Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pupetta
    17. Prosinac 2020. 10:39

Jutro curee!
    Evo da se i ja malo javim između ležanja, gledanja tv-a i papanja 😃🐖
    Pokreti bebe - ja svoju osjetim svaki dan od kad sam prve pokrete osjetila negdje u 17. tjednu, i decko osjeti na ruku. Bas se jako miče, obavezno poslije slatkog, rucka i kave 😊 cak i prvi put kad sam ja osjetila, osjetio je i decko pod rukom odmah par min poslije.
    I meni bude nekad tako dosta tvrd trbuh, ne znam ni sama do cega je jer nisam bas prejako aktivna, ali brzo prođe, nema ni nekih bolova. U zadnje vrijeme jedino osjetil bolove od rastezanja svega živoga, boli me i trtica i kukovi i sve po redu 🤣 al dobro, niska sam (158) pa si mislim - dijete si radi mjesta 😊😃
    Imate li iskustva, je li tocno da nize i sitnije zene rađaju manju djecu i suprotno? Malo citam o tome i piše sve i svašta… A ja bi bas voljela roditi malo manju bebu hahha 🤣

To je bas jako individualna stvar. Moja nevjesta je svu djecu rodila da imaju preko 4 kile, a ona ima 162 cm. Prijateljica mi ima 165 cm i rodila je bebu koja je tezila manje od 3 kg. U pitanju su terminski porodi. Nemoj se samo previse razmisljati o tome, bit ce kako mora biti. Rodit ces svakako, najbitnije da budete dobro i ti i beba 😊

Baby P 03/21 💙

TheTina
    17. Prosinac 2020. 10:41

Lussi

Tko to rece iz Jaske do Zagreba? Jeel netko iz Jaske?🤣

Hahaha, ja imam par frendica u Jaski i okolici 😃
    Okretanje bebe - kaj se vec u 28 tt okrece bebica glavom prema dolje? Ocekivala sam to kasnije. Ja sam u 27tt i jos je isto posvuda, bas se preokrece. Najvise osjetim di su noge jel me s njima bas udari il u mjehur il u rebra 🤨 I mene nekad zna bolit stidna kost i nekak sam mislila da sam pretjerala u vjezbanju pa da sam si nekaj dole rastegnula...

Lonmi
    17. Prosinac 2020. 10:45

Joooj vec sam ljubomorna na vas koje imate udarce. Moja nikako da da do znanja da moze lupiti 😂. A rekli mi kako cu rano osjetiti zbog posteljice iza. Moram popiti nesto za strpljenje ako to postoji 😂.
    Ja prijavljujem bolove u donjem dijelu leda, bocno lijevo i donjem dijelu trbua jutros od buđenja. Ja mislim da je meni potrebna jedna kraca setnja, a jos nemam blagoslov od svoje lijecnice. Kako bi te bolove ublazujete? Tj. dal vas ikad boli tako bocno ko da ste se ukocile. Samo bez odmaranja, jer toga imam napretek 😂

17. Prosinac 2020. 10:45

Dobro jutro drage mamice!  Ja radim danas iz kreveta. Nekak mi nije ugodno sjedit, mali se okreće, imam filing da mi gura svoje dupe ispod pupka  U horizontali je još, valjda će se okrenuti do kraja glavom prema dolje. Sad mi je to čak super jer me ne boksa u želudac. Ali dok se okreće cijeli je onak.. napeto dosta.
    Fancy ni moj nije još u dobrom položaju.. frendica mi je rodila prošle godine u 4.mj., dogovoren carski jer je mali ležao horizontalno. Taj dan se okrenuo. Doslovno na porod.. Tak da stignu još i naši mališali..valjda neće baš čekat zadnji dan. 
    Bravo za sve cure koje su imale uredne preglede! Super nama to ide! 
    Za one kojima predstoje pregledi, sretno! Bit će sve ok. 
    Meni se moj čini strašno daleko, tek 15.1., ali neću ovaj put ići privatno, ići ću negdje oko 1.2., oko 30.-tog tjedna na 4D. 
    Budući da radim samo do kraja godine još i onda idem na komplikacije, imam još 1 dan godišnjeg, uzela sam si sutra da pripremim sve za vikend jer čini se ulazimo u lockdown, čitam na portalima da budu uveli propusnice vjerojatno. Tako da moramo otići u Podravinu prije Božića što znači da za Božić budem odvojena od mame i seke.. Samo muž, beba i ja. 

bebolinka
    17. Prosinac 2020. 10:56

Fancy moja gospođica je zadnja dva pregleda glavom dolje, a udara me u istoj sekundi na sve strane 🤣 vise nemogu normalno spavati niti zaspati, bude borba navečer 😁 
    ..
    Iii prijavljujem pregled 23.12. 😁 
    ..
    Jeste pogledale šta na online sajmu? Ja evo gledam i nije mi ništa previše zapalo za oko, ali to možda jer već sve imam. Ali vidjela sam da je puno kolica po 20% 

17. Prosinac 2020. 11:03

Bebolinka tvoja roda na lilypie zamahne krilima još dva puta i evo male 

Lonmi
    17. Prosinac 2020. 11:08

Evo i nas u jutarnjem izdanju s svim mogucim reumatskim bolovima :
    https://ibb.co/db28FQW

17. Prosinac 2020. 11:19

Pozdrav cure, dobila sam upravo obavijest na egrađane da su napravili obračun komplikacija, tako da će vjv iza podne sjest, bar je meni tako na PBZ.
    Samo evo neznam šta se desilo ali odjednom mi je obračun manji za 200 kuna nego prošli mjesec, pa jel to moguće, ja evo neznam.
    Zar nije to fiksno, kako odjednom mi mogu umanjiti? Poludila bi..

bebolinka
    17. Prosinac 2020. 11:20

NevaEva

Bebolinka tvoja roda na lilypie zamahne krilima još dva puta i evo male

Jooooj daaa 🤩 svako toliko me panika opere koliko mi brzo prolazi hahaha

bebolinka
    17. Prosinac 2020. 11:25

ridja21

Pozdrav cure, dobila sam upravo obavijest na egrađane da su napravili obračun komplikacija, tako da će vjv iza podne sjest, bar je meni tako na PBZ.
    Samo evo neznam šta se desilo ali odjednom mi je obračun manji za 200 kuna nego prošli mjesec, pa jel to moguće, ja evo neznam.
    Zar nije to fiksno, kako odjednom mi mogu umanjiti? Poludila bi..

Gdje to pogledaš? Ja bi pogledala a neznam kako

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.