Hej hej, evo da napokon javim novosti sa pregleda, bila sam u 8h, ali sam jos isla u nabavku u ljekarnoj sve sto mi je trebalo, svratila do DM-a po par sitnica sto nisam uzela u pon i takoc. Uglavnom curka je aktivna bas bas i teska 1,447kg odgovara velicinom tjednima i sve je super, pokusavale smo ulovit bozicnu slikicu za tatu, ali nije se dala pa smo na kraju uspjele dobit samo nosic i usta odozdo 😜 gledala me danas i prstima i rekla je da sam zatvorena, ali uloziva za vrh prsta, cini mi se da tako pise na nalazu. Pa sam dobila utrogestan po dvije navecer kao preventivu, posto je beba stalno glavicom dosta nisko kod prepone, a i cerviks je skracen jos od 21tj, pa se pazimo..nisam na strogom mirovanju, kuci smijem radi najosnovnije, ali ovako nema bespotrebnog hodanja, ciscenja, nosenja drva i tako to.
Cestitke Emen9 na urednom pregledu 🤗
Zabica - predivne ste 🥰 hahha pa iskreno kao da se i poznajemo 😊 Lomni je stavila dobru slikicu za tus, samo sto ja nisam stavljala ovu gornju trakicu..samo donju, i po njoj bi iscrtala ostatak tusa, isto kao i sto je netko napisao polako podebljavam liniju onoliko koliko zelim da mi tus bude debel 👍 ali ako hoces mogu stavit video po kojem sam ja najbrze naucila -
https://youtu.be/3MGLpbl3-e4
Curama koje su usle u 6 mj cestitke 😁
Nea 💗
Lussi - kolica, e bas zato se ja nisam htjela posvetit istrazivanju i guglanju iskustava, jer sam skuzila da koliko neka kolica nekome odgovaraju, toliko su ta ista nekome bila losa..tako da sam ja samo rekla muzu jednu subotu idemo po kolica i koja su nam u trgovini bila najbolja ta smo uzeli, nisam se htjela zamarat ovime ili onime jer sve je to individualno, kao i sve uostalom.
Fancy - nisam jos nista prala i peglala jer mi je rano, planiram to nakon Nove godine, jer imam masinu od 8kg pa stane sve u 2-3 masine koje se operu i osuse u jednom danu, a drugi dan peglam i to je to..ne treba mi puno za to. Sto se tice organizacije, mi smo uzeli krevetic koji ima u sebi ladice i dio za presvlacenje i vec sa si organizirala gdje ce mi sto ici. Al mi malo dugo da mi cista robica stoji skoro 2mj, nema smisla. 90% stvari smo pokupovali, ostalo jos par komada i to je to.
Lonmi - ja isto nisam fan web shopova, ja to moram sve opipat i isprobat, tek onda sam sigurna koliko je nesto kvalitetno i dobro..em dostave su koma u zadnje vrijeme i nemam vise snage za natezanja s njima, tak da bolje ja to odem i fizicki kupim. Odem izjutra kad zive duse nema i mogu sve lagano obavit, tako sam za sve i radila.
Sto se tice kolaca, nista spec necu, jer realno za koga. Gostiju necemo imat, mojima cemo otici popodne na kavu i sta bezveze peckarit, a znam da se nece pojest jer samo ja jedem kako spada kolace, pa necu. Napravit cu rafaelo kuglice jer to svi jedemo i kupit u Lidlu madaricu i bijelu pitu i dosta. Francuska i pecenka su obavezni jer po tome tamanimo ko ludi, a kolaci kazem tek toliko.
Nea 💗
Napravit cu rafaelo kuglice jer to svi jedemo i kupit u Lidlu madaricu i bijelu pitu i dosta. Francuska i pecenka su obavezni jer po tome tamanimo ko ludi, a kolaci kazem tek toliko.
Majko mila, Ines, kako se meni sad jede pecenka i francuska, znaci sliiiiiiiniiiiiiiiim🤤🤣
Ines, sad ja upadam ko padobranac, ali kaj to znači da si uloživa za vršak prsta? Sad sam to nešto guglala, ali ne kužim baš. 🤷
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
AnaAn ne znam sjecas li se da sam ja prije nekoliko tjedana panicarila tu zbog povisenih jetrenih s tim da je meni to bilo praceno laganim svrbezom. Na kraju nije kolestaza, ali mi je gin. iskljucio prenatal i savjetovao laganiju prehranu. Prehrane se drzim koliko mogu, ali ne uvijek naravno. 🤭 Na iducoj kontroli su mi bili skroz normalni, tj. blaaaaago iznad granice. Idalje miruju. Tako da... ne brini!! Kad je kolestaza u pitanju ipak budu puno vece vrijednosti ja mislim.
Ja se svaki dan natrpam s cipsem, smokicima i cokoladom. Uz burek usred popodneva. Uopce se bojim blagdana i hrane. Dobro pa je za rucak bio grah sa zeljem 😂
Nikac bas mi je drago :) Taj recept je bas pogodak, s te stranice sam radila i ove velike kekse s cokoladnim komadicima, isto simple, ispadnu mekani i mirisi cijeli stan! Steta sto bas sad ne radi ova stranica s fotkama da vidimo tvoje i pupettine kreacije!
.
Ja sam kupila svd za francusku. U sub radim i pecem neki komad svinjetine s kozom samo za sebe 😂😂 I meni vec sline cure!
.
Kad je posta malo podbacila, ima netko iskustva sa slanjem paketa u inozemstvo na neki drugi nacin?
Hellou curke, bome sam danas imala dosta stranica za proc, a ove di ste pisale o kolacima sam cak dva puta pogledala jer obozavam peci kolace i torte i stalno nekaj novo isprobavam 😃😃 Cure hvala na receptima 😘
.
Cestitam curkama koje su usle u 6 mjesec 🥳
.
Evo da se pozalim malo...ja pocela opet povracat...vec trece jutro, kaj god stavim u usta izade van i nemam teka uopce 😕 I onda me predvecer pocne rasturat zeludac pa pojedem snitu kruha i onda je okej. Nadam se da to nece potrajat jer nemam energije a moram gro toga obavit jos do Bozica 🤞🏻Izgleda da mi je to dobrodoslica za ulazak u trece tromjesecje 🤨
.
Bozicna hrana - prije par tjedana sam imala ideje i isplanirala sam si kak cu radit gro kolaca: keksice, madaricu, subarice, kokos kocke, coko kuglice, breskvice al sam sad odustala i skuzila kak nem stigla to sve 😂 Dogovorila sam se s mamom da ce ona razne keksice napravit i kiflice a ja neke kremaste, tri najvise. Madarica bude svakak jer mi muz nemrem bez nje, a za ostalo cu jos vidjet. Za rucak ce bit francuske, mlinaca i pecenih rebreca, bez toga jednostavno nije to to 😋😋😋
.
Robica - ja jos nisam nista kupila 🙈🙈🙈 Al planiram sve u 1 mjesecu rijesit 💪 . Ruzice ne brini, nisi jedina koja se jos nije pripremila, stici cemo sve do 3 mjeseca 😃
.
Kety - snjesko je zakon 🤩🤩
.
NevaEva - ja saljem redovito pakete u inozemstvo preko poste i dode za 4-7 dana. Stekaju jedino sa slanjem unutar HR, paket iz Jaske do Zagreba je putoval tri tjedna, kaos.
Mislim da cemo se sve udebljat tijekom ovih praznika, a i prije, hahahah! Ja imam pregled u uto, vidjet cemo stanje
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ines, sadja upadam ko padobranac, ali kaj to znači da si uloživa za vršak prsta? Sad sam to nešto guglala, ali ne kužim baš. 🤷
To znaci da joj je cerviks smeksan vjerojatno...tj znaci da se moze prstom unutra..meni je u obje bio 2/3čl i uloziva za vrh prsta...kasnije i vise... i to od 20.tj i prvi i dr put.sad nemam pojma 😑 narucena sam tek s 21+ (inace takav nalaz ide u zadnjim tjednima pred porod..ono od 36.tj pa na dalje...ja sam vec u 37.tj bila cm...pa u 38.tj 2cm...otvorena bas...al rodila 40tj
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji