Cure jeste li vi pocele prati i peglati stvari za bebu? Ja jesam, nek je sve spremno za svaki slucaj.
A sto se tice povisenog crpa i holesterola, kod mwne je holesterol preko 8, 9, crp i sedimentacija su isto izad granice i dr. mi je rekla da se to ni ne radi u trudnoci jer je sasvim normalno da odstupa od ref vrijednosti.
Dio jesam i stavila u ormar, dio jos moram peglati, a jedan dio sam kupila (za odlazak bebe iz bolnice) i skinula etikete i tek ceka pranje...
Ajme cure, ja kad vidim da su neke od vas koje su u mojim tjednima(za 2 dana ulazim u 28) već opeglale robicu, a ja nemam niti jedan komad još osjećam se kao izgubljne slučaj!
Pa nije li to malo prerano još!?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ajme cure, ja kad vidim da su neke od vas koje su u mojim tjednima(za 2 dana ulazim u 28) već opeglale robicu, a ja nemam niti jedan komad još osjećam se kao izgubljne slučaj!
Ružice ja sam 28+6, na poslu mi se najavilo puno toga za u sijecnju (neplanirano) pa tada nikako necu moci, cak ni redovni trudnicki necu uzimati 20.01. nego tek od 01.02., a i ova korona me pozurila jer sam ranije isla dokupiti sto mi je jos trebalo, a ne zelim bas u blagdanske dane to sve raditi, krajem veljace ce me naruciti na porod, a zelim taj zadnji mjesec vise odmarati i uzivati pred sam porod.. tako da je to sve individualno..
Ružice, i mene hvata panika kad ih čitam, isto imam nešto robice i nešto za sebe za bolnicu kupljeno. Ostalo ništa. Još uvijek radim i onda kad dođem popodne doma, napapam se i na odmaranje. Za pranje i peglanje mi se još nekako čini rano, imam još tri mjeseca do poroda.
NevaEva, ne bi ti preporučila da šalješ pakete poštom. Moj dragi je poslao paket još 03.12., a tek je danas stiglo na odredište. A pazi, relacija je Varaždin - Velika Gorica, znači sat vremena inače. Imaju manjka ljudi i sve im je u banani trenutno. Evo čisto da znaš da možda i nije realno da im to stigne do Božića.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Evo moji prvi ovogodisnji bozicni keksici spremni, cijela kuca mirise https://ibb.co/j8msdRP
Inace uvijek radim cokoladne raspucance i neki dan sam naletjela na recept od medenjak raspucanaca pa sam ih sad prvi put isprobala. Evo recept ako nekog zanima
https://gastro.24sata.hr/kolumne/najbolja-kombinacija-raspucanaca-i-medenjaka-22321?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=22321&utm_campaign=Gastro+Facebook+status
Baby P 03/21 💙
Nesto zafrkava stranica za postavljanje slika, a bas sam se potrudila napraviti lijepu bozicnu fotku da vas namamim da se ne debljam samo ja
Baby P 03/21 💙
Bozicni kolaci u koroni - mi sljedeci tjedan izlazimo iz izolacije, jos nas tu i tamo šupi kasalj, umor (glavno da nitko ne kuri, ako zakuri, skidanje, luftanje, oblozi dok se ne vrati sve u normalu) nedostatak mirisa, okusa, nosi curi/kasalj pa je moj tata rekao da bude u Lidlu kupio kolacice jer smo svi ukomirani, mama danas opet zakurila, rez je boli, potrudit cu se ja barem one ful jednostavne ispeci 🤗 inace je na repertoaru: mađarica, breskvice, bijela pita, špicbuble, cimet zvijezdice, london stangice, vanilij kiflice... a kad se ja cure moje sjetim kojo sam ja bila Grinch prosle godine 👿 islo mi sve bozicno na zivce, onaj Advent mi je bio mucenje, a sad mi se place na pomisao da cemo uz Napolitanke provest Bozic😭 koliko sam bila nezahvalna, Boze te sacuvaj🤦♀️
.
Radovi - mi se sutra cujemo sa likom koji nam je poslao dosta dobru ponudu, ako se odlucimobza njega, mogao bi pocet radit sredinom 1. mjeseca. Kaze da bi radovi trajali cca 3 tjedna. Drzite nam fige da napokon krenemo 🤞
.
Bebolino je danas miran. Tu i tamo koji kuc-kuc, izmoreb valjda od jucerasnjeg soua🤗👶💙
Za one koji se sekiraju oko robice, ja sam u 33. tjednu, tek dobila nešto robice, nisam oprala ni popeglala, čekam novu veš mašinu, nadam se da vam je sad lakše 😉 možda je mali offtopic, samo me zanima ima li itko doma kućnu micu macu koja ne izlazi van, a da ujedno i ceka bebu? Cijela familija s obje strane nam pije krv zbog iste pa me samo zanimalo jesmo li usamljeni slučaj? 😂
vikica1810@gmail.com
Ja ih ni ne spljoštim. Gotovi su za 7 min pa ćeš vidjet, ako ti se čine preveliki, spljošti ih ili napraviš manje kuglice, možeš odmah u prvoj turi stavit pola spljoštnih, pola ne, pa vidiš kak ti se više sviđaju. :) Ja obično pripremim 2 lima i dok se jedni peku, na druge stavljam kuglice i tak dok se ne ispeče cijelo tijesto. Nabrijala sam se na francusku sad.. jao..
Hvalaaa puno na odlicnom receptu 🙏👍😃 sve je bas tako kako si napisala. Sa prvim plehom sam malo isprobavala, stisla ih da budu nizi i pekla dodatne 2 minute ali nema potrebe za svime time. Drugi sam radila manje kuglice, bez stiskanja, i pekla 7 minuta, savrsenstvo 😃
https://ibb.co/4RJzPZC
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Mislim da nesto steka ona stranica za uploadanje fotki jer ne otvara ni moju, a vidim ni od drugih cura koje su prije stavljale...
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji