Jutro cure🌺
Subotom punim tjedne pa eto i nas polako u trecem tromjesecju..
Zezaju me grcevi u listovima i lagane kontrakcije,moram se hitno baciti na magnezij.
Prijateljica mi prekjucer rodila na carski,u spinalnoj,kazesuper iskustvo...ali od jucec je jako boli rez..kaze da se ne moze ispraviti..taj carski je dvosjekli mac,ja sam isto def za vag
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jutro cure, vidim da je bila luda noc, bez spavanja i sa svakakvih tegobama, nadam se da ste bolje💗
Jutro cure🌺
Zezaju me grcevi u listovima i lagane kontrakcije,moram se hitno baciti na magnezij.
Prijateljica mi prekjucer rodila na carski,u spinalnoj,kazesuper iskustvo…ali od jucec je jako boli rez..kaze da se ne moze ispraviti..taj carski je dvosjekli mac,ja sam isto def za vag
Malo po malo i vrijeme proletii🦋
Ja bas jucer muzu pricam da smo u 24om tj a on me gleda pa kud prije, zacas ces se porodit, to proleti hahahja pijem magnezij i bolje je,nemam grceve u nogama..inace me usred noci znalo ulovit da mi suze krenu,tak da definitivno pocni uzimat..
Jagodice, jel ti se povuklo ono crvenilo ispod grudi od sudocrema? Meni se to isto pojavilo al kako mi kuma rsdi u ljekarni rekla je da mažem s plymicolom,da su to gljivice. Zato jer su nam sad grudi veće i to područje, barem meni, se pojačano znoji i pogodno je za gljivice nažalost. Ali prođe nakon par mazanja. Meni je tako i u prvoj trudnoći bilo.
Je, Ninnach, ja sam to par dana sa sudocremom mazala i sad je toliko suho da su se napravile ljuskice 😳 izgleda da sam kolicinski pretjerala sa kremom 😅 e i ja sam mislila plymicolom mazat, ali nisam bila sigurna smijem li to u trudnoci 🤔 sad mazem uljem samo trbuh i bradavice, na bokove i guzu ide Alverde losion. Tamo di se skuplja vlaga ne mazem nista, da opet ne dodje do gljivica, crvenila....
.
Jao, znaci bebica mi je aktivna od prije 05h i tako nekih pola sata. I tokom dana isto. Cim idem brojat pokrete mir i tisina. Mislila sam si isto da je to bedastoca, ali vec sam par puta naletljela na to sa se preporuca poceti.
.
Ja prijavljujem, sad se nemojte smijat, ali nemirne noge i ruke🤣 (moje, ne djetetove🤦♀️),znaci ne znam kako bih se namjestila, zmarci duz nogu i ruku, ne znam kam s njima. I grc me maloprije probudio. I sad sam gladna i idem doruckovati i sto sam spavala sam spavala. Idem si napraviti slabasnu instanticu jer vec vidim da cu ovaj kisni dan ko' zombac prohododat. Ili bolje rec progegat 🤣🧟♀️
.
Lijepu subotu vam zelim svima!😘
E da, zaboravila sam jesmo mi to vec pisale ili ne, ali kad vam se poceo pojavljivati (mame koje ste ver rodile) i curke koje su blizu termina i je li vec uopce poceo dolaziti kolostrum - predmlijeko?🔍🥛
+ i meni navecer naotecene noge... tlak se vec danima vrti.oko 125/70 ujutro, i 133/75 max poslijepodne.
Jutro cure! Mi pojeli bananu i idemo se tusirati pa kupit kadicu za kupanje, rucnike i termometar za vodu, popis je onda kompletan. 🎉🎊🎈
.
Ja zadnja 2, 3 dana imam osjecaj da moram stalno piskit, idem cesto na wc. Vjerujem da je to do polozaja bebe koji se promijenio, sad me glavon u njehur lupa. Ostale simptome (raspucale bradavice, kolostrum, naotecene noge, isijas nemam JOS), zgaravica isto slabija. Al znam da to ide u fazama tako da.. doci ce sve.
Tlak ne mjerim iako imam tlakomjer, ne volim da me stisce, to samo kod dr.mjerim. i dalje se mazem samo hidratantnom kremom, nisam se nikad prebacila na onu za strije.. nemam ih JOS. I magnezij danas pocinjem pit iako nemam grceve, imala sam samo 1 noc. So far so good.
.
Zelim svima super dan :) Sincic i ja danas radimo mini pavlove pa vam posaljemo fotke da vam sline cure 😋
E da, zaboravila sam jesmo mi to vec pisale ili ne, ali kad vam se poceo pojavljivati (mame koje ste ver rodile) i curke koje su blizu termina i je li vec uopce poceo dolaziti kolostrum - predmlijeko?🔍🥛
Meni ti se to pojavilo prije nrkih 7 dana, ajmo reći u 33tt
Jutro cure🌺
Prijateljica mi prekjucer rodila na carski,u spinalnoj,kazesuper iskustvo…ali od jucec je jako boli rez..kaze da se ne moze ispraviti..taj carski je dvosjekli mac,ja sam isto def za vag
Jeeeej, jos malo do zadnjeg komadica, samo 2 tjedna 😍🤩
Carski vs. vaginalni - dr. preporucaju operativni zahvat samo dok moraju sto znaci da je prirodni porod bolja varijanta. Ali ja znam zene koje su se od prirodnog poroda oporavljale 2 mjeseca i nisu mogle stajat na nogama jer je sve sta je moglo islo otezano, dobile upale itd.i dan danas nemaju isti osjet. Isto tako znam zene koje su se opiravile za 10 sati a isto vrijedi i za carski, kazu 2tj.dulji oporavak, ja koga god znam, za 3 dana je bio top, ko da nista nije ni bilo. Jako individualno i ne mozemo znat dok nemamo svoje iskustvo. I onda je jos i sa svakim osobnim porodom drugacije..
Ja razmisljam dosta o carskom sad kad znam da je ta pupcana mozda omotana oko vrata a zbog ciste bi se mogao porod oduzit. Al to su sve nagadjanja, nitko ne moze predvidjet sta ce se desit. Mpzda rodim za 20 min 😋😋
Sortiraj odgovore
Najstariji