ja sam počela uzimat B6 aktivni oblik pred 1.5mj, kako bi pomogla lutealnoj fazi. B6 je izvrstan i za mučnine
2u1😁
👦2012💙
ja sam počela uzimat B6 aktivni oblik pred 1.5mj, kako bi pomogla lutealnoj fazi. B6 je izvrstan i za mučnine
2u1😁
Za sto ti je on konkretno?
2u1😁
Za sto ti je on konkretno?
Trenutno, za mučnine
👦2012💙
Ja sam umor počela odmah osjećati, čak i lagane mučnine. Ali tad nisam znala da sam trudna i bila sam mislila da imam možda coronu hahahah
A mučnine su mi bile najjače 8,9,10 tjedan bas uzassss 11 malo, i sad 12 jako malo možda jednom i evo dns imam, neznam da li je i od vremena ali užas mučnina cijeli dan. I stalno mislim da mi je stvarno od Duphastona, kad se ujutro dignem sam okej popijem njega i eto muke
I curke čestitam na lijepim i iznenađujućim pregledima 😍
Meni je prva trudnoća i sad kad sam ja bila vidjela tu malu bebicu da se mrda ajmeeee znaci osjećaj ono, i nemogu vjerovat da je u meniii 😍😍 a zovem bebu haribo gumeni medo, na slici od uzv ko mali medek
Ruža11 kod nas sve nešto slično počevši od imena pa do tjedana trudnoće🤣😀😅, meni piše termin 12.03.2021. Samo taj i imam.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Evo cure stavila sam Vam slikicu da vidite moju bebolinu. 🤗🤗🤗🤗
https://ibb.co/rt2nLHy
Nemojte zamjerit prvo stavljanje slike na forum, jos neznam bas kako to funkcionira hehe 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji