim ne mogu prestati. Ne pretjerujem ali stalno jedem. 😑
Mislim svaki dan imam desert poslje rucka i veceru, uvijek puding ili kolac ili cokolada 😂
Kak obozavam natipkat sve i onda sve ode😤
Ugl. Ovo masiranje medice zvuci zanimljivo ali kod nas nista od toga,jedno vodi k drugom a meni se neda i nista od toga,pogotovo jer znam da se netko nebi mogao suzdrzat..
A jadan,sutra mu je rodendan pa se mozda necem nada al nista od toga😅 jos ce da se strpi..
.
Kaj se bolova tice,ja si uvijek mislim nije to nista, pogotovo jer mi je prvo pa ne znam.. nekak si mislim dok god su ti lagani bolovi i povremeni,nije nista strasno.. pripisujem to kaj se sve namjesta,rasteze.. beba je jako nisko i pomice se.. da su neki jaci bolovi ili stalni otisla bi doktoru bez razmisljanja..
Koliko mi se neda sutra na ogtt,tolko jedva cekam rjesit to i narucit se na pregled, nadam se da bude iduci tjedan doktorica tamo pa me naruci pregled🙈
.
Kety meni nije moja nista rekla kaj mora bit zadnji obrok..ja kuham rucak za oko 5,pol 6 i to mi bude zadnji obrok🤷🏼♀️
.
Daa Jagodice sve trudnice i bebice oko mene..i to sve curke 24-25 godina koje su planirano ostale i bas mi je drago🥰
Helou helou.. Svaki dan vas pratim al pisem rijetko.. Nagledala sam se finih jela ovdje. NEKAKO mi i dalje pavlova ne izlazi iz glave 😍😍😍
Sve u svemu ovaj forum je divan.. Toliko sam vec savjeta procitala screenshotala bas ste sve od pomoci. Bas nas ima puno razlicitih i to mi se jako sviđa.
Izdvojila bi Ines. Toliko je ugodno citat tvoje komentare i tu pozitivu kojom prstis da je to predivno. Saljes pozitivu i imala sam teske dane i dosla bi na ovaj forum i stvarno bi mi bilo lakse.
Da se pohvalim. Imala sam danas pregled.. Vidim da ste pisale o cekanju na red.. Dosla sam u 10 narucena primili me u pol 1 🙈 radi se o Merkur trudnickoj ambulanti.. Tak da tko god isao.. Naoruzajte se hranom.. Cugom.. Cak sam razmisljala da si svoj stolcek uzmem jer sam morala zadnja dva puta stajat 😂😂
Saznala sam na pregledu da je sve u redu sa bebicom osim cervixa koji je na 25mm V oblik. Strogo mirovanje samo do wca. I prepisane su mi Utrogestan 200mg tablete i Mg citrat. Tak da malo me uplasilo to.. Al da nisam na ovom forumu i da neznam informacije posto dosta vas je spomenulo taj utrogestan.. Mislim da bi poludila 😂
Tak da nadam se da ce sve bit u redu. Bed mi je nekako da nemogu ni skuhat ni neke osnovne stvari.. Al vidim da neke od vas tako vec dugo moraju tak. Tak da svaka vam cast. Sve za nase bebice ♥️
Pregled mi je sljedeci za 2 tjedna. 11.02. MERKUR.
Moja gin salje sve na ogtt…neke ranije cak na pocetku trudnoce ako ima indikacija ako ne…trazi od 24 do 26tj da se to napravi da se stigne popravit i stavit pod kontrolu ako je vec podivljalo…ne gleda ni na kilazu ni nis…ja sam dobila 1kg pa svejedno moram ic…i zelim…ipak taj secer nosi komplikacije u kasnijoj trudnoci a to si ipak ne zelim ..nisam imala u prve dvije,valjda necu ni sad…jedino sam zaboravila sto je rekla da pojedem kao zadnji obrok 😂 bit ce improvizacija…
I moja salje svaku trudnicu, ali je zadnji put rekla dat cu vam jos malo mira od toga, kod vas nije neka sila.
Nadam se da ce bit dobri nalazi, da ne moram na neku dijetu il nest pa da jos gnjavim mamu i muza s posebnim nakuhavanjem.
Ovako jedem sve kuhano i domaće samo s tim slatkim ne mogu prestati. Ne pretjerujem ali stalno jedem. 😑
😂 da,ja recimo ne jedem slatko,grickalice pa skoro nista...jednostavno me ne privlaci sad...uzmem 3 smokica i dosta meni 😂😂 muz lud jer otvorim i onda mora on pojest 🙈🙈 imam frendicu ona je isto tak tamanila slatko...i imala je povisen i to dosta...simptoma nije imala...sve joj je bilo poviseno 😅🙈 no dobro....sutra sam na tapeti pa cemo vidjet...😅
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Ni moj ne gleda kilazu, ja sam dobila ukupno 7kg do sad i to je skroz u redu jer sam na 165 usla u trudnocu sa 58,59 kg. Vjerojatno cu dobit jos 4, 5 do kraja. Moj gin kaze da ogtt sad svi rade i ja sam happy sto jesam jer ispada da je beba malo teza po mjerama pa bi se onda pitala jel od secera da nisam radila test. Sad znam da nije od toga. Sad samo jos moram skuzit na koga je 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji