Pozdrav mame.
Nova sam ovdje ali imam jedno pitanje.
M sam imala od 23.12. do 28.12. odnos sam imala 2 dana prije O i 1 dan poslije. Sljedecu M sam trebala dobiti 18.1. ali nisam,te nisam imala simptome da bi ju trebala dobiti nikakve. Inace M mi je tocna nikad ne kasni i imam strasne bolove dan prije nego bi trebala doc.
E sad moje pitanje je posto sam ju trebala dobiti 18.1 a nisam ju dobila a danas imam grceve slabe i malo krvarim nije bas crvena krv a nije ni smede nesto izmecu. Pa me samo zanima dali mozda koja od vas zna sto bi to moglo biti. Inace idem na wc svako malo.
Hvala puno! 😊
Good morning🥰
LonmiAh nas dvi u isto vrime obavljamo pretrage ..i mene ceka ogtt vjerovatno ce me sad na ovom pregledu poslati da obavim do iduceg pregleda,ici cu u analize privatno dode 100 kn i ne cekam red tako sam i proslu trudnocu jer u domu zdravlja bi cekala i ima miljon ljudi.ovako kad obavim posalju mi nalaze isti dan na mail i cao,samo prosljedim svom doktoru.
A di su mi supatnice Emmie i MissGraz? Jel Miss Graz danas na pregledu cekam lijepe vijesti 🥰.
Takodjer sretno svima danas na pregledima ne pamtim tko sve ide ali sigurno svaki dan netko je s obzirom koliko nas je hehe.
Jucer me netko sjetio da nisam odavno jela spagete integralne,ja mislim drugarica anaAneee pa danas su mi na meniju i uz to nezaobilazna zelena salata 👌 hvala na idejici
Ugodan ostatak dana svimaa ♥️
Da tako ce i mene sad poslje pregleda 02.02., pitati cu ja dal je tu isto svinjac i dal treba nacekavati da uopce unutra dođes itd. Mislim nije u redu dok nista ne smijem da onda mogu stajati u redu 2h u bolnici da uopce ista krene… bolje da onda u setnju odem ako hocu kontra pravila nego to. Ako je tako isto idem privat, bolje da se mi pazimo 😊.
Jooooj spagetiiii 🥰, ja nemam integralne, ali isto bi mogla za veceru u umaku od rajcice, makar mi to muz bas ne voli 🥴
Pa sta to tako ides da dodes i nacekujes tamo?
Meni rekli da dodem tu u dom zdravlja i dam zdravstvenu i kazem da imam uputnicu za secer i da ce me zvat onda medu prvima kad znaju da to traje
Bar su tako i kolegicu..ona dosla prije 7, od 7 rade i za tri i pol sata bila gotova
Nadam se da cu i ja tako,jos moram i doznake pokupit nakon toga i odnjet na zdravstveno
Pozdrav mame.
M sam imala od 23.12. do 28.12. odnos sam imala 2 dana prije O i 1 dan poslije. Sljedecu M sam trebala dobiti 18.1. ali nisam,te nisam imala simptome da bi ju trebala dobiti nikakve. Inace M mi je tocna nikad ne kasni i imam strasne bolove dan prije nego bi trebala doc.
E sad moje pitanje je posto sam ju trebala dobiti 18.1 a nisam ju dobila a danas imam grceve slabe i malo krvarim nije bas crvena krv a nije ni smede nesto izmecu. Pa me samo zanima dali mozda koja od vas zna sto bi to moglo biti. Inace idem na wc svako malo.
Hvala puno! 😊
Pozdrav! Stvarno ne znam, najbolje da pokušaš s testicem ☺️☺️ sretno u svakom slučaju! 😍😍
Najbolje testic, sad bi se vec mogao vidjeti plusic ako kasni M🤞🏼
Good morning🥰
LonmiAh nas dvi u isto vrime obavljamo pretrage ..i mene ceka ogtt vjerovatno ce me sad na ovom pregledu poslati da obavim do iduceg pregleda,ici cu u analize privatno dode 100 kn i ne cekam red tako sam i proslu trudnocu jer u domu zdravlja bi cekala i ima miljon ljudi.ovako kad obavim posalju mi nalaze isti dan na mail i cao,samo prosljedim svom doktoru.
A di su mi supatnice Emmie i MissGraz? Jel Miss Graz danas na pregledu cekam lijepe vijesti 🥰.
Takodjer sretno svima danas na pregledima ne pamtim tko sve ide ali sigurno svaki dan netko je s obzirom koliko nas je hehe.
Jucer me netko sjetio da nisam odavno jela spagete integralne,ja mislim drugarica anaAneee pa danas su mi na meniju i uz to nezaobilazna zelena salata 👌 hvala na idejici
Ugodan ostatak dana svimaa ♥️
Da tako ce i mene sad poslje pregleda 02.02., pitati cu ja dal je tu isto svinjac i dal treba nacekavati da uopce unutra dođes itd. Mislim nije u redu dok nista ne smijem da onda mogu stajati u redu 2h u bolnici da uopce ista krene… bolje da onda u setnju odem ako hocu kontra pravila nego to. Ako je tako isto idem privat, bolje da se mi pazimo 😊.
Jooooj spagetiiii 🥰, ja nemam integralne, ali isto bi mogla za veceru u umaku od rajcice, makar mi to muz bas ne voli 🥴
Pa sta to tako ides da dodes i nacekujes tamo?
Meni rekli da dodem tu u dom zdravlja i dam zdravstvenu i kazem da imam uputnicu za secer i da ce me zvat onda medu prvima kad znaju da to traje
Bar su tako i kolegicu..ona dosla prije 7, od 7 rade i za tri i pol sata bila gotova
Nadam se da cu i ja tako,jos moram i doznake pokupit nakon toga i odnjet na zdravstveno
Ne znam, pitati cu ginicku jer nemam pojma dal cu to u domu zdravlja ili bolnici. To ja samo komentiram ukoliko je potrebno cekanje ili bilo kakav svinjac da cu ici privatno.
I ja mislim da bi tu trebao odmah na red 😊
Pozdrav mame.
Hvala puno! 😊
S obzirom da si jucer trebala dobiti menstruaciju, znaci tek je dan između, to moze biti svasta, od blage menstruacije, implantacije, a naravno i trudnoca 😊. Sacekaj do sutra barem da vidis kako ce dalje s obzirom da ipak krvaris i napravi test, jedino tako mozes znati, ili vadi krv za betu hcg.
U svakom slucaju zelim ti srecu i da ti se trudnoca cim prije ostvari. Drzim fige 🤞🥰
Pozdrav mame.
Hvala puno! 😊
Pozdrav! Stvarno ne znam, najbolje da pokušaš s testicem ☺️☺️ sretno u svakom slučaju! 😍😍
A brine me malo posto danas nesto malo ide krv i nebi htela biti opet razocarana s testom jer vec neko vrijeme pokusavamo i nikako da dode +.
Pozdrav mame.
Hvala puno! 😊
S obzirom da si jucer trebala dobiti menstruaciju, znaci tek je dan između, to moze biti svasta, od blage menstruacije, implantacije, a naravno i trudnoca 😊. Sacekaj do sutra barem da vidis kako ce dalje s obzirom da ipak krvaris i napravi test, jedino tako mozes znati, ili vadi krv za betu hcg.
U svakom slucaju zelim ti srecu i da ti se trudnoca cim prije ostvari. Drzim fige 🤞🥰
Pa nesto sam planirala sacekat do kraja tj pa cu onda vidjet kako ce se odvijat ova sad situacija. A onda i napravit test.
Hvala puno. 😊😊
Mima - test ti je najsigurniji iako je i za njega jos rano u biti. Drzim fige 🤗😍
.
Lussi - 3 i pol sata je dugo, to bi trebalo 2 trajat. Mene je isto bilo strah u cekaonici biti 2 sata a rekli su da test kao moze imat drugaciji rezultat ak se kreces. Ja sam zato isla privatno i sjedila. 100kn, dosla u 7, izvadili krv, popila to, beba me izritala posteno nakon tolko slatkisa, u 8:10 drugo vadjenje i 9:10 zadnje. Urinokulturu mi nije problem odnijet u bolnicu i usparala sam, za ovo sam happy kaj sam isla privatno.
.
Iva - nasla sam recept s tikvicama 🤤🤤
I ja sam otisla. Tijekom faksa sam pocela radit u skolama i vrticima, njemacki i engleski i onda jos 5 godina nakon diplome dok sam se usavrsavala. Takodjer radi sistema, organizacije i ravnateljice otisla privatno u skroz nesto sasvim drugo.
Bebolinka trbuh ti je prekrasan, kao iz reklame
NevaEva jako si nam stylish i trbuščić ti je super.
Moj jos uvijek stane bez problema u jaknu i tako zabundanoj mi se nista niti ne skuzi, tako da me nitko ne pusta preko reda Jedva cekam proljece da malo odbacimo suvisne krpice i trbuh na izvolte, lijepo ponosno !
Moj je jos nekako mali za 26+2 ali sada samo moze uzlaznom putanjom tako da se veselim svakom novom cm u struku
Cure danas mi je dosla posiljka sa AndyBrandy (ogradica za krevetić i dekica) i predivno je sve uzivo, bas sam zadovoljna. Za svaku preporuku.
Citam kako se svima vama bebice ritaju kao mali gimnasticari, a moja cura je bas nekako mirna, sto je mozda i dobro ako ce takva biti kad se rodi ali sretna sam kad ju osjetim i voljela bih da je to cesce. Na poslu uopce ne skuzim a doma sve nesto na kapaljku.
Kupovina na snizenju - od svih tih silnih snizenja ja na kraju sve kupim po redovnoj cijeni mislim, gledam uvijek proci jeftinije ali nije da sam sad neke lude popuste potrefila. Evo tjedana dana nakon sta sam u Lesnini pustila 1300 kn imaju 15% popusta na baby program. Jesam pegula.
Da potegnem malo temu sexa u trudnoći.
Pricale smo vec o tome, i ne mislim na to koliko cesto se tko sexa i tako to, nego, da li vam se dozivljaj sexa promijenio? Fizicki? Ja sam jucer nakon istog zaspala u suzama Naravno da se sve fizicki mijenjamo, raste trbuh, ali ja nekako kao da imam drukcije osjete, ne pasu mi stvari koje su inace garantirale uzitak, kao da se ne mogu dovoljno opustiti i iskopcati, fali mi jos vise njeznosti, i nekako mi sasvim drugaciji pristup sada igra. Rekla sam to sinoc i dragom ali ne zelim biti previse kriticna, nije ni njemu lako uz sve te promjene. Ali vidim da ne mogu uopce uzivati onako kako sam inace. Meni je najnormalnije dozivjeti vrhunac prilikom svakog odnosa a sada kao da sma miljama daleko od toga.
Inace smo oboje bili dosta strastveni, on je jako vizualan tip, a sada je ta strast, barem kod mene, nekako popustila. Zazelim se sexa i onda kada sve to krene ja sam nekako poluhladna, svi ti dodiri su mi preintenzivni, sve bi nesto laganije, sporije, njeznije...i na kraju se uopce ne osjecam sretno i ispunjeno. Jucer sam mu kroz suze rekla da najbolje da se uopce vise niti ne sexamo kad se svaki put razocaram.
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Pozdrav mame.
Hvala puno! 😊
A brine me malo posto danas nesto malo ide krv i nebi htela biti opet razocarana s testom jer vec neko vrijeme pokusavamo i nikako da dode +.
Razumijem te u potpunosti.
I meni je u tom periodu kad smo pokusavali bila bas velika tuga vidjeti negativan test i stalno sam po sebi trazila neke znakove itd., a nakraju nije ni bilo nekih posebnih znakova osim mozda neke nervoze i tako. Jednostavno menstruacija nije dosla i to je to.
Bit ce draga i tebi tako, ili sad ili uskoro. Ne brini.
Puno srece, javi nam! 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji