Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Siječanj 2021. 10:51

No super, jos i kasne 🙄🙄
    .
    Cure, vi koje ste vec rodile, vidjela sam da pise na popisu za bolnicu da uzmemo tablete, neke pisu lupoceti, neke neofeni. Dakle ovo sto oni daju nije dosta i treba jos nesto uzeti i to smijemo same po potrebi? Zanima me i jel se onda vec nakon poroda smije neofen s obzirom na dojenje. Ici cu u apoteku pa da kupim neofen ako smijem, ako ne uzmem opet lupocet. Tnx! :)
    .
    Iva, odlicno! Ti si nam u vrticu, jelda? Znam dok sam radila u skoli da nisam nikad bacala stiropor, spuzvu, ono za zamatanje sta pucketaju rupice dok stisnes.. sve mi je trebalo. Vukla sam sve od doma u skolu 😅Ja cu probat nac neki recept i sutra napravit quiche, nisam jos nikad! 

Girl1234
    19. Siječanj 2021. 10:56

Dobro jutro. 😍 Mene je malac probudio maloprije lupanjem, al sreća da je bilo 10:30 😂

E da, to za lupocet, moja frendica rodila prije 8 mjeseci i kaže da ne nosim tablete, da tamo sestre pitaju tko treba i donesu same.. Pa sad nezz.. 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

19. Siječanj 2021. 10:57

Ali porodiljni su sjeli jucer,tak da vjerujem da komplikacije budu danas🤞🏼🤞🏼

Lonmi
    19. Siječanj 2021. 10:58

Ja sam lani lezala na ginekologiji i tu u Vz su uvijek imali tablete, sta god si htio 😊
    Ubaciti se moze u torbu poneka za svaki slucaj, mada ne znam sta smijemo. 
    U svakom slucaju bilo bi lijepo da imaju lijekova 🤦‍♂️

Valkris
    19. Siječanj 2021. 10:58

Pozdrav curke 😁 
    Uz dojenje samo neofeni, brufeni.. Paracetamol ne. Tako su meni rekli. I dobije se u bolnici, ali neke bolnice navodno skrtare, pa zato radije ponesite.. 

Ruska1986
    19. Siječanj 2021. 11:00

Jutro, cure! Pitanje:jel ima trudnicki dio u HMu u City Eastu? Ogroman je i  nikad ga ne uspijem skroz proc...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Girl1234
    19. Siječanj 2021. 11:06

Valkris

Pozdrav curke 😁
    Uz dojenje samo neofeni, brufeni.. Paracetamol ne. Tako su meni rekli. I dobije se u bolnici, ali neke bolnice navodno skrtare, pa zato radije ponesite..

Istina... I meni je rekla prijateljica bolje brufen od lupoceta

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

mom_of_4
    19. Siječanj 2021. 11:07

Good morning 🥰
    Lonmi Ah nas dvi u isto vrime obavljamo pretrage ..i mene ceka ogtt vjerovatno ce me sad na ovom pregledu poslati da obavim do iduceg pregleda,ici cu u analize privatno dode 100 kn i ne cekam red tako sam i proslu trudnocu jer u domu zdravlja bi cekala i ima miljon ljudi.ovako kad obavim posalju mi nalaze isti dan na mail i cao,samo prosljedim svom doktoru.
    A di su mi supatnice Emmie i MissGraz? Jel Miss Graz danas na pregledu cekam lijepe vijesti 🥰.
    Takodjer sretno svima danas na pregledima ne pamtim tko sve ide ali sigurno svaki dan netko je s obzirom koliko nas je hehe.
    Jucer me netko sjetio da nisam odavno jela spagete integralne,ja mislim drugarica anaAn eee pa danas su mi na meniju i uz to nezaobilazna zelena salata 👌 hvala na idejici 
    Ugodan ostatak dana svimaa ♥️

Lonmi
    19. Siječanj 2021. 11:12

mom_of_4

Good morning🥰
    LonmiAh nas dvi u isto vrime obavljamo pretrage ..i mene ceka ogtt vjerovatno ce me sad na ovom pregledu poslati da obavim do iduceg pregleda,ici cu u analize privatno dode 100 kn i ne cekam red tako sam i proslu trudnocu jer u domu zdravlja bi cekala i ima miljon ljudi.ovako kad obavim posalju mi nalaze isti dan na mail i cao,samo prosljedim svom doktoru.
    A di su mi supatnice Emmie i MissGraz? Jel Miss Graz danas na pregledu cekam lijepe vijesti 🥰.
    Takodjer sretno svima danas na pregledima ne pamtim tko sve ide ali sigurno svaki dan netko je s obzirom koliko nas je hehe.
    Jucer me netko sjetio da nisam odavno jela spagete integralne,ja mislim drugarica anaAneee pa danas su mi na meniju i uz to nezaobilazna zelena salata 👌 hvala na idejici
    Ugodan ostatak dana svimaa ♥️

Da tako ce i mene sad poslje pregleda 02.02., pitati cu ja dal je tu isto svinjac i dal treba nacekavati da uopce unutra dođes itd. Mislim nije u redu dok nista ne smijem da onda mogu stajati u redu 2h u bolnici da uopce ista krene... bolje da onda u setnju odem ako hocu kontra pravila nego to. Ako je tako isto idem privat, bolje da se mi pazimo 😊.
    Jooooj spagetiiii 🥰, ja nemam integralne, ali isto bi mogla za veceru u umaku od rajcice, makar mi to muz bas ne voli 🥴

19. Siječanj 2021. 11:13

Btw. Oggt, cure u Zagrebu, ja sam obavljala u domu zdravlja u Martićevoj, tamo mi je sestra stavila uputnicu, došla malo iza 8, nije ni bilo gužve ali imaju za trudnice poseban pretinac za zdravstvenu, pa ste zapravo i odmah na redu, ja sam odmah primljena, sestre super, sve objasne, pustili su me da sjedim u autu ako ne želim u čekaoni i još su me i podsjećale stalno na vrijeme, tako da ako Vam odgovara, preporucam Marticevu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.