Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elly94
    28. Prosinac 2020. 08:22

Dobro jutro. Nadam ste da ste sve dobro. 
    Meni je ovo prvi potres. Nisam one dozivjela na pocetku godine jer sam bila u Njemackoj. 
    Srce mi je iskocilo skoro. Da sam uzela tlakomjer bio bi mi tlak 200 sigurno!!! 

kety992
    28. Prosinac 2020. 08:25

Evo nas je opet, 4.9 😭 otisli u auto idemo u grad nekud pojest nesto..u kucu trenutno ne ulazimo...😱

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Elly94
    28. Prosinac 2020. 08:31

Najgore taman se vratim u stan iz auta da cu malo lec. Kao proslo je. I pocne se opet sve trest. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Lonmi
    28. Prosinac 2020. 08:33

Jutro cure, da 2 put nas je prodrmalo, grozan osjecaj. 
    Nadam se da nece vise 😬.
    Mene neko stezanje u trbuhu probudio jos par puta na noc dok sam se okretala, grčići neki, pa onda taj potres.

Epiduralnu bi cak uzela, nisam nikad rodila pa ne znam kakva me bol ocekuje, znam samo da do sad tko god je pricao je rekao: Boli ti uzasno.
    Svaki organizam je drugaciji tko zna mozda bi ja to ok podnijela i bez lijekova, ali naginjem tome da ju uzmem, pa se nadam da necu zbog nje imati neko lose iskustvo (tipa te ukocenosti itd.).
    Za osoblje zbilja ne znas sta mozes ocekivati, znam da nece nitko skakati oko mene, a i sestre znaju biti koma. Jedino sta cu traziti od njih je da mi dođu kad ih zovem i da bar na silu budu pristojne ako drugacije ne mogu da mi ne ostaju u ruznom sjecanju i da mi taj strah i paniku ne pojacavaju. Ionako se nemas na kog drugog osloniti u tom trenu osim na muza za kojeg pitanje dal ce smjeti sa mnom. 
    Trebali bi lijepo postupati s trudnicama i zenama koje rađaju, većina njih je isto rodila pa ako su i imale ruzno iskustvo ne trebaju ga frustrirane dijeliti dalje. 
    Za doktora se isto nadam da ce bit iskusan i da cu doci u dobre ruke. Ne bojim se samog poroda, ja se vise bojim osoblja, ne znam zasto, jednostavno me te bolnice i osoblje plase i nikome ne vjerujem, uvijek mislim da ce mi nesto zakomplicirati i tesko mi je steci povjerenje u njih. 
    Također se nadam da cu u bolnicu ici samo roditi i to je to. Svaka cast vama koje ste doma cekale tako dugo, ja cu ici valjda 5 put prije nego to zapravo krene jer ce mene biti strah da je krenulo a ja doma cekam i da se nesto komplicira s mojom bebom. Nebi si oprostila da dođem prekasno ili nest, uff, pogotovo jer nemam iskustva. 
    Bit ce to sve dobro 🥰

28. Prosinac 2020. 08:56

E mislim da sam imala BH, nije uopće boljelo samo je stegnulo trbuh, malo sam kao neku kuglu vidjela da se stegnula na trbuhu, veličine šake otprilike samo naravno nije iskočila kugla iz trbuha van nego se vidjelo kao da se zaokružio na jednom dijelu a na drugima nije. Uglavnom, držalo jedno 4,5 sec i prošlo. Valjda je to onda to. Mali se miče i inače nemam bolova, krvarenja.. Sad se samo pitam jel normalno to što me NIJE boljelo?

Jagodica125
    28. Prosinac 2020. 09:00

Dobro vam jutro, curke! Koliko dobro moze biti kad te nas potres probudi... dragi vec bio za stolom i doruckovao, danas je krenuo opet radit, ja spavala, i samo uspijela.uvuci zraka od soka 😔 drugi put sam bila u polusnu i znam da sam stavila ruke na trbuh i pocela moliti dok je treslo i nije stalo. Neka su nase mrvice jos u nasim bušama, vani je sveopci kaos... neka  budu do termina na sigurnom, onda van.
    .
    Moj se djecak vev javio 👶💙🤸‍♂️ sad sam mu preko mobitela pustala pjesmu i reagirao je🥰
    .
    Idem se ustat i krenut u dan! 
    .
    Sretno na pregledima i drzte se, cure moje!😘

• Bebanomoje
    28. Prosinac 2020. 09:03

anaAn

Kakva 2020-ta godina, kakav zavrsetak. Opet isto sve.
    Cure koje ste blize epicentru, nadam se da ste ok. Nas je posteno zaljuljalo opet, opet sam bila budna, opet malte ne u isto vrijeme.
    Evo ja sam dosla na Sveti Duh, pa sad cekamo.

E bas sam mužu pričala za tebe. Vidjela sam kako je sv Duh popucao nakon potresa i kažem ja mužu ne bih mi bilo ugodno danas gore. A uz sve to ti tlak treba biti normalan 😅 kaze muz ajmo bas mjerit tlak, njemu povisen, meni 100 sa 80, al puls 128. 
    inače, mene je muz probudio, ja ga pitam šta je, kaže on potres i čekali smo da prestane trest i mislim si ajde nije bio tak jak. Nakon par min kad je rekao da je preko 5, mene ulovila panika i vratila sam se u kobni 3 mj pa smo izašli van sa autom i malo čekali. A ovaj drugi jaki sam dočekala kuhajući kavu pa ga opet nisam jako doživjela. Samo mislim na ljude u epicentru i sta ih sad sve čeka, ona naknadno podrhtavanja, i osluškivanje svakog zvuka, ufff... 
    Držite se cure, bit će sve dobro, probajte se ne stresirati, bebice sve osjete ❤ moja je lupala jako dok smo sjedili u autu, kad sam se ja kao malo skulirala...

• MissGraz
    28. Prosinac 2020. 09:10

Jutro 💜 
    Opet potres kod vas... grozno. Nadam se da nece nitko imat nikakve stete i da vas nece vise trest. 😔🙏
    AnaAn javljaj nam stanje. 🤞 
    Ostale cure sretno danas! 
    Mi smo tek popodne na pregledu, drzite fige da tlak i ostalo bude okej. 🥳 
    .

• Bebanomoje
    28. Prosinac 2020. 09:12

NevaEva

E mislim da sam imala BH, nije uopće boljelo samo je stegnulo trbuh, malo sam kao neku kuglu vidjela da se stegnula na trbuhu, veličine šake otprilike samo naravno nije iskočila kugla iz trbuha van nego se vidjelo kao da se zaokružio na jednom dijelu a na drugima nije. Uglavnom, držalo jedno 4,5 sec i prošlo. Valjda je to onda to. Mali se miče i inače nemam bolova, krvarenja.. Sad se samo pitam jel normalno to što me NIJE boljelo?

E vidiš, kad sam imala tvrd trbuh u par navrata sam vidjela kvrgu ispod lijeve sise i ja sam mislila da se to mala cudno namjestila i pogurala organe. Ali znaci to su mi vjer bile te bh kontrakcije. Bas jedva cekam sutra pregled da čujem kaj će mi dokt reci na to jer je to meni znalo trajati i duže od pol sata. Nije bolilo ali sam osjećala bas napet i tvrd trbuh. Inace sutra me strah pregleda najviše zbog kila i tog šećera u urinu, tako da jedva cekam da to prodje.

Fancy
    28. Prosinac 2020. 09:13

danica85

Update:
    - Radili mi bris na koronu, kakav odvratan osjećaj, mislim da su mi do mozga došli s onim štapićem     - Za hiperaktivnost što je dr sinoć rekla ne znam šta bih mislila, dosta je hladna bila i sva neka bzvz. Svejedno što god rekla, to su tjedni kad se ne osjećaju tako bebini pokreti ( znači meni doslovno iskoči tvrda loptica, bude tako tvrdo neko vrijeme pa popusti, gdje god sam čitala to su bh kontrakcije, koje nisu loše ako se ne pojavljuju često kao meni). U utorak kod druge dr. rečeno mi da pokrete neću osjetiti prije 20 tj, pa nema smisla šta je ova rekla sinoć. Uglavnom, opet me sestre obilaze i pitaju imam li krvarenje i da im odmah javim ako šta primjetim, znači opet dijagnoza prijeteći pobačaj.

Ta kugla- to su kontrakcije. Cudi me da ti nisu dali duphaston da pijes 🤔

Not that fensi, ekšli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.