Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom_of_4
    26. Prosinac 2020. 10:27

Lonmi zelim biti jedna od trudnoca koje ne “zugaju” i kojima je sve ravno nema sekirancije,uvjerene sve ce biti tip top i nema stresa...Al ocito ja to ne umijem .Zasto jednostavno ako moze komplicirano 🤪..pokusat cu misli negdje preusmjeriti Al kad dodem do ordinacije sve pada u vodu i pocnem hiperventilirat 😀🤭dode mi da sama sebe isamaram .inace doma nemam kad se ni sjetit da sam trudna pored trojke moje veselo je i nema mira kci danas napunila 10 god sin ima 8 a najmlada moja Rita 4..tako da nam je veselo..Bdw nadam se da ni tvoj svrab nije nista strasno ja kad citam da vas cese i mene pocme sve svrbiti

Lunica
    26. Prosinac 2020. 10:29

Jutro cure 💖🎄🥰

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lonmi
    26. Prosinac 2020. 10:52

mom_of_4

Lonmi zelim biti jedna od trudnoca koje ne “zugaju” i kojima je sve ravno nema sekirancije,uvjerene sve ce biti tip top i nema stresa…Al ocito ja to ne umijem .Zasto jednostavno ako moze komplicirano 🤪..pokusat cu misli negdje preusmjeriti Al kad dodem do ordinacije sve pada u vodu i pocnem hiperventilirat 😀🤭dode mi da sama sebe isamaram .inace doma nemam kad se ni sjetit da sam trudna pored trojke moje veselo je i nema mira kci danas napunila 10 god sin ima 8 a najmlada moja Rita 4..tako da nam je veselo..Bdw nadam se da ni tvoj svrab nije nista strasno ja kad citam da vas cese i mene pocme sve svrbiti

Sretan rođendan tvojoj kcerkici 🥰
    Jooooj ja sam bila mislila kako cu sve ja to proci mirno i aktivno i biti jedna od onih koje mogu sve u trudnoci, ali nema veze, dobro mi je i tako. Samo sto se bojim i bojim za bebu, svega se bojim, svake pikice na tijelu. Samo da mi bude dobro, a sta ces ne mozes uvijek ni iste sek doc do doktora. Prva mi je uredna trudnoca i neiskusna sam pa me strah svih tih promjena. A i jos taj Internet i sve najgore napisano da nas dodatno traumatizira.
    Hahaha, vjerujem ti da te svrbi, kazem ja da je to i na psihickoj bazi, vec si covjek umisli da ga coha cijelo tijelo 😂
    I moja je zelja dvoje, troje djecice. Nadam se da cu i ja imati svoje male skakavce u budućnosti od kojih necu moci razmisljati o tegobama 🥰. 

bebolinka
    26. Prosinac 2020. 11:02

Mamice koje ste već bile u bolnici htjela sam vas pitati posto nigdje nemogu naći spavaćicu sa dugim rukavima a da se može otkopčati da bi mogla dojiti, da li je okej da si kupim one na bretele i samo nosim ogrtač preko? 
    Ja apsolutno nigdje nemogu nać pamučnu spavaćicu da ima dugmiće, samo te svilene na bretelice 
    A htjela bi si već lagano spremiti torbu 😬

bebolinka
    26. Prosinac 2020. 11:03

Joj ja se moram požaliti, najela sam se kobasica, pršuta, sve nešto masno pa onda kolača za krepat i evo želudac me boli bas jakoooo, neznam šta da radim 😫
    I još uz to ne idem redovno na wc 😔

• MissGraz
    26. Prosinac 2020. 11:11

bebolinka

Mamice koje ste već bile u bolnici htjela sam vas pitati posto nigdje nemogu naći spavaćicu sa dugim rukavima a da se može otkopčati da bi mogla dojiti, da li je okej da si kupim one na bretele i samo nosim ogrtač preko?
    Ja apsolutno nigdje nemogu nać pamučnu spavaćicu da ima dugmiće, samo te svilene na bretelice

Ima H&M i C&A na dugmice. Samo treba dosta veci broj uzet, jer nisu namijenjene za trudnice. H&M mozda cak online ima za trudnice sa dugmicima, na prodajnim mjestima sam gledala vise puta i nisam primjetila. I waikiki... samo nije skroz na dugmice nego do pola otkopcavanje, bas za dojenje napravljeno. 
    .
    AnaAn, Lonmi, mislim na vas, nadam se da ce i tlak i svrbez i sve skupa sto prije proci. 🙏💜 evo ja primjetila ponovo srbez dlanova i stopala i povezujem to sa blagdanskom hranom... def. moram slusati gin i ublaziti prehranu... ocito to sve jedno s drugim ide... ti jetreni, prenatali, svrbez itd. 
    .
    Mom of 4, meni je u pon pregled, vec umirem od straha zbog tlakomjera... s tim da je meni doma 140 gornji cesto, vama bar i nije preko 120. Mogu mislit sto me ceka 🤦‍♀️ 
    .
    Kod nas jos jedno veselje, bratova djeca dobila vodene kozice, a muz ih moj jos nije prebolio. Znaci da jos sad to dobije nakon Corone samo nam je to falilo... 🤦‍♀️ 

