Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica125
    28. Siječanj 2021. 08:55

MissGraz

Ja idem na svoj prvi ctg u bolnicu danas.

Ajme, kako divno, uzivaj i javi kako je proslo 🥰🤗

Girl1234
    28. Siječanj 2021. 08:56

Drage curke, hvala svima na lijepim zeljama za rockas. 💕🎉
    Svima zelim dobre preglede!
    Da se kratko osvrnem, AnaAn, ponavljam se kao i ostale, al sve znamo da je ipak bolji strucan nadzor. A i sve su zakljucile da ne znaci da ce nužno doci do neceg loseg. U svakom slučaju, uz tebe samo i drzimo ti fige. Javljaj nam se :) 
    Jagodice, ni sekunde ne trebas trosit na opravdavanje sebe. Ali zaista. Ti si vec sada dobra mama koliko brines o bebi koja jos nije rođena. :) 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Ruska1986
    28. Siječanj 2021. 09:12

Najbitnije je da je tebi dobro i da se ti osjecas dobro. A bebi je to najbitnije! Nista ona nema od toga da si ti sva down i da se ne osjecas dobro.. Tako da ti znas sta je tebi najbolje i samo ignoriraj "dobronamjerne" komentare. Svi su najpametniji kad treba pametovat nekom drugom 🙄 Hrpa djece je na dohrani i ne fali im apsolutno nista.  

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    28. Siječanj 2021. 09:13

Ruska1986

Najbitnije je da je tebi dobro i da se ti osjecas dobro. A bebi je to najbitnije! Nista ona nema od toga da si ti sva down i da se ne osjecas dobro.. Tako da ti znas sta je tebi najbolje i samo ignoriraj "dobronamjerne" komentare. Svi su najpametniji kad treba pametovat nekom drugom 🙄 Hrpa djece je na dohrani i ne fali im apsolutno nista.

Ovo je za Jagodicu 😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

MareiKate
    28. Siječanj 2021. 09:15

Ruska1986

Apsolutno se slažem! Također, hrpa onih koji će ti možda na početku komentirati: a ne dojiš?? 😲 Bi ti za par mjeseci bila: a ti još dojiš?? 😲😲 Ljudi uvijek moraju komentirati 😅

• EmEn9
    28. Siječanj 2021. 09:22

Kod mene je isto već spreman Bebimil neki dan sam kupila paket da stoji da imam za svaki slučaj, moje cure su bile na bebimilu i pokazao mi se ok tako da sam sad isto njega kupila pa nek stoji, neće se pokvarit 🤣
    .
    Noćas me noge ubile od boli tj kukovi i prepone i nikako se namjestit, a jedva sam hodala do wc-a od bolova a ko za inat noćaš 3 puta morala ić. Sad je već malo lakše kad sam prohodala po kući ali stalno osjetim tu neku bol u nogama. To mi je skroz novitet jer u proslim trudnoćama me nisu bolile noge uopće.

• EmEn9
    28. Siječanj 2021. 09:29

Kad smo kod ctg- a ja sam ga radila sad prekjučer i bebač je spavao ko top, i onda sestra svako malo dođe i kaže e jesi se sad uspavao i onda mi onako tresla trbuh da se probudili ali nema šanse kad ona protrese on samo malo pogura one pipje što stave na trbuh i to je to i baš ona komentira da tako sve bebe obozavaju to gurat, bas tu di je to prislonjeno on gura 🤣🤣 i na kraju jedva nekako uspjela snimit par pokreta i odem ja na utz i kažr doktorica aime što smo živahni pogledajte kako se miče i lupa🤣🤣 na ctg-u nije htio a onda se kod doktorice raspištoljio kad ga je sestra prije prodrmala. 🤣 sad sljedeći put kad budem isla na ctg ću prije toga nešto pojest jer prekjučer nisam ništa jela prije tako da će se onda možda pokrenut i probudit od doručka 🤣

• EmEn9
    28. Siječanj 2021. 09:30

*pipke ne pipje 🤣🤣 neznam kako se to zove 🤣🤣🤣

Ruska1986
    28. Siječanj 2021. 09:34

MareiKate

Ruska1986

Apsolutno se slažem! Također, hrpa onih koji će ti možda na početku komentirati: a ne dojiš?? 😲 Bi ti za par mjeseci bila: a ti još dojiš?? 😲😲 Ljudi uvijek moraju komentirati 😅

Klasika 🙄 kad ces nac decka-pa ga nadjes, pa kad ce udaja-pa se udas,  kad ce dijete- pa rodis, pa kad ce drugo dijete, bla bla bla samo hrpa pitanja i zabadanja 👃🏼 di mu nije mjesto. Ne znam samo kako se svi ti ljudi ne sjete kako je njima bilo kad im je neko pametovao oko svega i pito ih glupa pitanja. Ako me nest zanima, pitat cu! Al ocito treba u jedno 👂🏻unutra, u drugo van. 🤷🏻‍♀️ I naoruzat se strpljenjem! Ili cepicima za usi 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Ruska1986
    28. Siječanj 2021. 09:36

EmEn9

Kad smo kod ctg- a ja sam ga radila sad prekjučer i bebač je spavao ko top, i onda sestra svako malo dođe i kaže e jesi se sad uspavao i onda mi onako tresla trbuh da se probudili ali nema šanse kad ona protrese on samo malo pogura one pipje što stave na trbuh i to je to i baš ona komentira da tako sve bebe obozavaju to gurat, bas tu di je to prislonjeno on gura 🤣🤣 i na kraju jedva nekako uspjela snimit par pokreta i odem ja na utz i kažr doktorica aime što smo živahni pogledajte kako se miče i lupa🤣🤣 na ctg-u nije htio a onda se kod doktorice raspištoljio kad ga je sestra prije prodrmala. 🤣 sad sljedeći put kad budem isla na ctg ću prije toga nešto pojest jer prekjučer nisam ništa jela prije tako da će se onda možda pokrenut i probudit od doručka 🤣

Da, ne znam kako to kuze 🤷🏻‍♀️ moja izvodi sve i svasta u trbuhu, bas luduje. Dodje muz i stavi ruku i ona mirna skroz 😂😂 ja stavim ruku, ona podivlja 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.