Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Prosinac 2020. 09:17

Tea2807

Jutro curke 🙂

Evo obavila pregled, predala cervikalne briseve i urin za urinokulturu. Bebac je super, kuca srceko, raste, sve je u redu. Kaze gin da je posteljica sprijeda pa da se strpim za prve pokrete 👎🤷😁

Sretno ostalima koje imaju preglede 🙂🙂

Baas mi je drago za dobar pregled i da je bebica super🥰🥰 

Ja imam u 13h,nikako docekaat🤣
    .
    Sretno ako ko jos ima pregled danas🥰🥰
    .
    Tko to rece iz Jaske do Zagreba? Jeel netko iz Jaske?🤣
    .
    Jooj kolacici🤤🤤 odmah sam gladna kolaca i francuske i sarme i svega🤣 
    .
    Izgleda da su i ja tako za kolica,odabrat trgovinu ili dvije,otici i pogledati i uzeti koja mi se svide.. tak i tak su skoro sva glomazna😅
    Jucer sam bas bila kod susjede i gledam kolica lagana ko perce a ogromna, jooj reko zassto je to tak veliko,di ce to u nas auto🤣

Lunica
    17. Prosinac 2020. 09:17

Tea2807

Jutro curke 🙂

Evo obavila pregled, predala cervikalne briseve i urin za urinokulturu. Bebac je super, kuca srceko, raste, sve je u redu. Kaze gin da je posteljica sprijeda pa da se strpim za prve pokrete 👎🤷😁

Super💖

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Sunflower! 🌻
    17. Prosinac 2020. 09:26

Jutro curke, sretno s pregledima danas 💪🏻
    Ja evo pijem kavu, decki na crticu a a mala u trbuhu neumorno udara 😁
    Ja sam poprilicno zivcana ovih dana jer je muz jos u pon navecer dobio temperaturu, sad je ok ali za testiranje na covid narucen tek za sutra .... do tad nam naravno stali svi radovi jer majstori naravno ne zele riskirati, a sve je trebalo biti gotovo vec jucer da je bilo po planu.. i tako doma kod mene svaka stvar u stanu na nekom lijevom mjestu, ne mogu nista poceti pripremati za Bozic, a plus sad jos bas i ne zelim hodat okolo dok ne znamo na cemu je on, tako da dane provodim u 60m2 baustele 😡😡 j*** ti vise covid, bas mi vise dosta. I onda sva tako nadrkana i pod hormonima se naravno otresem i na decke nepotrebno za svaku sitnicu pa mi bude zao jer realno nisu djeca kriva nista, i njima je koma zatvorenima doma cijeli tjedan. Eto, sad sam se ispucala malo. Koma mi pada ova pandemija od pocetka, ja sam bas drustveni tip i volim stalno biti negdje u pokretu i na nekim druzenjima a sad je sve to na kapaljku i to me bas frustrira, dok je npr mom muzu to super jer on ionako ne voli pretjerana druzenja, odgovara mu radit od doma itd.. eh 🙄

Lonmi
    17. Prosinac 2020. 09:50

Jutro curke, ja se jedva digla s kreveta, imam neku bol s lijeve strane od trbuha mislim da od lezanja na lijevom boku 😬. I to se u noc nekako sva iskrivim i natiskam, probudim se ko da sam na ringispilu bila. Sad kad ne trebam ja u 200 poza spavam. Tako da vjerujem da je bol od toga, ko grc neki.
    Sad sam popila nesquik i nagovaram curicu da se javi, vec sam joj sve i svasta obećala ako mi pokuca po trbuhu 😂🥰

• Erika33
    17. Prosinac 2020. 10:14

Jutro, ja bila na vadenju krvi... Hemoglobin mi 117, granica 119...dakle,malcice sam anemična.
    Kaj vi pijete od vitamina? 

Bubica1
    17. Prosinac 2020. 10:17

PREGLEDI 12. MJESEC
    Lussi 17.12.
    Tea2807 17.12.
    Lavica13 17.12.
    Bubica1 18.12.
    Avama 21.12.
    Mateja91 21.12.
    Jagodica125 21.12.
    Ninnach 21.12.
    Thera 22.12.
    Girl1234 22.12.
    Lonmi 22.12.
    Bubica1 23.12.
    AnaAn 23.12.
    MissGraz 28.12.
    Bebanomoje 29.12.
    Mom_of_4 29.12.
    PREGLEDI 1.MJESEC
    Korra 04.01.
    Deleted user 05.01.
    Petra982 05.01.
    TheTina 07.01.
    J3ll3na 08.01.
    Kety992 11.01.
    Lunica 11.01.
    Lonmi 12.01.
    Avama 12.01.
    EmEn9 12.01.
    NevaEva 15.01.

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

kety992
    17. Prosinac 2020. 10:23

Erika33

Jutro, ja bila na vadenju krvi… Hemoglobin mi 117, granica 119…dakle,malcice sam anemična.
    Kaj vi pijete od vitamina?

Ja pijem od solgara 20mg,non constipating.i pre mama...ali ne popijem svaki dan...ono svaki drugi,eventualno treci.
    Ali moj hemoglobin je bio 147 na vadenju pa nemam potrebu to svaki dan...ne vjerujem da ce tak brzo past...tj vidjet cemo na ogttu 😊  uglavnom ne uzrokuje mi zatvor...pijem i vitamin c uz solgar...a magnezij kad osjetim stezanja...
    Cure super na dobrim pregledima i sretno svima koje imaju preglede ovih dana 💓 
    Snješko je bio želja klinaca...a kako ne ispunit...imala sam svakakve planove jos...al uz školu online manjak vremena 🙈🙈😅  još ce jedan bit gotov a slikicu bacim kad upalimo na badnjak 🥰🤩

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

kety992
    17. Prosinac 2020. 10:27

Jutro curee!
    Evo da se i ja malo javim između ležanja, gledanja tv-a i papanja 😃🐖
    Pokreti bebe - ja svoju osjetim svaki dan od kad sam prve pokrete osjetila negdje u 17. tjednu, i decko osjeti na ruku. Bas se jako miče, obavezno poslije slatkog, rucka i kave 😊 cak i prvi put kad sam ja osjetila, osjetio je i decko pod rukom odmah par min poslije.
    I meni bude nekad tako dosta tvrd trbuh, ne znam ni sama do cega je jer nisam bas prejako aktivna, ali brzo prođe, nema ni nekih bolova. U zadnje vrijeme jedino osjetil bolove od rastezanja svega živoga, boli me i trtica i kukovi i sve po redu 🤣 al dobro, niska sam (158) pa si mislim - dijete si radi mjesta 😊😃
    Imate li iskustva, je li tocno da nize i sitnije zene rađaju manju djecu i suprotno? Malo citam o tome i piše sve i svašta… A ja bi bas voljela roditi malo manju bebu hahha 🤣

Ja sam visoka 160...i imala sam na pocetku 1.tr 50kg..rodila curku 3720 i 52cm...mislim da to nema veze s nasom visinom i to 🙈🙈 i druga beba mi je bila identicna...sad cemo vidjet trecu 🥰 meni je to iskreno bilo malo veliko jer su druge curke moje rodile klince 3kg max...i ono puno lakse...

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Fancy
    17. Prosinac 2020. 10:29

Jutro zene, jesu li se vama vec bebe okrenule glavom za porod?
    Meni je dr rekla da se kod prvorotki to ocekuje oko 28 sedmice.
    Kod mene je beba bila 2 sedmice okrenuta horizontalno, od proslog pregleda pa sve do prije 7 dana i to je bilo super jer sam osjetila udarce s obje strane stomaka ali se posljednjih dana vrti stalno, okrene se glavom jedan dan, to osjetim kad lupa pod rebra al se onda okrene i nogama nadole pa me udara u mjehur i tako ostane jedan dan i opet ukrug. Ono sto me zbunjuje je da me bas bas boli stidna kost kad je u tom polozaju. Toliko da navecer jedva odem do wc-a od bolova 😲 da li je to od udaraca ili mi pritisce sve dole, da prostite, ne znam. Nadam se da ce mi danas mjeriti i cerviks. Moja to nema obicaj raditi iako sam na komplikacijama i terapiji zbog kontrakcija 🤔
    Danas mi je pregled pa cu provjeriti s dr zasto je to tako al sto se tice polozaja bebe pretpostavljam da se tu nista specijalno ne moze, samo cekati da se gospodjica namjesti kako joj odgovara 🥰

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    17. Prosinac 2020. 10:33

Tea2807

Jutro curke 🙂

Meni je isto posteljica sprijeda pa sam s 18+ osjetila pokrete cak i pod rukom istovremeno, tako da ne brigaj 🥰
    Jedino sto primijetim sada evo recimo je to da kad lezim na ledjima osjetim ja fino bebu i pod rukom i stomak se pomjera i sve al kad legnem bocno, kad udari, bukvalno se vidi kvrga od rucice, noge, ne znam, i dosta, dosta su intenzivniji udarci, i pod rukom osjetim intenzivnije. Tacno primijetim odakle dokle se proteze posteljica iu kojem dijelu stomaka se nalazi.

Not that fensi, ekšli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.