Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Prosinac 2020. 09:24

Bebanomoje

NevaEva

E mislim da sam imala BH, nije uopće boljelo samo je stegnulo trbuh, malo sam kao neku kuglu vidjela da se stegnula na trbuhu, veličine šake otprilike samo naravno nije iskočila kugla iz trbuha van nego se vidjelo kao da se zaokružio na jednom dijelu a na drugima nije. Uglavnom, držalo jedno 4,5 sec i prošlo. Valjda je to onda to. Mali se miče i inače nemam bolova, krvarenja.. Sad se samo pitam jel normalno to što me NIJE boljelo?

E vidiš, kad sam imala tvrd trbuh u par navrata sam vidjela kvrgu ispod lijeve sise i ja sam mislila da se to mala cudno namjestila i pogurala organe. Ali znaci to su mi vjer bile te bh kontrakcije. Bas jedva cekam sutra pregled da čujem kaj će mi dokt reci na to jer je to meni znalo trajati i duže od pol sata. Nije bolilo ali sam osjećala bas napet i tvrd trbuh. Inace sutra me strah pregleda najviše zbog kila i tog šećera u urinu, tako da jedva cekam da to prodje.

I ja sam mislila da se namješta prvi put kad sam osjetila, nisam povezala za bh i onda je netko tu spomenuo kuglu neki dan i baš je sad bilo tak, kao kugla a mali se nije micao u to vrijeme pa ima smisla da nisu pokreti nego nešto drugo. Kod mene je trajalo kratko i stvarno uopće nije boljelo, neugodan je jedino taj osjećaj stezanja trbuha jer ono..tvrdo je. Mi smo u 25.tjednu. Ne pijem ništa osim vitamina..

Emmie
    28. Prosinac 2020. 09:24

Opet potres! Ne mogu da vjerujem
    ☹☹☹☹
    Nadam se da ste sve žive i zdrave i da više neće tresti ☹
    AnaAn, sretno danas. Mislim na tebe🌷

blossom
    28. Prosinac 2020. 09:46

Dobro jutro cure 
    AnaAn sretno danas
    Danica drži se
    Cure koje su blizu epicentra nadam se da ste dobro i ne ponovilo se...ja sam mislila da dragi ima ružne snove, na prvom sam ga smirivala - na drugom sam pomislila pa šta on sanja da se tako trza...sve dok nisam došla do svojih i mama mi kaže bio potres 
    Pisale ste o oticanje, prijavljujem oticanje zglobova na nogama, znači stopila su mi se stopila, a i prsti na rukama su poveći...sutra imam pregled pa ću mu spomenuti

Girl1234
    28. Prosinac 2020. 09:47

Jutro, cure. Ma opet potres, šokovi.. Katastrofalno 🙈 mi zivimo u stanu, al me muž odveo jutros kod svojih.. Ipak je sigurnije u luci5.. Barem mozes prije iskocit nego iz stana..
    Bas me panika hvata dok sam u stanu.. Izgleda da ce godina zavrsit isto kakva je i bila cijela 😐

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

28. Prosinac 2020. 09:55

Nadam se da ste svi okej,proci ce i ovo! Rekao je moj muz samo 'jel vidis, postoji nesto jace od virusa cega se trebamo bojati'.. bas sam sva na iglama.. od pola 5 se okrecem po krevetu i ne mogu spavati i onda zaspem i probudi me potres..
    Imam i nesto lijepo za podjeliti, nekidan sam pricala kak sam osjetila neke vibracije na kratko u trbuhu, sinoc je bilo nesto drugacije,onak ko da me netko lagaaaano lupi  i mislim si ja "okej umisljas si, stalno pricas s bebom nek ti se javi i sad vec umisljas da se jaavlja".. kad ono jutros nakon tog ludila legnem malo na kutnu i opet ti neki lagani pokreti..
    Tak sam se razveselila,reko to bi moglo biti to,moja bebica se pocela lagano javljat🥰🥰🥰🥰🥰

Lonmi
    28. Prosinac 2020. 10:00

Cure, da li koja zna sta je MCHC koji je meni povisen na nalazima?
    To je krvna slika, ostalo jos cekam.
    Evo nalaza: https://ibb.co/KbxtXVy
    To sta pise na netu nist ne razumijem, pise nest za manjak folne i zeljeza sta je nemoguce jer folnu pijem jako jako dugo i do sad je bila u prenatalu koji sam prije 2 dana prestala piti zbog svrbeza. 

28. Prosinac 2020. 10:01

Lussi

Nadam se da ste svi okej,proci ce i ovo! Rekao je moj muz samo 'jel vidis, postoji nesto jace od virusa cega se trebamo bojati'.. bas sam sva na iglama.. od pola 5 se okrecem po krevetu i ne mogu spavati i onda zaspem i probudi me potres..
    Imam i nesto lijepo za podjeliti, nekidan sam pricala kak sam osjetila neke vibracije na kratko u trbuhu, sinoc je bilo nesto drugacije,onak ko da me netko lagaaaano lupi i mislim si ja "okej umisljas si, stalno pricas s bebom nek ti se javi i sad vec umisljas da se jaavlja".. kad ono jutros nakon tog ludila legnem malo na kutnu i opet ti neki lagani pokreti..
    Tak sam se razveselila,reko to bi moglo biti to,moja bebica se pocela lagano javljat🥰🥰🥰🥰🥰

tak sam i ja počela osjećat ozbiljnije pokrete, na sredini 19.tjedna, već idući tjedan bi ti mogli bit konkretniji udarci onda sve jače i češće :) 

28. Prosinac 2020. 10:14

NevaEva

Lussi

Imam i nesto lijepo za podjeliti, nekidan sam pricala kak sam osjetila neke vibracije na kratko u trbuhu, sinoc je bilo nesto drugacije,onak ko da me netko lagaaaano lupi i mislim si ja "okej umisljas si, stalno pricas s bebom nek ti se javi i sad vec umisljas da se jaavlja".. kad ono jutros nakon tog ludila legnem malo na kutnu i opet ti neki lagani pokreti..
    tak sam i ja počela osjećat ozbiljnije pokrete, na sredini 19.tjedna, već idući tjedan bi ti mogli bit konkretniji udarci onda sve jače i češće :)

To je onda to🥰🥰 malo po malo i bude, taman da u ponedjeljak na anomalyu pokaze da je tu i da osjeca da se motamo oko njega/nje 🤭😍😍 bitno da znam da je to to,da je krenulo,bas sam sretna sad🥰🥰😍😍

Lonmi
    28. Prosinac 2020. 10:20

Lussi

Jesu ti sigurno pokreti. 
    Ja sam s 18+5 prvi put znala da je to, a prije toga sam znala neko meskoljenje osjetiti 🥰
    Sad pa se brinem oko javljanja jer je bas aktivna beba, pa me tu i tam zabrine dok se umiri.
    Nema jos bas neki raspored, jedanput ujutro lupa cijelo vrijeme pa na trenutke popodne, onda pa zna navecer dok idem spavati. Kako kad, ali puno se javlja 🥰
    Drago mi je da osjecas 😊❤️

Valkris
    28. Prosinac 2020. 10:26

Jutro cure 😉 
    I nas probudio potres.. Ja prvo krenula vikati na muza da sta lupa i ljulja krevet 🙈🙈 srecom me nije ulovila onolika panika ko prosli put.. Dobro, sad smo 50km od epicentra.. 

Mislim da i ja lagano osjetim pokrete, ali iako nisam prvorotka nisam sigurna jel to to.. Ovaj put je posteljica naprijed pa ce to sve biti slabije..
    Nadam se da ste sve dobro 🥰

Sretno na pregledima tko ima 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.