https://ibb.co/HPFYy9H
Pretpostavljam da je to to. Meni piše kontrolno u 8mj trudnoće pošto sam Rh+, ali nije mi ništa spominjao jučer. Možda me u 2 mj. još pošalje🤷🏼♀️
Ridja i ja sam A+ 😂😂
Muz je 0. Tak da moj mali moze biti samo a ili 0, jel tak MissGrahz?
Tako je. Samo A ili O. 🙂
Ridja, ta uputnica bi trebala biti D1 sto u prijevodu znaci da vrijedi godinu dana i da se moze koristiti vise puta. Tako da, ako ti nije dao novu uputnicu, mozda ti je prvi puta dao tu D, pa mozes otici na kontrolu onako kako ti pise. Mi u St na trans. obicno iskopiramo tu uputnicu i damo vam 2 kopije za jednu ili dvije kontrole koliko je potrebno.
Ahaa, vidiš ja mislim da je meni umjesto dvi, slučajno isprintala uputnicu za test senzibilizacije, jer znam da kad sam došla na transfuziju da mi je rekla sestra kaj će vam ovo, to je nešto sasvim drugo, to Vam je sad bezveze dao i evo stoji u fasciklu bzvz od tada. Mogla bi ja njega nazvat da provjerim sve, jer me uvijek na pregledu pita za krvnu grupu i jesam +, ali mi nije spominjao ništa sada. Pa da riješim to još u hodu.
Hvala ti.
NevaEva- baš im se blago 😂 ovo dođe skoro kao horoskop hhh
Evo mene s prvog pregleda, beba je super i veoma je aktivna, tuce me od jucer popodne. Ginicku je tako tukla po sondi da je jedva zena pregled obavila 😂
Sjedi mi s guzom na mjehuru i zato osjecam takvi pritisak cijelo vrijeme. Rekla da se osjeti napetost i kad me prstima pregledala.
Cervik mi se skratio s 40mm na 35mm 😬. Prvo je rekla i 32,33mm, nakraju upisala 35. Kaze da glavno da sam zatvorena. Zasto sad to skracivanje pojma nemam.
Pijem Dupahstone i dalje, bez obzira na tj trudnoce i mirujem.
Isuse ja cu Vam slikati svoj nalaz i recite sta bi ja sad trebala ili ne jer je mene ginicka samo pitala dal ga imam, nikad nije to gledala ni komentirala.
https://ibb.co/Zg8rNmC
Kaj sad s takvim nalazom, trebam li sta? Kazem da niste tu spominjale nebi ni znala za to.
Mom of 4 meni isto danas kaže danas gin onako ozbiljno pa da prva beba 4.090kg, druga beba 4280kg ova će bit preko 4400kg sigurno 🤣🤣🤣 kaže ona meni vi rađate veliku djecu a nekako se u praksi pokazalo kao pravilo da je svako sljedeće dijete malo veće znači tebi ne gine 5kg 🤣🤣🤣🤣 i da zamolit ću te bez slika nabijaš nam komplekse ko curica si🤣🤣🤣 šalim se naravno možeš stavljat slike ja se samo volim zezat 🤗🤗🤗🥰😍🤩 baš dobro izgledaš. 🤗🥰🥰
.
Emmie i Ines također baš dobro izgledate a ono skoro ste pred sam porod. Top 🤗🥰😍🤩😘
Mom_of_4 javiti cu, ako ostane ovako okrenuta kao sto je sad bila kaze ginicka da necu nista vidjeti 😂.
Nadam se da se ce okrenuti.
Vidi se da ti godi morski zrak, u pravu je NevaEva mi smo tu ostarili sad od ovih potresa i magle 😂. Ja sebi izgledam bas umorno.
.
Smijem u laganu setnju, rekla mi puzevim korakom, 15 min i drugo nist 🙆♂️.
Jednom dok te stave mirovati, mirujes do kraja, jos sad taj cervix 🥴🤦♂️
Zasto se on uopce skraćuje? Mislim sto utjece na njega.
https://ibb.co/D93g402
Zabundana ko međed 😂😂
Zeno top si!🥰 Jos nas i mamis slikama mora, zivot na moru i morski zrak ti godi ocito 🙈🙈
Evo mene s prvog pregleda, beba je super i veoma je aktivna, tuce me od jucer popodne. Ginicku je tako tukla po sondi da je jedva zena pregled obavila 😂
Sjedi mi s guzom na mjehuru i zato osjecam takvi pritisak cijelo vrijeme. Rekla da se osjeti napetost i kad me prstima pregledala.
Cervik mi se skratio s 40mm na 35mm 😬. Prvo je rekla i 32,33mm, nakraju upisala 35. Kaze da glavno da sam zatvorena. Zasto sad to skracivanje pojma nemam.
Isuse ja cu Vam slikati svoj nalaz i recite sta bi ja sad trebala ili ne jer je mene ginicka samo pitala dal ga imam, nikad nije to gledala ni komentirala.
Kaj sad s takvim nalazom, trebam li sta? Kazem da niste tu spominjale nebi ni znala za to.
Hahahah neda cura da tu teta doktorica pregledava🤣🤣🤣 bitno da je ona aktivna🥰 makar u malu setnju da si ides,bude ti lakse💕 drago mi je da je sve okej
Cure super za dobre preglede a Lonmi ja se tebi stvarno ponekad ful nasmijem premda nije za smijanje ali tako mi dođe trudnički hormoni nemoj se ljutiti 🤗🤗🤗 kako si stalno zabrinuta za nešto ali to je u biti po meni sve zbog toga što moraš stalno mirovat i onda stalno misliš šta može biti i poći po krivu, i stalno razmišljaš o nečem kad te boli dali je to nešto negativno ili će proć. U biti to ležanje je koma i potpuno te kužim jer ja kad ležim sat vremena sve me počne nešto bolit i moram se dignut jer mislim da ću izludit pa odem nesto napravit po kući pa opet malo legnem i tako, u biti to ležanje ubija stalno misliš da ti je nešto a u biti nije a ti moras praktički stalno ležat i to je užas.
.
Ines meni ti je isto sad tako nesto malo napravim i samo gledam di je kauč pa opet nešto napravim pa opet na kauč. Sjedit uopće gotovo ne mogu jer se on tako namjestio da me ful bole rebra ako sjedim jer ih on valjda gura s nogama. Pušem ko konj samo što odem stavit robu u mašinu i slično a sagnut se i obut je počela bit naučna fantastika, mogu se odmah nakon obuvanja otić otuširat 🤣🤣Uglavnom kao da mi je tijelo umorno i govori da je sad već kraj a u biti nije još 🤣🤣🤣
Hahahah neda cura da tu teta doktorica pregledava🤣🤣🤣 bitno da je ona aktivna🥰 makar u malu setnju da si ides,bude ti lakse💕 drago mi je da je sve okej
Njoj se uopce ne sviđa da ja idem bilo gdje, bas mi je to onak rekla u stilu '' ako bas moras idi", a ja bi po ducanima i nekud na more i svasta bi ja. Izgleda da nista prije nek rodim. 🙆♂️😂
Ovo je nalaz iz 2019. godine kad nisi vodjena kao trudnica predpostavljam, zato ti ni ne pise kontrola antitijela. Svakako, trebas ponoviti taj nalaz u trudnoci, NE ZBOG KRVNE GRUPE, nego zbog ove napomene dolje o antitijelima koja ti je tad bila negativna, a sad ne mora znaciti da je. Mada si Rh(D) pozitivna pa je manja vjer. da se nesto promijenilo. Ako si u medjuvremenu imala npr. operaciju pri kojoj si primala krv, spontani ili slicno, moglo se promijeniti. U svakom slucaju, potreban ti je "friski" nalaz.
Cure super za dobre preglede a Lonmi ja se tebi stvarno ponekad ful nasmijem premda nije za smijanje ali tako mi dođe trudnički hormoni nemoj se ljutiti 🤗🤗🤗 kako si stalno zabrinuta za nešto ali to je u biti po meni sve zbog toga što moraš stalno mirovat i onda stalno misliš šta može biti i poći po krivu, i stalno razmišljaš o nečem kad te boli dali je to nešto negativno ili će proć. U biti to ležanje je koma i potpuno te kužim jer ja kad ležim sat vremena sve me počne nešto bolit i moram se dignut jer mislim da ću izludit pa odem nesto napravit po kući pa opet malo legnem i tako, u biti to ležanje ubija stalno misliš da ti je nešto a u biti nije a ti moras praktički stalno ležat i to je užas.
.
Ines meni ti je isto sad tako nesto malo napravim i samo gledam di je kauč pa opet nešto napravim pa opet na kauč. Sjedit uopće gotovo ne mogu jer se on tako namjestio da me ful bole rebra ako sjedim jer ih on valjda gura s nogama. Pušem ko konj samo što odem stavit robu u mašinu i slično a sagnut se i obut je počela bit naučna fantastika, mogu se odmah nakon obuvanja otić otuširat 🤣🤣Uglavnom kao da mi je tijelo umorno i govori da je sad već kraj a u biti nije još 🤣🤣🤣
Ma koma ti je to stvarno. Mislila sam da ce me maknuti s mirovanja, ali nista. Ocito dok je bilo problematike onda te ostave tako do kraja. Je pa razmisljas, ovako bi se zaokupio s necim drugim.
Pa trenutno je sve ok, osim tog cervixa sta se skratio, a ako mislis za ovaj nalaz sta sam slikala to pitam jer meni nitko nije nikad nist za ta antitijela spominjao da sta trebam, nalaz je cak od prosle godine 🤔
Natjera ti mene i ovaj forum na razmisljanje povremeno vjeruj mi jer o nekim stvarima nebi pojima imala da tu ne cujem 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji