Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Siječanj 2021. 11:18

Blossom vakuma se jedino i ja bojim, to je strava. Imam frendicu kod koje nije islo, rodila u Kc, na kraju se onesvijestila i bilo je kasno za carski pa su vadili bebu na vakum. Grozota, cini se za sad da maloj nije nista ali je to uzas tak da te kuzim, tak cu i ja rec. 

mom_of_4
    11. Siječanj 2021. 11:19

Jutrooo mene jutros ko da je poplava izbacila ,glava me boli vjerovatno od buđenja 365 puta nocu i mojih  misli napadnih i prisilnih uhhh kako se vratit na tvorničke postavke 🤭🤗

Lonmi
    11. Siječanj 2021. 11:27

Slazem se s vama vezano uz vakum. Ako ne ide prirodno onda carski. 
    Znam puno zena kod kojih prirodno nije islo, ali doktori forsirali i forsirali do kad se nije zakompliciralo.
    Ja se ne bojim poroda, ja se bojim doktora! Jednostavno ne mogu u nikoga u njih imati povjerenja i na sve dijagnoze sam sumnjicava. Sta cu, takva sam da ne vjerujem nikome. 

11. Siječanj 2021. 11:29

Netko je napisao da gricka bademe a na ogtt-u je. To se nebi smjelo, vrijednosti se mogu pokvarit cak i ako se vise kreces a kamoli da jedes nesto.. tak su meni rekli, ja sam zgaravicu nekako istrpila iako ju isto imam bas jaku. Samo sam popila nesto vode jer mi je tlak pao..

• Josipajopi
    11. Siječanj 2021. 11:40

Hvala na dobrodošlici!
    Jasno je meni da taj plan poroda ne ide u svrhu mojih nekakvih naredbi. Tim više jer se ja toliko bojim doktora da ne želim nikakve konflikte i slično. Koristi to što mi je doula objasnila faze poroda i što očekivati u kojoj fazi ili kako si olakšati. Na kraju krajeva, zbog moje kralježnice, preporuka fizijatra je carski rez. U svakom slučaju, ja se osjećam bolje kad znam više. Oduvijek su žene rađale i pismene i nepismene i sve to na kraju bude kako mora biti. Uglavnom, ja sam u Zagrebu i platila sam ovu edukaciju 300 kn. Čeka me još jedna edukacija o dojenju, carskom rezu i babinjama koja će koštati isto toliko. 

11. Siječanj 2021. 11:45

Pozdrav cure, evo i nas sa UZV u Petrovoj i prvo što ću reći je da je blaženo imat tamo nekoga jer ovo nije normalno, tko je naručio, zašto, di, koja uputnica, blaa. U 9.15 bila naručena, samo dok sam trijažu i prijavu na šalteru prošla bilo je 10 🙄 a došla prije 9. 
    Uglavnom, moj dečec je super, imamo dvije kg, mjere prate tjedne, 31+6, posteljica straga, vodi glavica i uglavnom žena je tri puta mjerila goljenicnu kost i bila šokirana jer mali ima jako duge noge haha, ali nista čudno sa obzirom da mu je tata 190 i nešto a ja 175, da je nizak bilo bi čudno🤣
    Ugl. Sada nas čeka u 13.15 moj doktor, neznam jel briseve radim danas ili na sljedećem pregledu u 2mj. zbunilo me.
    I za 4 tjedna krecem u trudničku u Petrovu i to je zapravo to, ajmee 😄

11. Siječanj 2021. 11:58

Odlicno Ridja 🤗😍🤩 vec ces brzo imati svog sincica.. 💙
    .
    Tecaj sa doulom online za mene i supruga 350kn, svaki dan ta tri dana 3 sata, prvo pojasnjava hormone i proces radjanja, faze, trudove i to a potom carski i dojenje. Javim vam dojmove, to je iduci mjesec tek :)

kety992
    11. Siječanj 2021. 12:24

https://ibb.co/LJWxzWH
    Evo nas s kontrole 😊 urinokultura uredna,bas sam si nabila leđa u bjezanju iz kuce pa je to bio razlog boli.
    Sljedeci pregled 23.2. Sve je ok...za 2tjedna moram obavit ogtt.,dobitak na kilaži 1,5kg od pocetka trudnoce 🥳🥳  
    Procitala sam zaostatke,prekrasne ste sve redom i bas me vesele te velike buse vec 🤩🤩 klinci se vesele braci,posebno veliki braco 🥰 obavila sam i prvi dio kupovine u dm-u.,nismo se jos vratili kuci pa sam si raspodjelila na 2.i 3.mj kupovinu isto...jedva cekam pripremat sve ko i vi...🥰

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

11. Siječanj 2021. 12:26

NevaEva

Odlicno Ridja 🤗😍🤩 vec ces brzo imati svog sincica.. 💙
    .

Bomee da 🤗💙
    .
    Maloprije sam naletjela na stranici od magic babya na ovu ljuljačku: https://www.magicbaby.hr/kinderkraft-lezaljka-5-u-1-unimo-stone-grey.html
    I baš mi se jako sviđa to 5u1 i dosta je okej cijena. Ovo bi moglo bit super za boravak da ga spustim kad zaspe, pa baš gledam da bi otišli po to 🤔

Petra982
    11. Siječanj 2021. 12:40

Ovu Kinderkraftovu i ja pikiram, al nikako ju otić vidjet u živo, a obzirom da ćemo ljeto provesti na otoku, tamo će mi super doći u 40m2. Cijena je čisto ok!
    Super za preglede curke! 
    Puna sam nekih planova što ću sređivati po kući, al nakon što sam se ugnjezdila na kauču i sunce me kroz balkonska vrata grije, a bebo skakuće u trbuhu... Neda mi se ništa! 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.