Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissGraz
    17. Kolovoz 2020. 20:38

I kako vi stojite sa mucninama? Bas ono sto ste pricale ranije za Almagea Prenatal sad se i meni pocelo dogadjati. Imam osjecaj da su mi najgore mucnine kad to popijem... 

Sunflower! 🌻
    17. Kolovoz 2020. 20:47

MissGraz, ja sam imala e.coli u prvoj trudnoci, pila antibiotik i dosta caja od brusnice i rijesilo se, vise kasnije se nije vracala ni u drugoj trudnoci. Vidjet cemo kako ce sada biti.. 

Sunflower! 🌻
    17. Kolovoz 2020. 20:49

A sto se mucnina tice, kod mene ih hvala Bogu za sad nema, nije ih bilo ni u prethodnim trudnocama pa se nadam da ih ni nece biti ni sad 😅 Ali zato cesto tijekom dana osjetim onako slabost, vise kao vrtoglavicu kod niskog tlaka. Mislim da ni ovo ludo vrijeme ne pomaze previse... 

• ružica
    17. Kolovoz 2020. 20:54

Curjw drage, nadam se da ste sve dobro!
    Ja s pregleda, 10+5, više nego očekivano🥰, radila sam harmony danas, rezultati bi trebali biti  u petak.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

MareiKate
    17. Kolovoz 2020. 20:57

Meni se bile skroz popravile mučnine kad evo zadnja dva dana gore nego ikad, povraćanje žešće najviše navečer a mučnina cijeli dan baš jaka 🥴

Saramala
    17. Kolovoz 2020. 21:33

Mene također mučnine ubijaju sve sam mislila kako prolaze tjedni biti ce blaže a meni je ova dva zadnja tjedna najgore danas sam posebno lose bila u jednom momentu me muž htio voditi na hitnu kako sam bil lose mislim da mi je plus tlak prenizak plus ako je odspavam min 9 sati dan mi je noćna mora...

17. Kolovoz 2020. 21:45

Cure kada ste počele osjećati umor? 

ruza11
    17. Kolovoz 2020. 21:54

ružica

Curjw drage, nadam se da ste sve dobro!
    Ja s pregleda, 10+5, više nego očekivano🥰, radila sam harmony danas, rezultati bi trebali biti u petak.

Pa ja i ti se pratimo...i ja danas na pregledu 10 + 4 neocekivano 🥰 kad je tebi kao termin po zm ? A kad po ultrazvuku ? 

Saramala
    17. Kolovoz 2020. 22:02

Momof3

Ja sam umor u svakoj trudnoći odma pocela osjecati

Kona13
    17. Kolovoz 2020. 22:12

Saramala

Momof3

Ja sam umor u svakoj trudnoći odma pocela osjecati

I ja 😴

👦2012💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.