Blossom vakuma se jedino i ja bojim, to je strava. Imam frendicu kod koje nije islo, rodila u Kc, na kraju se onesvijestila i bilo je kasno za carski pa su vadili bebu na vakum. Grozota, cini se za sad da maloj nije nista ali je to uzas tak da te kuzim, tak cu i ja rec.
Jutrooo mene jutros ko da je poplava izbacila ,glava me boli vjerovatno od buđenja 365 puta nocu i mojih misli napadnih i prisilnih uhhh kako se vratit na tvorničke postavke 🤭🤗
Slazem se s vama vezano uz vakum. Ako ne ide prirodno onda carski.
Znam puno zena kod kojih prirodno nije islo, ali doktori forsirali i forsirali do kad se nije zakompliciralo.
Ja se ne bojim poroda, ja se bojim doktora! Jednostavno ne mogu u nikoga u njih imati povjerenja i na sve dijagnoze sam sumnjicava. Sta cu, takva sam da ne vjerujem nikome.
Netko je napisao da gricka bademe a na ogtt-u je. To se nebi smjelo, vrijednosti se mogu pokvarit cak i ako se vise kreces a kamoli da jedes nesto.. tak su meni rekli, ja sam zgaravicu nekako istrpila iako ju isto imam bas jaku. Samo sam popila nesto vode jer mi je tlak pao..
Hvala na dobrodošlici!
Jasno je meni da taj plan poroda ne ide u svrhu mojih nekakvih naredbi. Tim više jer se ja toliko bojim doktora da ne želim nikakve konflikte i slično. Koristi to što mi je doula objasnila faze poroda i što očekivati u kojoj fazi ili kako si olakšati. Na kraju krajeva, zbog moje kralježnice, preporuka fizijatra je carski rez. U svakom slučaju, ja se osjećam bolje kad znam više. Oduvijek su žene rađale i pismene i nepismene i sve to na kraju bude kako mora biti. Uglavnom, ja sam u Zagrebu i platila sam ovu edukaciju 300 kn. Čeka me još jedna edukacija o dojenju, carskom rezu i babinjama koja će koštati isto toliko.
Pozdrav cure, evo i nas sa UZV u Petrovoj i prvo što ću reći je da je blaženo imat tamo nekoga jer ovo nije normalno, tko je naručio, zašto, di, koja uputnica, blaa. U 9.15 bila naručena, samo dok sam trijažu i prijavu na šalteru prošla bilo je 10 🙄 a došla prije 9.
Uglavnom, moj dečec je super, imamo dvije kg, mjere prate tjedne, 31+6, posteljica straga, vodi glavica i uglavnom žena je tri puta mjerila goljenicnu kost i bila šokirana jer mali ima jako duge noge haha, ali nista čudno sa obzirom da mu je tata 190 i nešto a ja 175, da je nizak bilo bi čudno🤣
Ugl. Sada nas čeka u 13.15 moj doktor, neznam jel briseve radim danas ili na sljedećem pregledu u 2mj. zbunilo me.
I za 4 tjedna krecem u trudničku u Petrovu i to je zapravo to, ajmee 😄
Odlicno Ridja 🤗😍🤩 vec ces brzo imati svog sincica.. 💙
.
Tecaj sa doulom online za mene i supruga 350kn, svaki dan ta tri dana 3 sata, prvo pojasnjava hormone i proces radjanja, faze, trudove i to a potom carski i dojenje. Javim vam dojmove, to je iduci mjesec tek :)
https://ibb.co/LJWxzWH
Evo nas s kontrole 😊 urinokultura uredna,bas sam si nabila leđa u bjezanju iz kuce pa je to bio razlog boli.
Sljedeci pregled 23.2. Sve je ok...za 2tjedna moram obavit ogtt.,dobitak na kilaži 1,5kg od pocetka trudnoce 🥳🥳
Procitala sam zaostatke,prekrasne ste sve redom i bas me vesele te velike buse vec 🤩🤩 klinci se vesele braci,posebno veliki braco 🥰 obavila sam i prvi dio kupovine u dm-u.,nismo se jos vratili kuci pa sam si raspodjelila na 2.i 3.mj kupovinu isto...jedva cekam pripremat sve ko i vi...🥰
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Odlicno Ridja 🤗😍🤩 vec ces brzo imati svog sincica.. 💙
.
Bomee da 🤗💙
.
Maloprije sam naletjela na stranici od magic babya na ovu ljuljačku: https://www.magicbaby.hr/kinderkraft-lezaljka-5-u-1-unimo-stone-grey.html
I baš mi se jako sviđa to 5u1 i dosta je okej cijena. Ovo bi moglo bit super za boravak da ga spustim kad zaspe, pa baš gledam da bi otišli po to 🤔
Ovu Kinderkraftovu i ja pikiram, al nikako ju otić vidjet u živo, a obzirom da ćemo ljeto provesti na otoku, tamo će mi super doći u 40m2. Cijena je čisto ok!
Super za preglede curke!
Puna sam nekih planova što ću sređivati po kući, al nakon što sam se ugnjezdila na kauču i sunce me kroz balkonska vrata grije, a bebo skakuće u trbuhu... Neda mi se ništa! 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji