I kako vi stojite sa mucninama? Bas ono sto ste pricale ranije za Almagea Prenatal sad se i meni pocelo dogadjati. Imam osjecaj da su mi najgore mucnine kad to popijem...
MissGraz, ja sam imala e.coli u prvoj trudnoci, pila antibiotik i dosta caja od brusnice i rijesilo se, vise kasnije se nije vracala ni u drugoj trudnoci. Vidjet cemo kako ce sada biti..
A sto se mucnina tice, kod mene ih hvala Bogu za sad nema, nije ih bilo ni u prethodnim trudnocama pa se nadam da ih ni nece biti ni sad 😅 Ali zato cesto tijekom dana osjetim onako slabost, vise kao vrtoglavicu kod niskog tlaka. Mislim da ni ovo ludo vrijeme ne pomaze previse...
Curjw drage, nadam se da ste sve dobro!
Ja s pregleda, 10+5, više nego očekivano🥰, radila sam harmony danas, rezultati bi trebali biti u petak.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Meni se bile skroz popravile mučnine kad evo zadnja dva dana gore nego ikad, povraćanje žešće najviše navečer a mučnina cijeli dan baš jaka 🥴
Mene također mučnine ubijaju sve sam mislila kako prolaze tjedni biti ce blaže a meni je ova dva zadnja tjedna najgore danas sam posebno lose bila u jednom momentu me muž htio voditi na hitnu kako sam bil lose mislim da mi je plus tlak prenizak plus ako je odspavam min 9 sati dan mi je noćna mora...
Curjw drage, nadam se da ste sve dobro!
Ja s pregleda, 10+5, više nego očekivano🥰, radila sam harmony danas, rezultati bi trebali biti u petak.
Pa ja i ti se pratimo...i ja danas na pregledu 10 + 4 neocekivano 🥰 kad je tebi kao termin po zm ? A kad po ultrazvuku ?
Cure kada ste počele osjećati umor?
Ja sam umor u svakoj trudnoći odma pocela osjecati
Cure kada ste počele osjećati umor?
Ja sam umor u svakoj trudnoći odma pocela osjecati
I ja 😴
👦2012💙
Sortiraj odgovore
Najstariji