Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Prosinac 2020. 10:41

Ja sam bas gledala te dane beba i trudnica i nisam nista nasla.. cijene mi ne izgledaju manje nego inace.. mozda sam u krivu ali nekak mi ne izgleda ko da mi se isplati kaj uzet😅

Lonmi
    18. Prosinac 2020. 10:48

moky91

Lonmi

Jutroo.
    Ja sam jucer imala lupkanje po trbuhu navecer i kazem dragome ajde stavi ruku da vidimo hoces li osjetiti, da ste vidjele kako ga curka opalila 😂🤣, ni ja se nisam snasla u tom trenu. To je bilo ili makni ruku s mojeg trbuha ili bok 🤣😂🙃.
    Moji bolovi su se od bolova u leđima pretvorili u neko neugodno stezanje i nelagodu u donjem dijelu trbuha i oko bubrega (vjerujem da nisu bubrezi) samo na tom dijelu, vise se nisam mogla ni na jedan ni na drugi bok okrenuti u noci jer me boli i ne pase mi. Osjecaj je ko kod upale mjehura ili neke infekcije povremeno, a onda se promijeni i boli ko neka upala misica. Ovo je zbilja drugo stanje 😂. Sve pretrage i briseve sam radila tako da znam da nisu upale. Dok se dignem se sav pritisak premjesti u trbuh dolje, osjecam se ko da nosim kamen u trbuhu, uhh.
    Danas totalni mir u trbuhu, izgleda da moja curka ima neki svoj posebni tajming 😂

Joj bas tako, ko neki kamen dolje u trbuhu 😝
    I meni je tako dok sam na nogama, legnem i pomalo se vrati u normalu! A lupa sa svih mogucih strana 🥰

I ko da se kamen premjesta lijevo, desno, iza, napred 🤦‍♂️. A kad idem na wc stegne me od guzice do vrata 🥴😬. Znalo je tako biti nesto slicno u 15.tj, ali je kroz noc proslo. Ovo ne znas jel su leđa, maternica, jajnici ili mjehur znas samo da steze i boli 😩

Lonmi
    18. Prosinac 2020. 10:50

Lussi

Ja sam bas gledala te dane beba i trudnica i nisam nista nasla.. cijene mi ne izgledaju manje nego inace.. mozda sam u krivu ali nekak mi ne izgleda ko da mi se isplati kaj uzet😅

Definitivno ne. Po ducanima zna biti puno vecih popusta, ja uopce izbjegavam te sajmove jer su prevarantski. Muz mi se bavi nabavom (nije djecja oprema u pitanju) pa znam iz iskustva kakve su cijene i kako dobavljaci muljaju po tim sajmovima. 

Valkris
    18. Prosinac 2020. 11:09

NevaEva

Cestitke draga.. bitno da je zdrava beba. Mislim da smo sve pod dojmom jos ali to je lijepa vijest. Treba malo zenskog pojacanja.. imas vec curku doma, jelda?

Hvala curke ❤️ ❤️ 
    Imam decka od 10 mjeseci 🥰 🥰 
    Sljedeći pregled mi je 15.1.
    Ja nisam nista nasla na sajmu.. Bas im je losa ponuda ove godine... 

• MissGraz
    18. Prosinac 2020. 11:26

Pozdrav curke! 
    Nama danas novi pokusaj na 4D, ako sad stavi ruku preko lica - odustajem. 🤦‍♀️ curka ocito zeli bit iznenadjenje. 
    Cestitam svim curama na dobrim nalazima i pregledima... 💜  netko je napisao da nosi curicu - tooo tim curice!! 💪 
    .
    Miki stalno mislim na tebe, nek' ti Bog da snage...🙏❤ 

• MissKitty
    18. Prosinac 2020. 11:26

Cure, jel vama koje ste na Zabi sjela lova za komplikacije od HZZO - a, meni još ne... 

vikica1810@gmail.com

moky91
    18. Prosinac 2020. 11:28

Lonmi

moky91

Lonmi

Jutroo.
    Ja sam jucer imala lupkanje po trbuhu navecer i kazem dragome ajde stavi ruku da vidimo hoces li osjetiti, da ste vidjele kako ga curka opalila 😂🤣, ni ja se nisam snasla u tom trenu. To je bilo ili makni ruku s mojeg trbuha ili bok 🤣😂🙃.
    Moji bolovi su se od bolova u leđima pretvorili u neko neugodno stezanje i nelagodu u donjem dijelu trbuha i oko bubrega (vjerujem da nisu bubrezi) samo na tom dijelu, vise se nisam mogla ni na jedan ni na drugi bok okrenuti u noci jer me boli i ne pase mi. Osjecaj je ko kod upale mjehura ili neke infekcije povremeno, a onda se promijeni i boli ko neka upala misica. Ovo je zbilja drugo stanje 😂. Sve pretrage i briseve sam radila tako da znam da nisu upale. Dok se dignem se sav pritisak premjesti u trbuh dolje, osjecam se ko da nosim kamen u trbuhu, uhh.
    Danas totalni mir u trbuhu, izgleda da moja curka ima neki svoj posebni tajming 😂

Joj bas tako, ko neki kamen dolje u trbuhu 😝
    I meni je tako dok sam na nogama, legnem i pomalo se vrati u normalu! A lupa sa svih mogucih strana 🥰

I ko da se kamen premjesta lijevo, desno, iza, napred 🤦‍♂️. A kad idem na wc stegne me od guzice do vrata 🥴😬. Znalo je tako biti nesto slicno u 15.tj, ali je kroz noc proslo. Ovo ne znas jel su leđa, maternica, jajnici ili mjehur znas samo da steze i boli 😩

Jako poznato! Sve raste, sve se siri, beba je sve teza, svakakvih bolova i vise ne znas sta je normalno a sta ne..jos kad me pocne nisko udarat imam osjecaj da ce rukica izletit van, neko probadanje ... Bas je drugo stanje 😅😅

3/2020 miss.ab. 9+2 🌠

18. Prosinac 2020. 11:28

PBZ Komplikacije upravo sjelee 💪💪💪

• MissKitty
    18. Prosinac 2020. 11:33

Lussi

PBZKomplikacije upravo sjelee 💪💪💪

Onda valjda bude i Zaba.... 

vikica1810@gmail.com

Lonmi
    18. Prosinac 2020. 11:37

MissKitty

Cure, jel vama koje ste na Zabi sjela lova za komplikacije od HZZO - a, meni još ne…

Ma kaj bi sjelo 😂. Ti su uvijek zadnji, ja ocekujem da  bu popodne 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.