Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    18. Prosinac 2020. 09:05

Jutroo. 
    Ja sam jucer imala lupkanje po trbuhu navecer i kazem dragome ajde stavi ruku da vidimo hoces li osjetiti, da ste vidjele kako ga curka opalila 😂🤣, ni ja se nisam snasla u tom trenu. To je bilo ili makni ruku s mojeg trbuha ili bok 🤣😂🙃.
    Moji bolovi su se od bolova u leđima pretvorili u neko neugodno stezanje i nelagodu u donjem dijelu trbuha i oko bubrega (vjerujem da nisu bubrezi) samo na tom dijelu, vise se nisam mogla ni na jedan ni na drugi bok okrenuti u noci jer me boli i ne pase mi. Osjecaj je ko kod upale mjehura ili neke infekcije povremeno, a onda se promijeni i boli ko neka upala misica. Ovo je zbilja drugo stanje 😂. Sve pretrage i briseve sam radila tako da znam da nisu upale. Dok se dignem se sav pritisak premjesti u trbuh dolje, osjecam se ko da nosim kamen u trbuhu, uhh.
    Danas totalni mir u trbuhu, izgleda da moja curka ima neki svoj posebni tajming 😂

nikac
    18. Prosinac 2020. 09:12

Draga Miki, sada sam tek vidjela tvoju poruku....knedla mi je u grlu i pokusavam se suzdrzati od plakanja na poslu...
    Ne mogu ni zamisliti koliko snazna osoba moras biti da se psihicki koliko toliko oporavis od ovako necega, ali sigurna sam da ces negdje u sebi pronaci tu nadljudsku snagu. Moja iskrena sucut 
    Nemam rijeci utjehe ali mislima sam uz tebe....
    Drzi se...

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

Korra
    18. Prosinac 2020. 09:14

Draga Miki96 nema vec sto cure nisu rekle, iskreno mi je zao 😔, drži se ❤

Korra
    18. Prosinac 2020. 09:15

Valkris

Dodjem na forum podijeliti lijepe vijesti da nam stize curica i onda vidim ovo.. I sva se rasplačem…
    Miki, cure se sve rekle, moja sucut i nek ti Bog da snage ❤️❤️❤️

Cestitke na curici 💜🥰

Korra
    18. Prosinac 2020. 09:21

anaAn

Valkris cestitke na curici 💕💞
    Ja obavila vadenje krvi na Rebru, u prostoru od 20 kvadrata u podrumu Nuklearne jedno 20 ljudi 🥴😒 oni i njihove mjere i onda uvode propusnice 🤦🏻‍♀️
    Svim curama koje idu na pregled, sretno 🙏💜💙

Poznato mi je to...isto i kod mene u KBC Osijek, kad ides u vaditi krv za stitnjacu, previse ljudi u malom hodniku i na stepenicama koje su uske i zavojite uvijek njih nekoliko stoji pa ih ne mozes zaobici, super se drze mjera 😏

zabica
    18. Prosinac 2020. 09:35

Curke prijavljujem rostiljanje prije spavanja, kada sam jako umorna tesko mi je naci polozaj, jedna tocka lijevo u rebrima na ledjima me kao boli pa onda promijenim polozaj pa nakon par minuta isto, a sto je najgore budem preumorna, a ne mogu se namjestiti. Probala sam i sa malim jastucima i iza ledja i ispod trbuha i izmedju nogu, i s jastukom ispod glave i bez jastuka ispod glave i pijem magnezij direkt,  ali ne pomaze. U tim se trenucima osjecam kao nasukani kit  mislim da je rjesenje da odmornija idem spavati, a ja krenula s kolacima (keksima) jucer, napravila paprenjake i medenjake i jos pravila domaci svjezi sir pa rasturila do ponoci. No, no, ubuduce smanjujem i idem u 22 u krpe!

Lunica
    18. Prosinac 2020. 09:56

Valkris

Dodjem na forum podijeliti lijepe vijesti da nam stize curica i onda vidim ovo.. I sva se rasplačem…
    Miki, cure se sve rekle, moja sucut i nek ti Bog da snage ❤️❤️❤️

Lijepo💖🌺

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

18. Prosinac 2020. 09:58

zabica

Curke prijavljujem rostiljanje prije spavanja, kada sam jako umorna tesko mi je naci polozaj, jedna tocka lijevo u rebrima na ledjima me kao boli pa onda promijenim polozaj pa nakon par minuta isto, a sto je najgore budem preumorna, a ne mogu se namjestiti. Probala sam i sa malim jastucima i iza ledja i ispod trbuha i izmedju nogu, i s jastukom ispod glave i bez jastuka ispod glave i pijem magnezij direkt, ali ne pomaze. U tim se trenucima osjecam kao nasukani kit mislim da je rjesenje da odmornija idem spavati, a ja krenula s kolacima (keksima) jucer, napravila paprenjake i medenjake i jos pravila domaci svjezi sir pa rasturila do ponoci. No, no, ubuduce smanjujem i idem u 22 u krpe!

Ja tocno razumijem to rostiljanje hahah rekao mi je muz neku vecer da sam ko čevap na roštilju, da se samo okrecem sim tam..
    Na lijevoj strani me nekaj zaboli jer forsiram da lezim na toj strani pa onda odem malo na desnu pa se vratim na lijevu ali pola na leda a ispod leda jastuk,pa opet na desnu pa na lijevu i neki smjesan polozaj i tak dok ne uspijem zaspat hahahaha🤣🤣 

moky91
    18. Prosinac 2020. 10:10

Lonmi

Jutroo.
    Ja sam jucer imala lupkanje po trbuhu navecer i kazem dragome ajde stavi ruku da vidimo hoces li osjetiti, da ste vidjele kako ga curka opalila 😂🤣, ni ja se nisam snasla u tom trenu. To je bilo ili makni ruku s mojeg trbuha ili bok 🤣😂🙃.
    Moji bolovi su se od bolova u leđima pretvorili u neko neugodno stezanje i nelagodu u donjem dijelu trbuha i oko bubrega (vjerujem da nisu bubrezi) samo na tom dijelu, vise se nisam mogla ni na jedan ni na drugi bok okrenuti u noci jer me boli i ne pase mi. Osjecaj je ko kod upale mjehura ili neke infekcije povremeno, a onda se promijeni i boli ko neka upala misica. Ovo je zbilja drugo stanje 😂. Sve pretrage i briseve sam radila tako da znam da nisu upale. Dok se dignem se sav pritisak premjesti u trbuh dolje, osjecam se ko da nosim kamen u trbuhu, uhh.
    Danas totalni mir u trbuhu, izgleda da moja curka ima neki svoj posebni tajming 😂

Joj bas tako, ko neki kamen dolje u trbuhu 😝
    I meni je tako dok sam na nogama, legnem i pomalo se vrati u normalu! A lupa sa svih mogucih strana 🥰

3/2020 miss.ab. 9+2 🌠

Kontesa1
    18. Prosinac 2020. 10:23

Pozz cure,kako ste? Pročitala sam nekoliko zadnjih stranica. 
    Miky strašno mi je žao čuti što si prošla 😔 ali budi jaka i nebo će te nagraditi. Drži nam se.
    Javljam da sam bila na anomaly scan prošli petak. Načekala sam se dok su me primili a doktorica me pregledala brzinski jer se gužva skupila dok je ona klafrala na telefon. Uglavnom,jedno od mojih dvojki je najvjerojatnije cura,a drugo je skupilo noge i povuklo pupkovinu između njih pa nismo ništa vidili. Nadam se različitim spolovima a sad ćemo vidit,neka bude sve u redu.  Kako mi se ujutro jede slatko,možda su obje cure. Do popodne želim neki junk food tipa hamburger ili kebab a navečer bi samo naranče i jabuke tamanila. Prošli tjedan kad sam bila 20 tt i nešto sam osjetila prve udarce i migoljenje. Prije toga sam osjetila slično ali puno blaže pa sam mislila da je probava 🤣 sad već svakim danom jače udaraju,posebno nakon slatkog. 
    Počeli su dani beba i trudnica online,jeste što njuškalu? Gledala sam kolica za blizance ali nemaju baš ponude i još uvijek je preskupo. Nekako se mislim da ću bebeto 42 kupit s njuškala. 

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.