Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    20. Kolovoz 2020. 05:39

Ninnach

Ninnach

Dobro jutro svima. Imam razloga bojati se za trudnoću jer sam prije cca 2tj doživjela ugriz pauka i to očito dosta otrovnog. Ugrizao me na leđima tijekom vožnje u autu usred bijela dana. Nisam ni slutila da će se nešto zakomplicirsti. Mislila sam da je osa ili pčrla… A kad ono malo sam proučavala i pauk je. Naime, idem danas doktoru čim počne raditi ali me brine što je već dosta prošlo. Nebi ni išla da mi se nije napravila rana na mjestu uboda nalik čiru, nešto nevjerojatno! Molim boga da je s bebom sve u redu zbog tog otrova koji je pauk ispustio, a i da će samnom biti sve ok. Javim se kad se vratim od doktora. Samo se dvoumim da li otići općoj praksi jer ne znam kolika su im iskustva ili direktno na hitnu. Ne mogu vjerovati. Javim se nadam se sa što boljim vijestima.

Žao mi je samo što nisam prije reagirala nego sam mislila šta ću zbog tog kod doktora. Sad se mogu samo nadati da će biti dobro

Odi za početak možda kod opće prakse pa ako ona ne može rješit će te poslati dalje, da ne čekaš na hitnoj satima ako nije potrebno. 🤗

Ninnach
    20. Kolovoz 2020. 07:17

EmEn9

Ninnach

Ninnach

Dobro jutro svima. Imam razloga bojati se za trudnoću jer sam prije cca 2tj doživjela ugriz pauka i to očito dosta otrovnog. Ugrizao me na leđima tijekom vožnje u autu usred bijela dana. Nisam ni slutila da će se nešto zakomplicirsti. Mislila sam da je osa ili pčrla… A kad ono malo sam proučavala i pauk je. Naime, idem danas doktoru čim počne raditi ali me brine što je već dosta prošlo. Nebi ni išla da mi se nije napravila rana na mjestu uboda nalik čiru, nešto nevjerojatno! Molim boga da je s bebom sve u redu zbog tog otrova koji je pauk ispustio, a i da će samnom biti sve ok. Javim se kad se vratim od doktora. Samo se dvoumim da li otići općoj praksi jer ne znam kolika su im iskustva ili direktno na hitnu. Ne mogu vjerovati. Javim se nadam se sa što boljim vijestima.

Žao mi je samo što nisam prije reagirala nego sam mislila šta ću zbog tog kod doktora. Sad se mogu samo nadati da će biti dobro

Odi za početak možda kod opće prakse pa ako ona ne može rješit će te poslati dalje, da ne čekaš na hitnoj satima ako nije potrebno. 🤗

Da, razmislila sam i ja malo bolje i evo idem do svoje doktorice. Hitnu bolje da izbjegnem ako je moguće.

20. Kolovoz 2020. 07:24

NInnach ma sve će biti ok. Javi se kada završiš. 

20. Kolovoz 2020. 07:35

Cure, kada koja ima preglede? Stvarno nas ima puno i teško mi je to popamtit   

• Bebanomoje
    20. Kolovoz 2020. 07:35

Ninnach, drzim fige da je sve ok 🤞

Cure, od danas su u kauflandu majce i tajice za trudnice. Isla sam kupit, bas je dobar materijal. Vidim da su im ostale od zadnjeg puta i spavacice, tako da imate i to. Ja sam si kupila jednu spavacicu al mi je dosta iznad koljena, vise nego sto bih ja htjela, al ja sam 175 visoka, mozda je to problem 😂 sve si mislim kak ce to izgledati kad trbuh bude veeeliki 😀

Ninnach
    20. Kolovoz 2020. 08:01

Evo već sam obavila, dobila sam antibiotsku mast, zbog trudnoće nisam dobila nikakav drugi još antibiotik ali kaže da će biti ovo ok. Uglavnom, rana se inficirala i dobro da sam otišla jer bi se samo pogoršalo. Sve u svemu, dobro je ispalo hvala bogu. Ali baš sam se prestrašila jer izgleda grozno. Rekla mi je da nebi smjelo utjecati sves skupa  na bebačicu. Ja sretna. Hvala svima na podršci🍀🍀🍀

Ninnach
    20. Kolovoz 2020. 08:05

Super je ovaj forum. Odlični su savjeti vas cura! Otići ću i ja u kaufland. Tnx! Moj slijedeći pregled je tek 2.9. I to idem u bolnicu na pregled, tako je gin rekla

ruza11
    20. Kolovoz 2020. 08:32

Ninnach

Super je ovaj forum. Odlični su savjeti vas cura! Otići ću i ja u kaufland. Tnx! Moj slijedeći pregled je tek 2.9. I to idem u bolnicu na pregled, tako je gin rekla

Super da je sve okej 😊 sta mislite  cure o baby watcheru ? Ja si planiram uzet cisto da kad me uhvati panika da vidim da srceko kuca 😊 

• EmEn9
    20. Kolovoz 2020. 08:33

Ninnach super, vidis  da je sve ok. 🤗🤗

• EmEn9
    20. Kolovoz 2020. 08:36

Sljedeći pregled još neznam kad imam sad mi je prošlo 4 tjedna od zadnjeg pregleda a i moja gin je na g.o do 21.8 a 17.8 sam radila panoramu i  tamo mi je doktor rekao da se narucin na pregled kad mi dođu rezultati od panorame jer da nije potrebno prije s obzirom da je on radio utz i vidi da je sve ok. Tako da kad dođu nalazi zovem gin.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.