Okic hvala vam, ma nije me taj podatak ni uzrujao, samo mi je nepoznanica. Nemam pojma na sta to utjece.
Sutra il preksutra dođe i ostatak nalaza pa sibam sve skupa doktorici opce prakse. Nadam se da ce htjeti prokomentirati jer sad nema tko drugi.
AnaAn eto vidis tlak je super cak i kod potresa. Ma bit ce tebi to sve super.
Drzim fige i za dobre krvne nalaze 🤞
Vi meni drzite za ove jetrene i ostalo, da budu uredni.
I dalje zalim za prenatalom a bojim ga se piti 😬
Nikac vidim da si iz Pule pa da te pitam gdje ideš na preglede a da i muž može stobom?
Ja znam samo za privatno u Croatii da puste, valjda i dalje 🤷🏽♀️
Bebolinka ja se od početka trudnoće vodim u bolnici kod dr. Markanović Mišan, radi nekih komplikacija u prošlosti i početnog krvarenja. Nije dozvoljena pratnja nikako ali ovaj put dragi može ići jer je nedavno prebolio koronu i rečeno mu je da ima antitijela do 17.02., tako da sam zamolila da naprave iznimku s obzirom da njegov dolazak ne predstavlja nikakvu potencijalnu opasnost niti ugrozu za ikoga. I izašli su mi u susret. Zato i kažem da je ovo prvi i vjerojatno zadnji UZV koji će doživjet tijekom ove trudnoće.
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Nedostaje mi nekih 10 str pa ću to mrvu kasnije komentirati, ali prije nego zaboravim što sam pročitala, da neš napišem.
Danice, za tu hiperaktivnost mogu samo reći hahahahaha, nemaju pojma što je. Ako spominješ lopticu to se grči maternica što je normalno jer beba raste i maternica raste. Ako boli svakako nije normalno!
Prijeteći pobačaj je i meni dg otkad sam ugledala plus.
Ertzui, meni se često dogodi da mi valjda pukne kapilara ili što li ako krenem povraćati, a nemam što izbaciti. Pošto mi je mjehur toliko slab da moram povraćati sjedečki na wc, često zna biti par kapi krvi. Moja dr je prilično flegma u vezi toga, a i u bolnici su me umirli. Ukoliko nema krvarenja u mirovanju i nema bolova i te krvi ima samo prilikom naprezanja, nema straha. Znam da nije ugodno, svaki put kad to vidim, srce mi siđe u pete i doživljavam mini živčani slom, spakiram se u krevet i taj dan provedem u krevetu. Moja dr u tim slučajevima daje terapiju utrićima, zlu ne trebalo.
Za epiduralnu nemam iskustva, u prvom porodu mi je žao što ju nisam imala, a u drugom sam došla u bolnicu potpuno otvorena. Sad kada sam i ja čula da snižava tlak (nisam to prije čula, a bila sam na tečajevima i pričalo se o tome) ne znam dal bih ju uzela jer sam i ja niskotlakaš.
Sad odoh čitati dalje...
Jutro svima i sretno danas...ja od 06:00 povracam prvo svu hranu a sad doslovno kiselinu,ne mogu doc sebi vjerovatno posljedica prezderavanja ove dane samo
Pogled i pomisao na hranu goni me na povracanje ja nezz sta cu ovo nedaj Boze nikome
Nikac vidim da si iz Pule pa da te pitam gdje ideš na preglede a da i muž može stobom?
Ja znam samo za privatno u Croatii da puste, valjda i dalje 🤷🏽♀️Bebolinkaja se od početka trudnoće vodim u bolnici kod dr. Markanović Mišan, radi nekih komplikacija u prošlosti i početnog krvarenja. Nije dozvoljena pratnja nikako ali ovaj put dragi može ići jer je nedavno prebolio koronu i rečeno mu je da ima antitijela do 17.02., tako da sam zamolila da naprave iznimku s obzirom da njegov dolazak ne predstavlja nikakvu potencijalnu opasnost niti ugrozu za ikoga. I izašli su mi u susret. Zato i kažem da je ovo prvi i vjerojatno zadnji UZV koji će doživjet tijekom ove trudnoće.
I ja sam kod njee 😁 ja sam išla kod nje privatno inače (i išao bi dečko samnom u Croatiu) i onda sam tražila da mi moja ginekologica da uputnicu tako da mi ona nastavi voditi dalje u bolnici i hvala Bogu da sam uspjela ahahha
Najbolja doktorica!
Epiduralna - u zadnjih pola godine rodile su mi 3 prijateljice i svaka mi je rekla ne uzimaj epiduralnu 🤣
Sve su imale neki problem, jednoj nije djelovala, jedna nije znala kako tiskat pa se beba zaglavila i čak ostala bez kisika, treća nije mogla hodat tjedan dana 😫
Prije sam se predomišljala ali sad je sigurno neću uzimati
Curke, sve više manje pričate o tim bh kontrakcijama pa da pitam, dal je normalno ako ih netko nema? Ja sutra punim 29. tjedan i još dosad ništa slično nisam imala. To baš obavezno bude u trudnoći ili ih nema svaka žena?
Btw, zaboravih napisati da ste sve predivne na slikicama, bit će lijepih uspomena na bebice u trbuhu. 😍
Nikac - predivna mi je ta zimska idila. Iako kod nas bude snijega, zadnjih par godina za moj pojam premalo. Već neko vrijeme planiramo da bi otišli u Gorski kotar i iznajmili neku kućicu na par dana pa nikako, pogotovo sad zbog korone. Slikice su ti inače predivne! 😊
AnaAn i Lonmi, držim fige za dobre nalaze! 🤞😊
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Hej curke!
Sinoć nikako zaspat, sve nešto mislim o kući i povratku i potresu i jutros me probudi potres 🥴 često mi muž kaže da sam vještica, sad se već i sama pitam 🤣
Ugl stresno buđenje = želudac u komi i za ništa dan.
Držite se sve i odmarajte 😘
Hej curke!
Sinoć nikako zaspat, sve nešto mislim o kući i povratku i potresu i jutros me probudi potres 🥴 često mi muž kaže da sam vještica, sad se već i sama pitam 🤣
Ugl stresno buđenje = želudac u komi i za ništa dan.
Držite se sve i odmarajte 😘
I meni koma zeludac od tog stresnog buđenja.
Imamo visoki madrac i bas me njihanje probudilo. Bila sam uvjerena da je muz jer u zadnje vrijeme koma spava, baca se ko riba na suhom po krevetu i stalno me budi s tim ili hrkanjem 😂.
Dok ono opet ovaj potres....
Curke, sve više manje pričate o tim bh kontrakcijama pa da pitam, dal je normalno ako ih netko nema? Ja sutra punim 29. tjedan i još dosad ništa slično nisam imala. To baš obavezno bude u trudnoći ili ih nema svaka žena?
Btw, zaboravih napisati da ste sve predivne na slikicama, bit će lijepih uspomena na bebice u trbuhu. 😍
Nikac - predivna mi je ta zimska idila. Iako kod nas bude snijega, zadnjih par godina za moj pojam premalo. Već neko vrijeme planiramo da bi otišli u Gorski kotar i iznajmili neku kućicu na par dana pa nikako, pogotovo sad zbog korone. Slikice su ti inače predivne! 😊
AnaAn i Lonmi, držim fige za dobre nalaze! 🤞😊
Ja npr nemam pojma dal sam ih imala, mislim imala sam grcenja, zatezanja, neugodan kao osjećaj al neznam dal je to to 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji