Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    busybee
    20. Kolovoz 2020. 09:00

Ninach, zao mi je da ti se to desilo al bitno da je sve ok.
    Ja isto ne mogu zamislit da je to moglo ikako utjecati na bebicu, prvo bi tebi trebalo biti ekstreemno lose...
    Super za kaufland, bas cu i ja skociti!

• Bebanomoje
    20. Kolovoz 2020. 09:04

ruza11

Ninnach

Super je ovaj forum. Odlični su savjeti vas cura! Otići ću i ja u kaufland. Tnx! Moj slijedeći pregled je tek 2.9. I to idem u bolnicu na pregled, tako je gin rekla

Super da je sve okej 😊 sta mislite cure o baby watcheru ? Ja si planiram uzet cisto da kad me uhvati panika da vidim da srceko kuca 😊

Meni muz ne da da to kupim 🙄 jer kaze da cu stalno s tim provjeravati i cim ne budem mogla naci otkucaje, da cu panicariti. I ima pravo, s jedne strane ce me umiriti, a s druge znam da cu brinuti. 
    Mozda probam opet razgovarati s njim o tome 😀

ruza11
    20. Kolovoz 2020. 09:06

Bebanomoje

ruza11

Ninnach

Super je ovaj forum. Odlični su savjeti vas cura! Otići ću i ja u kaufland. Tnx! Moj slijedeći pregled je tek 2.9. I to idem u bolnicu na pregled, tako je gin rekla

Super da je sve okej 😊 sta mislite cure o baby watcheru ? Ja si planiram uzet cisto da kad me uhvati panika da vidim da srceko kuca 😊

Meni muz ne da da to kupim 🙄 jer kaze da cu stalno s tim provjeravati i cim ne budem mogla naci otkucaje, da cu panicariti. I ima pravo, s jedne strane ce me umiriti, a s druge znam da cu brinuti.
    Mozda probam opet razgovarati s njim o tome 😀

I to ima pravo u jednu ruku...al ja bi koristila samo kad me opet uhvate crne misli zbog prosle 2 trudnoce...a ovak kad cujem srce bi mi bilo lakse jer znam da kuca 

ruza11
    20. Kolovoz 2020. 09:09

Ja i muz smo se slozili da cemo uzet jer zadnji put kad sam bila trudna...u 12 tj su mi rekli da bebi nekuca srce od 8 tj 😔 prvi slucaj nije bio takav ali sad me neke misli pocnu hvatat lose...stalno se ispitujem dali srce kucaa i onda sam opterecena i nikakva..

bebolinka
    20. Kolovoz 2020. 09:39

Curke, ja sam cijelo vrijeme išla na more i sunčala se i to u bilo koje doba dana jer mi dr nije bila rekla da nesmijem ni ništa. I sad citam da kako to može naštetit bebinom mozgu zbog topline 😫😫😫😫 znaci nije mi dobro
    A ja doslovno sam znala bit cijeli dan na gliseru na suncu, i sad mi je mukaaaa

ruza11
    20. Kolovoz 2020. 09:42

bebolinka

Curke, ja sam cijelo vrijeme išla na more i sunčala se i to u bilo koje doba dana jer mi dr nije bila rekla da nesmijem ni ništa. I sad citam da kako to može naštetit bebinom mozgu zbog topline 😫😫😫😫 znaci nije mi dobro

Ne brinii...nista nece biti bebici...ja sam se u prvoj trudnoci stalno suncala i bila na moru pa je bilo sve okej 😁

malamarelica
    20. Kolovoz 2020. 09:49

Ninach i ja mislim da ne moze ugriz nastetiti bebi i da je sve super, ali dobro da si odreagirala ipak. Bebolinka ja iskreno nikad nisam cula to da toplina steti mozgu djeteta. Svasta mi procitamo i brinemo se. Ja isto se brinem stalno oko kucanja srca djeteta i samo cekam taj trbuh da mi pocne rasti da vidim nekakve konkretne promjene. Mislim da cu tek onda biti mirnija. Ne mogu docekati.
    Joj, moreee... tako bih se malo opustila tamo, ali ipak nista ove godine. Dao Bog sljedece idem s bebom. 🙏

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

bebolinka
    20. Kolovoz 2020. 09:51

ruza11

bebolinka

Ne brinii…nista nece biti bebici…ja sam se u prvoj trudnoci stalno suncala i bila na moru pa je bilo sve okej 😁

😫😫 moram prestat ic na Google 

blossom
    20. Kolovoz 2020. 09:53

Jutro cure 
    Ninnach dobro da si otišla da se upala ne proširi...da je neki otrovni ne bi ti bilo dobro, ovako ne brini bebica je dobro 
    Thx za info Kaufland, baš mi mama išla pa zamolila da mi uzme dvoje...
    Baby watcher je super, ali ga ne budem uzimala...razumijem vas sve koje ste imale ranija loša iskustva, u tom slučaju i ja bi ga kupila.
    Mene neki dan izgrizli komarci (ovdje ih je hrpa) i bili kod svekrve - ona narezala češnjak i sa tim sokom sam namazala ugrize - odmah me prestalo svrbiti i nije nateklo - tako da kome ne smeta miris, namažite se stvarno pomaže
    Bebolinka sumnjam da je to naštetilo bebici, ona je na sigurnom u trbuhu...moglo je samo tebi da imaš opekline i sl., ali ako je tebi bilo dobro i njoj je 
    Idući pregled mi je 8.9 

bebolinka
    20. Kolovoz 2020. 10:00

🙏🏽🙏🏽 Hvala na utjehama hahaha užas nesmijem citat ništa
    Ja imam 25.8 kod privatne jer želim lijepo vidjet bebu i da može dečko samnom da je vidi a i da mi da slikice da imam, i da malo lijepo popričam sa dr posto ona moja mi nije rekla ništa
    A kod svoje obične 14.9 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.