Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bubica1
    18. Prosinac 2020. 14:06

Lonmi

Bubica1

Curke, evo i mene s pregleda. Sve je super, curica ima već 1182 g što u potpunosti odgovara tjednima. 😍 Ni ovaj put nije bila raspoložena za slikanje, opet je imala ručicu preko lica, ali smo onda uhvatili šakicu, baš se lijepo vidi na 4D-u. 😍
    Ja i dalje na +3 kg od početka trudnoće. Doktor veli da se ne zamaram s tim, dok bebica lijepo raste, sve je OK.
    I da, i ja sam uloživa za vršak prsta, kaže da ništa strašno, samo ćemo to pratiti i dalje. Tako da sam se već naručila kod njega i idući mjesec.
    OGTT - i on veli da trebam držati dijetu, nije to alarmantan nalaz, ali bolje da se pridržavam dijete. Kako ću za Božić bez kolača?? 😟 Možda ipak maznem koji. 😋
    Evo nas dvije dok smo još sređene za doktora, i jedna "from the inside" gdje se vidi šakica i kako nam drži figu: ❤️
    https://pasteboard.co/JFuDqJ0.jpg
    https://pasteboard.co/JFuEbT8.jpg

Lijepa si Bubice, super da curka dobro napreduje 🥰, brzo ce se ona pokazati vani u tvojim rukama, vrijeme nam leti 🙃. Ja se nadam da ce moja biti raspoložena za slikanje 😂. Ma pojedi slobodno koji kolacic, od par njih nece biti nista, drugo da se natrpas ko ja milke maloprije 🥴🤦‍♂️🤭.
    Ja vec jedva cekam 12.01. da opet idem Jukicu 😂

Hvala ti draga 😘 Da, ja sam tek gotova kod njega pa isto jedva čekam idući pregled. 😁 Stvarno bi ga svakome preporučila.
    Tako je, meni je bitno da je ona dobro, a za to da je vidimo ćemo se malo još strpjeti. 😍

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

18. Prosinac 2020. 14:14

Bubica1

Curke, evo i mene s pregleda. Sve je super, curica ima već 1182 g što u potpunosti odgovara tjednima. 😍 Ni ovaj put nije bila raspoložena za slikanje, opet je imala ručicu preko lica, ali smo onda uhvatili šakicu, baš se lijepo vidi na 4D-u. 😍
    Ja i dalje na +3 kg od početka trudnoće. Doktor veli da se ne zamaram s tim, dok bebica lijepo raste, sve je OK.
    I da, i ja sam uloživa za vršak prsta, kaže da ništa strašno, samo ćemo to pratiti i dalje. Tako da sam se već naručila kod njega i idući mjesec.
    OGTT - i on veli da trebam držati dijetu, nije to alarmantan nalaz, ali bolje da se pridržavam dijete. Kako ću za Božić bez kolača?? 😟 Možda ipak maznem koji. 😋
    Evo nas dvije dok smo još sređene za doktora, i jedna "from the inside" gdje se vidi šakica i kako nam drži figu: ❤️
    https://pasteboard.co/JFuDqJ0.jpg
    https://pasteboard.co/JFuEbT8.jpg

Bas si lijepa trudnica🙈  ako nista,sredujemo se dok idemo k doktoru😍
    A vidi tu sakicu,ribica mala🥰🥰🥰
    Bitno da je sve okej😍

Lonmi
    18. Prosinac 2020. 14:41

Jel ovaj magnezij direkt ili sta vec uzimate bolji od onih sumecih tableta magnezija iz ducana? Ja pijem neki iz lidla, pise da 2 sumece imaju 300mg.
    Da kupim radije u ljekarni? 

Petra982
    18. Prosinac 2020. 14:42

Lijepo izgledaš Bubice! Bravo na urednom nalazu! 
    A šakica je 💗

TheTina

Valkris - cestitam na curki 🥰
    Zabica - hahaha, mislim da svi imamo rostiljanje. Ja se po noci tak okrecem da muza izudaram s koljenom i tek kad ga zveknem kak spada se uspijem namjestit i zaspat 😂
    Dani beba i trudnica - ja sam jucer preletila al nisam nis pametno, ni nesto jeftinije, nasla 😕
    Emmie - ja se isto nisam cjepila niti namjeravam. Nisam se nikad cjepila i nisam nikad ni bila teze bolesna osim jednog dana temp i prehlade. 

Girl1234

Čestitke na urednom pregledu :)

Ja se ne sredim ni za doktora kad nosim masku 😂

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Petra982
    18. Prosinac 2020. 14:43

Lonmi

Jel ovaj magnezij direkt ili sta vec uzimate bolji od onih sumecih tableta magnezija iz ducana? Ja pijem neki iz lidla, pise da 2 sumece imaju 300mg.

Sve to šumeće ti ne valja! Radije kupi od Cala ili Solgara, imaš izbora masu! 

Jagodica125
    18. Prosinac 2020. 14:46

Bubica1 - bome jesi lijepa trudnica 🥰 a i curka je medena 😍 pitala si za GUK profil - meni su na Vuk Vrhovcu rekli za trudnicki profil radim sljedece - to u labosu pokupis pribor - 4 epruvetice i 4 lancete u kuverti sa uputstvima i doma si sama vadis. 1. vadenje krvi je nataste, 2. je 2sata nakon dorucka, 3.vađenje je 2 sata nakon rucka i zadnje 4.vadenje je 2 sata nakon vecere. 
    .
    Ja svoj radim tek kad izolacija prodje i kad malo prehranu ustabilim.

Sunflower! 🌻
    18. Prosinac 2020. 14:47

Ni ja se nisam cijepila protiv nicega do sad, samo ona redovna cjepiva u djetinjstvu.. Ne znam sad sto bih si mislila o korona cjepivu, kakvi su vasi stavovi prema tome? Ja nekako ne bih u trudnoci nikako, ali ne znam za kasnije jel cu se cijepiti ili ne.. 

TheTina
    18. Prosinac 2020. 14:54

Bubica - preslatka si i ti i bebica koja se skriva 😍😍 Najvaznija je da je sve u redu 🙏🏻.

Lonmi

Meni je bolji magnezij direkt. Prvi sam kupila u ljekarni, nezz tocno koji, uzela sam najjeftiniji, a sad sam kupila od Natural Wealth-a u dm-u jer je bilo na akciji.

mateja91

Ni ja se nisam cijepila protiv nicega do sad, samo ona redovna cjepiva u djetinjstvu.. Ne znam sad sto bih si mislila o korona cjepivu, kakvi su vasi stavovi prema tome? Ja nekako ne bih u trudnoci nikako, ali ne znam za kasnije jel cu se cijepiti ili ne..

Nisam za to cjepljenje, pogotovo ne u trudnoci, al kaj se tice tog cjepiva za koronu mislim da cemo bit primorani cijepit se svi ☹️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.