bebolinka
    26. Prosinac 2020. 11:24

MissGraz

bebolinka

Ima H&M i C&A na dugmice. Samo treba dosta veci broj uzet, jer nisu namijenjene za trudnice. H&M mozda cak online ima za trudnice sa dugmicima, na prodajnim mjestima sam gledala vise puta i nisam primjetila. I waikiki… samo nije skroz na dugmice nego do pola otkopcavanje, bas za dojenje napravljeno.
    .
    AnaAn, Lonmi, mislim na vas, nadam se da ce i tlak i svrbez i sve skupa sto prije proci. 🙏💜 evo ja primjetila ponovo srbez dlanova i stopala i povezujem to sa blagdanskom hranom… def. moram slusati gin i ublaziti prehranu… ocito to sve jedno s drugim ide… ti jetreni, prenatali, svrbez itd.
    .
    Mom of 4, meni je u pon pregled, vec umirem od straha zbog tlakomjera… s tim da je meni doma 140 gornji cesto, vama bar i nije preko 120. Mogu mislit sto me ceka 🤦‍♀️
    .
    Kod nas jos jedno veselje, bratova djeca dobila vodene kozice, a muz ih moj jos nije prebolio. Znaci da jos sad to dobije nakon Corone samo nam je to falilo… 🤦‍♀️

Gledala sam ali nije bilo, samo pidžame. Nez dal su sve pokupovali ili ih uopće ni nemaju, hm sam bas sad pogledala i online i nisam ništa nasla 🤷🏽‍♀️

Lonmi
    26. Prosinac 2020. 11:25

Bebolinka ima i u Mani, a mozda i Kik, ili na netu za naruciti. 🥰
    Mozes i na bratele imati, samo su ti ove na kopcanje prakticnije 😊.
    MissGraz definitivno je povezano.
    Pa ti kazem ja sam vec sumnjicava i na nesquik 😂
    Ovo suhomesnato uopce ne jedem, ali ja zato slatko i smokice, cipseve 😂.
    A ima doma domacih kobasica i sunke, vec znam da bi mogla posrnuti 😬. 

• MissGraz
    26. Prosinac 2020. 11:35

bebolinka

MissGraz

bebolinka

Ima H&M i C&A na dugmice. Samo treba dosta veci broj uzet, jer nisu namijenjene za trudnice. H&M mozda cak online ima za trudnice sa dugmicima, na prodajnim mjestima sam gledala vise puta i nisam primjetila. I waikiki… samo nije skroz na dugmice nego do pola otkopcavanje, bas za dojenje napravljeno.
    .
    AnaAn, Lonmi, mislim na vas, nadam se da ce i tlak i svrbez i sve skupa sto prije proci. 🙏💜 evo ja primjetila ponovo srbez dlanova i stopala i povezujem to sa blagdanskom hranom… def. moram slusati gin i ublaziti prehranu… ocito to sve jedno s drugim ide… ti jetreni, prenatali, svrbez itd.
    .
    Mom of 4, meni je u pon pregled, vec umirem od straha zbog tlakomjera… s tim da je meni doma 140 gornji cesto, vama bar i nije preko 120. Mogu mislit sto me ceka 🤦‍♀️
    .
    Kod nas jos jedno veselje, bratova djeca dobila vodene kozice, a muz ih moj jos nije prebolio. Znaci da jos sad to dobije nakon Corone samo nam je to falilo… 🤦‍♀️

Gledala sam ali nije bilo, samo pidžame. Nez dal su sve pokupovali ili ih uopće ni nemaju, hm sam bas sad pogledala i online i nisam ništa nasla 🤷🏽‍♀️

Ajme da, ti pitas za spavacice, a ja mislim na pidzame cijelo vrijeme. 🤦‍♀️ uglavnom, waikiki ima spavacice za dojenje, na trudnickom odjelu, a ja sam uzela kratki rukav, nisam sigurna imaju li dugi. 
    Lonmi… a da! I nesquik. A ja ga pijem fino svaku vecer pola litra hahhaha. Tjesim se kao jedna je salica, ali ona Bozicna okrugla velika, stane u nju mlijeka koliko hoces. 😆

Lonmi
    26. Prosinac 2020. 11:41

MissGraz

bebolinka

MissGraz

bebolinka

.
    .
    .

Ajme da, ti pitas za spavacice, a ja mislim na pidzame cijelo vrijeme. 🤦‍♀️ uglavnom, waikiki ima spavacice za dojenje, na trudnickom odjelu, a ja sam uzela kratki rukav, nisam sigurna imaju li dugi.
    Lonmi… a da! I nesquik. A ja ga pijem fino svaku vecer pola litra hahhaha. Tjesim se kao jedna je salica, ali ona Bozicna okrugla velika, stane u nju mlijeka koliko hoces. 😆

Ja sam ovisnik o nesqviku 😂.
    Kad ste krenule slusati trudnicke tecajeve?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani