Ja idem na svoj prvi ctg u bolnicu danas.
Ajme, kako divno, uzivaj i javi kako je proslo 🥰🤗
Drage curke, hvala svima na lijepim zeljama za rockas. 💕🎉
Svima zelim dobre preglede!
Da se kratko osvrnem, AnaAn, ponavljam se kao i ostale, al sve znamo da je ipak bolji strucan nadzor. A i sve su zakljucile da ne znaci da ce nužno doci do neceg loseg. U svakom slučaju, uz tebe samo i drzimo ti fige. Javljaj nam se :)
Jagodice, ni sekunde ne trebas trosit na opravdavanje sebe. Ali zaista. Ti si vec sada dobra mama koliko brines o bebi koja jos nije rođena. :)
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Najbitnije je da je tebi dobro i da se ti osjecas dobro. A bebi je to najbitnije! Nista ona nema od toga da si ti sva down i da se ne osjecas dobro.. Tako da ti znas sta je tebi najbolje i samo ignoriraj "dobronamjerne" komentare. Svi su najpametniji kad treba pametovat nekom drugom 🙄 Hrpa djece je na dohrani i ne fali im apsolutno nista.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Najbitnije je da je tebi dobro i da se ti osjecas dobro. A bebi je to najbitnije! Nista ona nema od toga da si ti sva down i da se ne osjecas dobro.. Tako da ti znas sta je tebi najbolje i samo ignoriraj "dobronamjerne" komentare. Svi su najpametniji kad treba pametovat nekom drugom 🙄 Hrpa djece je na dohrani i ne fali im apsolutno nista.
Ovo je za Jagodicu 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Apsolutno se slažem! Također, hrpa onih koji će ti možda na početku komentirati: a ne dojiš?? 😲 Bi ti za par mjeseci bila: a ti još dojiš?? 😲😲 Ljudi uvijek moraju komentirati 😅
Kod mene je isto već spreman Bebimil neki dan sam kupila paket da stoji da imam za svaki slučaj, moje cure su bile na bebimilu i pokazao mi se ok tako da sam sad isto njega kupila pa nek stoji, neće se pokvarit 🤣
.
Noćas me noge ubile od boli tj kukovi i prepone i nikako se namjestit, a jedva sam hodala do wc-a od bolova a ko za inat noćaš 3 puta morala ić. Sad je već malo lakše kad sam prohodala po kući ali stalno osjetim tu neku bol u nogama. To mi je skroz novitet jer u proslim trudnoćama me nisu bolile noge uopće.
Kad smo kod ctg- a ja sam ga radila sad prekjučer i bebač je spavao ko top, i onda sestra svako malo dođe i kaže e jesi se sad uspavao i onda mi onako tresla trbuh da se probudili ali nema šanse kad ona protrese on samo malo pogura one pipje što stave na trbuh i to je to i baš ona komentira da tako sve bebe obozavaju to gurat, bas tu di je to prislonjeno on gura 🤣🤣 i na kraju jedva nekako uspjela snimit par pokreta i odem ja na utz i kažr doktorica aime što smo živahni pogledajte kako se miče i lupa🤣🤣 na ctg-u nije htio a onda se kod doktorice raspištoljio kad ga je sestra prije prodrmala. 🤣 sad sljedeći put kad budem isla na ctg ću prije toga nešto pojest jer prekjučer nisam ništa jela prije tako da će se onda možda pokrenut i probudit od doručka 🤣
Apsolutno se slažem! Također, hrpa onih koji će ti možda na početku komentirati: a ne dojiš?? 😲 Bi ti za par mjeseci bila: a ti još dojiš?? 😲😲 Ljudi uvijek moraju komentirati 😅
Klasika 🙄 kad ces nac decka-pa ga nadjes, pa kad ce udaja-pa se udas, kad ce dijete- pa rodis, pa kad ce drugo dijete, bla bla bla samo hrpa pitanja i zabadanja 👃🏼 di mu nije mjesto. Ne znam samo kako se svi ti ljudi ne sjete kako je njima bilo kad im je neko pametovao oko svega i pito ih glupa pitanja. Ako me nest zanima, pitat cu! Al ocito treba u jedno 👂🏻unutra, u drugo van. 🤷🏻♀️ I naoruzat se strpljenjem! Ili cepicima za usi 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Kad smo kod ctg- a ja sam ga radila sad prekjučer i bebač je spavao ko top, i onda sestra svako malo dođe i kaže e jesi se sad uspavao i onda mi onako tresla trbuh da se probudili ali nema šanse kad ona protrese on samo malo pogura one pipje što stave na trbuh i to je to i baš ona komentira da tako sve bebe obozavaju to gurat, bas tu di je to prislonjeno on gura 🤣🤣 i na kraju jedva nekako uspjela snimit par pokreta i odem ja na utz i kažr doktorica aime što smo živahni pogledajte kako se miče i lupa🤣🤣 na ctg-u nije htio a onda se kod doktorice raspištoljio kad ga je sestra prije prodrmala. 🤣 sad sljedeći put kad budem isla na ctg ću prije toga nešto pojest jer prekjučer nisam ništa jela prije tako da će se onda možda pokrenut i probudit od doručka 🤣
Da, ne znam kako to kuze 🤷🏻♀️ moja izvodi sve i svasta u trbuhu, bas luduje. Dodje muz i stavi ruku i ona mirna skroz 😂😂 ja stavim ruku, ona podivlja 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji