Zaboravih reći, Ružice čuvaj se. Nadam se da će sve biti u redu i da ćeš uskoro moći izići iz bolnice.💗😘
Baš volim ovu grupu. Stvarno se puno nauči! Hvala na objašnjenju za krvnu grupu i rh faktor. 😊
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
I da, Ružice, nadam se da ces brzo izići iz bolnice. 🤞
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Super cure za dobre preglede 🥰
Ružice - drži se i nadam se da ćeš čim prije doma 😊 i svakako javljaj se sa novostima
Netko je spominjao da ga bole rebra... I ja prijavljujem bol na vrhu trbuha, odmah ispod grudi. Počelo prije pola sata, ajme kako neugodno 😮 taman sam ručala i svaki zalogaj ili gutljaj vode sam osjetila 🥺 valjda nije nešto zabrinjavajuće? I kad udahnem duboko, malo osjetim.. Nadam se da će se smiriti brzo. Iskustva?
Evo ja dok pijem kavu gledam težinu beba u trudničkoj od prije
1. Trudnoca 32+1=2600
35+2=3300 rodjena u 39 tj s 4200
2. Trudnoca 30+1=1700
34+3=2600
36+4=3500
39+4=4100 rodjen u 40tj s 4300
3. Trudnoca 29+6=1770
33tj=2570
36+1=3600
39+2=4600 rodjena 40+4 s 4580
Sad cemo vidit ovaj put nadam se da beba nece biti prevelika...nadam se da ce nekome poslužiti 🤗
Pozdrav cure! Drago mi je da ste dobro i vesele, da bebice rastu i boksaju.
Eto, ja opet bila u bolnici zbog kontrakcija, 5 dana, ovaj put dr.koja je radila uvz vidjela kvrge po trbuhu. Dijagnoza senzibilna maternica. Dobila sam cordipin i normabel kao terapiju. Cerviks se naravno skratio (od tih kontrakcija) na 28mm, s tim da je prije 3 tj bio 40mm, ali sam zatvorena pa mi je to jedino ok u tom svemu. Rađeni svi brisevi, uk sve sterilno. Bebica je ok, napreduje i ona, obavili su mi tamo odmah malo detaljniji uvz da ne moram ponovno dolaziti na anomaly. Već mi dosta tih zračenja i čeprkanja. Naravno, imam još svakakvih bolova ali po njima je sve ok i spičili me na mirovanje. Što i radim zadnjih mjesec dana.
E sad, kolike su šanse da se ovo dogodi? Ja sam se ukakala (da prostite na izrazu) od straha kad sam došla kući i vidjela komadić kondoma na ulošku jer sam prije otpusta bila na provjeri cerviksa. Točno sam čula kad je puklo kad je dr.gurnula onu sondu dolje. Znači, ne da sam sad u panici da ne dobijem neku bakteriju, nego ne znam šta bih. A jesam nesreća!
Bdw nadam se da su svima pregledi uredni i da ce tako biti do kraja...Ružice drzi se i javljaj...
Lonmi jedva cekam utiske s 4D meni se ovaj ne javlja na kraju cu jos docekat svog 26.1 pa ce mi on upaliti hahahah
Lavica13 hvala ti! 💗😘
Bol ispod rebara i na vrhu trbuha imam redovno i to odavno. Sinoć sam bila budna do 3 ujutro upravo zbog toga jer je baš neugodno!
Još kad sjedim na poslu 8 sati, bol je skoro pa neizdržljiva.
Mom_of_4 wow! Znači ja i EmEn9 možemo očekivati bebu tešku 4.6kg!
Hvala ti za tablicu! Super je imati takve informacije.
Do sada imam ove podatke:
28tt - 1.3 kg
32tt- 2.34kg
I sada u petak vidjet ćemo 😐
Sortiraj odgovore
Najstariji