Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    11. Siječanj 2021. 13:25

Lussi

https://ibb.co/cL4JGHS
    .
    Evo i nas,spremili se i sad dosli i cekamo🥰
    .
    Super za dobre preglede😍 tako treba💖💖

Kako sexy haljinicaaaa 🥰, odkud je ako slobodno pitam?
    I ja zelim nesto takvo 🥰

Petra982
    11. Siječanj 2021. 13:29

Ines, tu na missmama ti je dobar članak o sluznom čepu pa pročitaj! 

Jagodica125
    11. Siječanj 2021. 13:31

Cestitke na urednim pregledima, divno je cuti da curke i djecaci rastu kako treba🥰
    .
    OGTT - i ja se cudom cudim da si/ste smjele bademe grickati 🤔 meni je receno eventualno sto se tice kretanja mogu do wc-a, a voda samo ako je prijekopotrebna. Ja sam pred kraj popila gutalj, vise da si usta navlazim. Sutra vadim krv za GUK profil, a nosim na Vuk Vrhovec u srijedu. Iskreno me jaaako muci to samostalno vađenje krvi iz prsta jer mi prvi put nije uspjelo, a sestra me oprala onak postenski, pa sam se osijecala kao zadnji bedak 😅 sutra idem totalno opusteno u taj... "projekt"😌
    .
    Slazem se s tobom, Neva, mi koje cemo nakon poroda bit dosta same s bebicom, moramo skombinirat kako cemo kuhat, prat, obavljat 100 kucanskih i mama poslova, a ipak zelim imat bebicu stalno uz sebe 🤗
    .
    Ja evo smazala maaaalu sarmicu i to s gustom 🤤 bez krumpira, sa pola snite razenog kruha. Bila sam s dragim i pesekom u setnji, malo smo se cak uspijeli i grudat 😋☃️ danas jos u planu imam otici s dragim u speceraj i C&A, meni zbog donjeg vesa, bebici za jos robice ako bude kaj iiiii navecer dok dragi vijesti gleda, planiram nastaviti rodin tecaj 🤓📚

Petra982
    11. Siječanj 2021. 13:31

Lussi, preslatka si! 

Lonmi
    11. Siječanj 2021. 13:32

Kako nam je Danica?
    Ako citas javi se, jesu se sta smirile kontrakcije? 🙃

Jagodica125
    11. Siječanj 2021. 13:33

Lussi, ti komad jedan 😍😋

mom_of_4
    11. Siječanj 2021. 13:33

Ines dva puta mi je ispadao sluzni u prvoj trudnoci i u trecoj..U prvoj je ispao u jednom komadu doslovno dok sam piskila culo se bluup u skoljku ja mislila da mi je kovanica iz dzepa upala kako je lupilo haha i tu mi je porod nekako krenuo tu vecer.U trecoj je ispadao danima gadljivo rastezljivo slinavo ko najveci smrkalj (oprosti na opisu detaljnom) 🤮 haha tek zadnji dan ispadanja postao je lagano zamućen krvnim žilicama sigurno 4-5 dana je ispadao lagano..Al nemoj se brinuti nekome ispadne i deset dans prije pa nista jos..Ali u ovoj trudnoci sam vec imala taj žućkasti zelenkasti iscjedak odmah sam pomislila na cep sto naravno nijee jer ono kud ce prije pa mi je gin  vaginalete preventive radi jer sam se bila nahladila...i eto proslo 

11. Siječanj 2021. 13:37

Lonmi

Lussi

https://ibb.co/cL4JGHS
    .
    Evo i nas,spremili se i sad dosli i cekamo🥰
    .
    Super za dobre preglede😍 tako treba💖💖

Kako sexy haljinicaaaa 🥰, odkud je ako slobodno pitam?
    I ja zelim nesto takvo 🥰

Trgovina Ivana🥰 doduse prosle godine sam ju uzela tj sad vec pretprosle,ali moguce da ju i sad imaju jer se kolekcije ponavljaju😅
    .
    Hvala curke💖💞

Jagodica125
    11. Siječanj 2021. 13:41

NevaEva

Jagodica i ja smo u zadnja dva dana 2.tromjesecja s nasim malisanima, od srijede krece zadnji komadic puta.

Sad cu ja kao onaj sportski komentator nogometa vikat: "Pa ljudi moji, je li to za vjerovat?!" 🤣📢 ne, ne, ne mogu vjerovatiiiiiiiiii 🙈🙉🙊 bas sam uzbuđena 🥳 

Ines
    11. Siječanj 2021. 13:41

Ma da procitala sam sve zive clanke i forume, al nekako kad je prvo nikad nisi na sto posto siguran. Kazem meni je tako skroz malo u dva navrata. S tim da koristim Utrogestan, pa sad nezz da li mozda on ima kakve veze, mada mislim da ne bi trebao jer ga goristim vec mj dana skoro, da je od njega desilo bi se vec i prije. Upala ili tako nesto nije sigurno jer vidjelo bi se u petak da nesto i je davalo naznaku. Necu se uzbudivat prije reda, zato sam reko i htjela vas pitati, bas me zanimalo. Hvala vam cure svima 🥰

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.