Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ana_mb
    17. Kolovoz 2020. 16:58

Sanjarka88 🦋

Cure ja volim liste 🤣 pa bi napravila listu proljetnica ❤️ da vas lakse pohvatam i pratim 🤞
    Ako ste za!
    Pa pls javljate termin poroda, grad /bolnicu u kojoj ce te roditi, spol kad saznate i ime kad ga smislite 🥰

Sanjarka 88, hvala za super inicijativu.
    Moj termin je 12.3 2021., OB Zabok

AMB

joy
    17. Kolovoz 2020. 17:15

Draga Sanjarka 22.3. mi termin 😊
    No nadam se da ce prije hehe

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

ruza11
    17. Kolovoz 2020. 18:01

Curee ja danas isla vidit za tablete kod gin i usput mi napravila ultrazvuk 😁 trudna sam 10 + 4 vise nego sto sam ocekivala i bebica je prava 🥰 ajme kako sam sretnaa 

• EmEn9
    17. Kolovoz 2020. 18:37

Cureeee obavila panoramu i odmah mi napravio utz i beba je bas medena, preslatka, kaze da mi je za 3 dana veća po utz tako da je 11+3 a ne 11 kako sam ja mislila. Uglavnom 3900 sam platila rekao mi je da mi je sasvim dovoljan taj osnovni paket. Uglavnom sretna sam jer sam vidjela bebicu i sve je ok, sad samo cekamo nalaze i da nije siguran u spol tako da cekamo nalaze. 🤗🤗🤗

lilika
    17. Kolovoz 2020. 18:38

Dobro došle nove cure 😁🤗
    Ja sam se taman opustila nakon pregleda.. rekoh sve je sad ok.. ali izgleda da stalno je nekakav stres.. danas mi je bio gotov papa test i bakteriološki bris.. kako mi se javila samo sestra rekla mi je da su pronađene tri bakterije (nije rekla koje) već da je doktorica pustila antibiotik xorimax i polygynax vaginete. Dali je neka od vas imala sličan slučaj? Opet imam nekakav strah, jer sam čitala da bakterije za vrijeme trudnoće nisu bezazlene.. 😨😨

• EmEn9
    17. Kolovoz 2020. 18:39

ruza11

Curee ja danas isla vidit za tablete kod gin i usput mi napravila ultrazvuk 😁 trudna sam 10 + 4 vise nego sto sam ocekivala i bebica je prava 🥰 ajme kako sam sretnaa

Superrr baš mi je drago 🤗🤗

ruza11
    17. Kolovoz 2020. 18:51

Ajme presretna sam...ja bi se isto prijavila na listu 😁 termin 19.03  pula 😁

Sunflower! 🌻
    17. Kolovoz 2020. 20:04

Lilika, nemoj odmah brinuti, ja sam u obje trudnoce do sad imala ureaplazmu, a u prvoj uz ureplazmu i betahemoliticki streptokok i jos plus eserihiju u mokraci, pila antibiotike svaki put i do sljedecih briseva krajem trudnoce je sve bilo cisto. Istina je da bakterije u trudnoci mogu biti opasne, ali uz terapiju ce biti sve ok, meni je ginekolog rekao da mu valjda svaka druga trudnica ima ureaplazmu 🙄
    Kad ides jod ginekologa da ti detaljnije objasni o cemu je rijec?
    Sto se liste tice, ja cu isto pricekati da se prijavim tek bakon pregleda, sigurnije mi nekako ali podrzavam inicijativu, dobro da se mozemo malo pratiti odnosno lakse snalaziti, ima nas bas dosta vec 😊

lilika
    17. Kolovoz 2020. 20:18

mateja91

Lilika, nemoj odmah brinuti, ja sam u obje trudnoce do sad imala ureaplazmu, a u prvoj uz ureplazmu i betahemoliticki streptokok i jos plus eserihiju u mokraci, pila antibiotike svaki put i do sljedecih briseva krajem trudnoce je sve bilo cisto. Istina je da bakterije u trudnoci mogu biti opasne, ali uz terapiju ce biti sve ok, meni je ginekolog rekao da mu valjda svaka druga trudnica ima ureaplazmu 🙄
    Kad ides jod ginekologa da ti detaljnije objasni o cemu je rijec?
    Sto se liste tice, ja cu isto pricekati da se prijavim tek bakon pregleda, sigurnije mi nekako ali podrzavam inicijativu, dobro da se mozemo malo pratiti odnosno lakse snalaziti, ima nas bas dosta vec 😊

mateja91, hvala sad mi je već malo lakše.. nisam do sada imala nikakve bakterije, pa sam se uplašila.. 31.7 idem na kontrolu, ali ću do tada već popiti tablete. Nadam se da će mo ginekologinja nešto više reći i objasniti. Hvala još jednom, mirnije ću spavati. 😁

• MissGraz
    17. Kolovoz 2020. 20:30

Hej cure. Ja isto danas saznala da imam e.coli u urinu, dobila sam odmah antibiotik 2×2 8 dana. Bas sam u strahu, citam svasta o toj bakteriji u trudnoci. Je li od vas koja imala to, a da je trudnoca bila okej? 

P.s. Za listu, ja sam 10.03./ST 😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.