MissGraz i Ines sretno sutra💖
E da,gastritis bi mogao biti..
Evo i nase ekipe 🥰🙈
https://ibb.co/4mTgtSY
https://ibb.co/nnqqMXb
https://ibb.co/2kQTj0K
https://ibb.co/cCVF2nw
.
NevaEva sad se mazi s uljem ili kremom, mogle bi poceti..
Ja ih imam vec neko vrijeme jer sam se naglo udebljala prije pa sad ne primjecujem toliko,osim bas kod pupka al su svjetle.. mazem se s uljem stalno, ko da sam na tretmanima🤣
Bubice ja jos ne znam di cu roditi, premisljam se Koprivnica ili Sv. Duh, dala sam si jos vremena za razmislit pa da vidimo🙈
.
Jagodice i Lonmi nadam se da ce radovi proc kak treba da budete u svojem
.
Ja nekak drzim do tog da mogu uvijek poslusat savjet, mozda ce mi pomoc a mozda cu ipak napravit po svome.. ali svaki savjet je dobrodosao.. moja svekrva i mama nisu blizu da skoce k nama tj svekrva cak i je cca 20-30 min autom udaljena,ali nije vozac pa ne moze doc kad se sjeti, tak da mislim da se ne budu mogle puno mjesati u odgoj..
Ne znam kakva ce moja mama biti baka jer joj je to prvi puta, ali koliko sam uspjela pohvatat znam kakva je svekrva baka pa budemo i to vidjeli.. ipak joj je ovo prvo djete od najmladeg sina.... A ima 4 sina, zasad samo jedan ima djece i to troje..
MissGraz sretno. Nadam se da ce sutra nalaz biti bolji i da je stvar samo u prehrani, pa da to doma kontroliras 🤞😊
Jagodice dala si mi vjetar u leda za kolica,mislila sam preko interneta istrazit i samo doc i uzet jedna,ali si mislim zakaj bi,moram ja to vidjet uzivo
Tak da sam odlucila krajem veljace (tak je kuma rekla) da odemo do Citiya u dva ducana di sam nasla 4 favorita i pogledamo ih uzivo, u Bubamari sam pogledala Freeon Trio Comfort, tak da za njih znam kakva su,a i ak se hocu prisjetit to mogu u Areni stat i odlucim dok vidim sve uzivo🙈
Ines preslatki su! Vidim da se bas vole izlezavati 🤣🤣😍
.
Ni ja ne volim mjesanje u odgoj i općenito puno savjeta. Ako me sta zanima, pitam. Najbolji savjet koji mi je dala sestricna je: "Meni su savjeti isli na zivce, tako da ti ja apsolutno nis necu govorit i pametovat, ako ti sta treba tu sam i pitaj me." i to apsolutno cijenim! 👏
.
Meni dolaze mama i sestra, mama mi radi pramenove i frizuru pa sam napravila domace pecene strukle od sira i spinata i druge od zelja i tiramisu iz kutije 🤣
.
Ja se mazem weledinim uljem za mame, iz mullera i super mi je, jos nema strija. Kombinacija je bademovog i jos nekog ulja, nisam sigurna. Moja mama se bademovim samo mazala i ni jednu striju nije dobila, a dobila je oko 20 kg. Tako da tu slusam njen savjet 🤣
Ma neki stvarno ne misle i jos se vrijedaju.
Ja poludim dok vidim kako se drugima mijesaju kako ne bi da se meni. Pa dok se guraju svugdje ko da je dijete njihovo i to. Ne daju disati i svugdje moraju biti.
To ako ne rjesis odmah imas problem.
Hvala curke 💜
Super Mom!! Eto vidis, nije te ubio preko mejla... ko pita ne skita. 😁 lipo ti to drmni, pa ce ti biti lakse. 🙏💜
.
E cure, vi koje ju imate, do kud je vama dosla ona linija na stomaku? Meni skroz presla pupak... je l' to znaci da je loading bar na 90% 😆
.
Strije sam i ja dobila tako negdje oko 26-27 tj, par njih jako nisko, isto ih ja nisam vidjela uopce nego muz... i onda sam nastavila mazat to podrucje duplo u odnosu na ostatak trbuha i na tom je i ostalo... nisu se dalje sirile. 👌
Meni je linija skoro do stidne kosti...
Ja imam pitanje za vas koje se brijete dole, kak to napreduje? Sad sam 22tt i vec mi je tesko 🤦 neznam kak cu u tjednima kad ce trbuh bit jos veci
Sretno svima koje imaju pregled sutra 🙂🙂
Meni je linija skoro do stidne kosti…
Ja imam pitanje za vas koje se brijete dole, kak to napreduje? Sad sam 22tt i vec mi je tesko 🤦 neznam kak cu u tjednima kad ce trbuh bit jos veci
Sretno svima koje imaju pregled sutra 🙂🙂
Ja ti to radim " na opip " 😆 znaci, ne vidim nista, ali idem polako da se ne izrezem i uglavnom uspijevam... po opipu znam da l' sam sve skinula... i skicnem samo na ogledalo da vidim je li okej. Ali skontala sam da mi je puno lakse kad odrzavam to stalno, nego kad malo zapustim pa je ziva muka to sve fino uredit. 😆 mislila sam bila ici na depilaciju, ali svi su mi rekli ako do sada nisam isla da mi nije dobro to naprezanje na koje nisam navikla, pa sam odustala i borim se ovako. Atletska disciplina svakako 🤭😆
Set za njegu - naručila na aliju plavi set ima sve škarice, četku, češljić, toplomjer i baš je fora.
.
Brijanje- je naučna fantastika 🤣🤣, znači ništa nevidim a svaki put zaboravim kupit ogledalo 🙂, stružem sa žiletom sto puta i provjeravam s rukom jesam što skinula i to je to. Sigurno nije idealno ali bolje nego onako.😉
.
Jagodice ja sam bila pisala neznam dal si vidjela meni su ti bile te ljuskice po bradavicama i ja sam ti ih mazala jedno 4-5 dana sa purelan masti i namažem i stavim one jastučiće za dojenje i grudnjak i svaki put je malo ostalo na tom jastučiću, malo otpalo prilikom tuširanja i sad su mi super nema ništa na njima više. 😉
.
Sortiraj odgovore
Najstariji