Ja sam se u drugoj trudnoći sunčala kupala non stop
S curom a ona se rodila prepametna preveslava me žednu preko vode tako da mislim da je to bas bzvz informacija , baby wacher sam bas neki dan naručila s ali express za nekih 150 kn pa eto viditi cemo iako imaju i aplikacije koje se skidaju na mog njih sam prije znala koristiti
Curke, ja sam cijelo vrijeme išla na more i sunčala se i to u bilo koje doba dana jer mi dr nije bila rekla da nesmijem ni ništa. I sad citam da kako to može naštetit bebinom mozgu zbog topline 😫😫😫😫 znaci nije mi dobro
A ja doslovno sam znala bit cijeli dan na gliseru na suncu, i sad mi je mukaaaa
I ja sam prije 7 dana bila na moru, sunčanje svaki dan, s tim da sam prije toga provjerila sa doktoricom da li postoje neke stvari koje ne bih trebala raditi, tako da sunčanje nije navela kao problem. Jedino da voda ne bude hladna, sve ostalo je okej.
Tako daa, nemaš brige :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Cure, ja sam sad isla ispuhati nos i iz lijeve nosnice mi isla krv. Nije da je curila bas, nego kad sam ispuhala. Kao o o kad si prehladjen pa zna biti. Da zovem doktoricu?
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Dobro jutro, cure! Evo mene k vama Promijenila sam sliku avatara - od slike jagode u sliku...trudnice
Ja danas brojim 6+1
Prošli tjedan smo bili na ultrazvuku (5.tjedan) - vidjela se gestacijska vrećica u maternici. Naručio me doktor za idući tjedan (meni 7. tjedan) kada će se na-po-kon trebala vidjeti i beba i čuti srce junačko
a nadam se da ću i dobiti termin poroda. E sad, ne znam jesam li si to umislila, ali jučer (na točno 6 tjedana) me šupila mučnina i vrtoglavica. Grudi ultra osjetljive, hvala Bogu da sam doma, pa mogu nositi samo haljinu, bez grudnjaka. Od drugih simpotoma - metalni okus u ustima, kao da čavle jedem
izoštren njuh (znači sjedim uz otvoren prozor i osijetim da vani ispred zgrade netko puši)
i postala sam jako zaboravna. Ono počnem pričati nešto i stanem usred rečenice jer mi je misao pobjegla
inače, ovo mi je prva trudnoća i sve je toliko novo i baš mi je drago da postoji ova grupa, da možemo jedna drugoj biti podrška i potpora.
Cure, ja sam sad isla ispuhati nos i iz lijeve nosnice mi isla krv. Nije da je curila bas, nego kad sam ispuhala. Kao o o kad si prehladjen pa zna biti. Da zovem doktoricu?
Ma nema potrebe da zoves doktoricu 😁 ista stvar i meni...meni je svaku trudnocu jedan od simptoma bila krv iz nosa..jer mi bude suho sve pa mi pucaju zilice 😁🤭
Draga, isto mi se dešavalo u posljednje vrijeme par puta. Krvi je bilo sasvim malo. Nisam zvala doktoricu, ali sam vidjela na netu da je to normalna pojava, hormonalne promjene. Možda neka od žena zna više, ali ja mislim da nije zabrinjavajuće kada se pojavi tako manje krvarenje.
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Jel mi možete pliz reći kako ovaj Lilypie Tracker staviti u potpis?
Bit ce puuuno bebica 🥰🥰🥰
Hej kako si ? Jesi se odlucila za sutra ? 😘
Hej. Dobro sam 😊 sabrana i sprema na sve scenarije 😊
Od jucer neka povremena probadanja nisko dolje, jucer imala osjecaj kao pred mengu ali proslo
Razmislila sam i ipak cu vadit betu. Ako se vec i ne dupla pravilno mislim da moram popratit kako se ponasa ako nesto nije ok
Kakva je beta danas ? Sve uredu ? 😊
Jel mi možete pliz reći kako ovaj Lilypie Tracker staviti u potpis?
Ja sam bila kopirala jedan po jedan dok nisam uspjela jer ima vise linkova hahahaa tako da se ne sjećam koji je pravi
Dobro jutro, cure! Evo mene k vamaPromijenila sam sliku avatara - od slike jagode u sliku…trudnice
Jadanas brojim 6+1
Prošli tjedan smo bili na ultrazvuku (5.tjedan) - vidjela se gestacijska vrećica u maternici. Naručio me doktor za idući tjedan (meni 7. tjedan) kada će se na-po-kon trebala vidjeti i beba i čuti srce junačko
a nadam se da ću i dobiti termin poroda. E sad, ne znam jesam li si to umislila, ali jučer (na točno 6 tjedana) me šupila mučnina i vrtoglavica. Grudi ultra osjetljive, hvala Bogu da sam doma, pa mogu nositi samo haljinu, bez grudnjaka. Od drugih simpotoma - metalni okus u ustima, kao da čavle jedem
izoštren njuh (znači sjedim uz otvoren prozor i osijetim da vani ispred zgrade netko puši)
i postala sam jako zaboravna. Ono počnem pričati nešto i stanem usred rečenice jer mi je misao pobjegla
inače, ovomi je prva trudnoća i sve je toliko novo i baš mi je drago da postoji ova grupa, da možemo jedna drugoj biti podrška i potpora.
Hahaha nisi umislila, i ja sam imala iste osjećaje. Kad smo kod grudi, one su mi odjednom porasle, stvarno su bile teške, i mnogo osjetljive, da sam morala paziti kad se tuširam da mi kabal od tuša ne dodirne grudi, inače će me cijelo veče boljeti. :D Sada je osjetljivost prošla. :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Sortiraj odgovore
Najstariji