Idem radati s go pro kamerom na glavi 🤣🤣🤣
Hahaha, dobra, dobra 😂👌
.
Korona - ja sam si cure maloprije ovak slozila u glavi: ako nas je moralo zadesit vec ovo kaj je (korona-morona, ne) onda bolje da je sad nego nakoj Nove. Pazi sad: Stan je hladan, nema radova, da se nesto i radi susili bi se zidovi ono 100 godina i vlaga posvud. Bolje da je hladno, a suho; nego hladno i vlazno 🙄
.
A sto se tice mene - bolje da me sad strefilo, jer se nadam da cemo se svi u kuci do Bozica uspijet osovit na none i dovest u kakav takav red🤞Istina - bit ce ovo Bozic i Nova totalno drugaciji, djelomicno jos izolacija, simptomi etc... no dobro, nismo jedini🤷♀️ svima je sve okrenuto naglavacke 🤪 a i bolje da sam ja od 01.01.2021. opet fit i spremna - jer planiram se onda doslovce bacit naglavacke u kupovinu opreme za naseg pišonju 👶💙 od kinderbeta, pa do kozmetike za mališu i za mene, spremanje torbe, pranje robice i citav 3. mjesec chill 🍹🏝 i priprema za porod.
Majuška bome si se u pravi čaj priključilaDo sad smo o hrani, odnosno našim junacima, odjeći i kozmetici pisale.. a ti naiđeš na čupanje obrva prilikom bušenja vodenjaka i bušenje vodenjaka s kineskim štapićima..
Jagodice drži se, ti ćeš to prohodat samo tak!
Daa. U nezgodnom trenutku. 😄 Al neka volim pročitati razna iskustva, vidjećemo s kakvim ćemo mi izaći. Ja nešto o porođaju uopšte ne razmišljam. Kako god okreneš mora boliti.
Moj malac je nisko, pa mi je briga samo da doguram do 36-37.
Ovih dana se taman ponadah da se malo digao, kad ono danas pritisak u donjem dijelu i na bešiku i neki bolovi. A vidim i da šutira opasno. Ne znam vise kako bih legla, dodje mi da dubim na glavi 😆🤔

Prva trudnoća 💙
Cure sori nemam vas jednostavno kad popratiti od klinaca i kuce,da sad ne nabrajam! Evo me u prelijepo okicenoj cekaoni kod dr pa se javim nakon pregleda...bas je neki lijepi ugodjaj tu...🎄🎄
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Oh, ne stignem vas sve popratiti danas.. U obvezama sam nekim, ali vidim da ste mi sve pozitivne (duhom, ne koronom). Neka, samo tako nastavite :))
I hocete li me ikad prestati sprdat s junacima? Tocno trebam izvalit nesto novo 😂😂

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Evo gotova..sve savrseno..bebac ima 400gr,sve mjere odgovaraju...uzivali smo u 4d prizorima..isti mi je ovaj zadnji sto se rodio..bit ce ko blizanceki..i zadak je...al on kaze jos je rano i ima mjesta za okretanje ..cerviks 5.5cm😅😅💪
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Cure jel ima koja iskustva s dianatal gelom? Cula sam dosta pozitivnih stvari o njemu i da stvarno pomaze al neznam kakva je politika inace, jel ga babica zeli stavljati ili ne?
NevaEva, ja sad gledam tu na aplikaciji na mobu i mi sutra ulazimo u 6. mjesec trudnoce!!!!🥰🥳
https://eljekarna24.hr/proizvodi/mustela-1-1-gratis/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=prosinac_mustela&utm_content=image_ad_f&fbclid=IwAR1LjsmW_zFqgXp-JJXqBlIWumfNz3h1qn2DEmZyElEQtIL_IsBpDQBp9pM
Cure, akcija Mustele 1+1 gratis ako kojoj treba
Opet ja procitala Nutela 😂😂 za sta se koristi, za sprecavanje strija ili ?

👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
I ja se ispricavam, ali umirem od smjeha na ovo sa vodenjakom i pocupanim obrvama 😂😂😂 Zamisljam tu bebu s jednom obrvom.. Jos ako bude imala obrve na muza, jadna 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Evo gotova..sve savrseno..bebac ima 400gr,sve mjere odgovaraju…uzivali smo u 4d prizorima..isti mi je ovaj zadnji sto se rodio..bit ce ko blizanceki..i zadak je…al on kaze jos je rano i ima mjesta za okretanje ..cerviks 5.5cm😅😅💪
Bome dugacak cerviks 💪
Moj je 4 cm 😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji