Možda je baš dobro što smo za ovakav Božić trudne, imamo dodatan razlog za ne klonut i na sve gledat optimističnoAl mislim da ću se iduće godine raspametit od sreće dok odem na Božićni ručak s obitelji. Mi smo također 3 rođendana fulali, tj. jedan nam dolazi početkom 1. kojeg ćemo fulat, moj dragi mužić..
.
Ovo je recept za medenjake po kojem ja radim uz napomenu da uglavnom imam med od bagrema doma i stavljam njega a ne cvjetni. Pečem ih točno na minutu (7), nema neke filozofije jer je fakat jednostavno. Naravno, po želji zapiknete orahe ili što već želite u njih. Mekani su ODMAH. Ispadne ih tak, 40, 50 od jedne ture, mi obično pojedemo pola dok su još topli pa ću radit duplu smjesu..
https://domacica.com.hr/mekani-medenjaci/
Hvala ti puno Ja inače radim gingere i volim tvrđe jer su mi kao keksići, al muž bi meke medenjake pa reko ajd kad si već pisala da su mekani provjereno, onda ih radim def za vikend pošto smo prvu turu gingera pojeli u jednom danu prošli tjedan
Ines, ovo sa stavljanjem tusa za oci mi zvuci kao SF, kako mi pomogne selotejp, gdje ga tocno stavim i kako mislis "pratim liniju donje trepavice hmm?? Jel moze mozda slikica koja to docarava u praksi pleeeeeease??
Upisi eyeliner u YouTube i otvoriti ce ti se bezbroj videa za pocetnike u kojima ti pokazuju korak po korak kako pravilno nanijeti tus. I ja sam ucila tako, ali nisam ga tako dugo koristila da vec mozda i meni nejde 😳🤭😂.
Da negdje idem tocno bi se nalickala 😂.
Lussi mislim da cu i ja biti u pajcek team iza Nove 😂
Hvala Lonmi
Ines ga koristi cesto pa zelim cuti od profica kak to ide..savjet iskusnih mi vrijedi vise od tutorijala neke nepoznate osobe.. Kao Ines poznajem haha, ali osjecam se da ju znam jer smo tu na forumu.. super nam je ovaj forum!
Ines, ovo sa stavljanjem tusa za oci mi zvuci kao SF, kako mi pomogne selotejp, gdje ga tocno stavim i kako mislis "pratim liniju donje trepavice hmm?? Jel moze mozda slikica koja to docarava u praksi pleeeeeease??
Upisi eyeliner u YouTube i otvoriti ce ti se bezbroj videa za pocetnike u kojima ti pokazuju korak po korak kako pravilno nanijeti tus. I ja sam ucila tako, ali nisam ga tako dugo koristila da vec mozda i meni nejde 😳🤭😂.
Da negdje idem tocno bi se nalickala 😂.
Lussi mislim da cu i ja biti u pajcek team iza Nove 😂
Hvala Lonmi
Ines ga koristi cesto pa zelim cuti od profica kak to ide..savjet iskusnih mi vrijedi vise od tutorijala neke nepoznate osobe.. Kao Ines poznajem haha, ali osjecam se da ju znam jer smo tu na forumu.. super nam je ovaj forum!
Jasno 🙃. Ma i to korak po korak na YouTube zna biti tesko.
Evo tehnike uz ljepljivu traku :
https://ibb.co/TR1qQpw
🥰
Cure, jel bi mogla bit isplata sa HZZOa ovaj tjedan? 😬
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ja napravim tanku liniju uz rub kapka i onda podebljavam korak po korak, a prema van prostorucno izvucem crtu i onda ju polako spojim kako ovu iznad oka podebljavam 🙃
Možda je baš dobro što smo za ovakav Božić trudne, imamo dodatan razlog za ne klonut i na sve gledat optimističnoAl mislim da ću se iduće godine raspametit od sreće dok odem na Božićni ručak s obitelji. Mi smo također 3 rođendana fulali, tj. jedan nam dolazi početkom 1. kojeg ćemo fulat, moj dragi mužić..
.
Ovo je recept za medenjake po kojem ja radim uz napomenu da uglavnom imam med od bagrema doma i stavljam njega a ne cvjetni. Pečem ih točno na minutu (7), nema neke filozofije jer je fakat jednostavno. Naravno, po želji zapiknete orahe ili što već želite u njih. Mekani su ODMAH. Ispadne ih tak, 40, 50 od jedne ture, mi obično pojedemo pola dok su još topli pa ću radit duplu smjesu..
Hvala ti punoJa inače radim gingere i volim tvrđe jer su mi kao keksići, al muž bi meke medenjake pa reko ajd kad si već pisala da su mekani provjereno, onda ih radim def za vikend pošto smo prvu turu gingera pojeli u jednom danu prošli tjedan
:) Si vidjela možda negdje kalupe za gingere? Ja sam radila za 1. advent, dobro su ispali, nisam ih stigla "oslikati", nestali su topli, ali u obliku sobova. Vidi: https://ibb.co/1n5SdcX
Cure, jel bi mogla bit isplata sa HZZOa ovaj tjedan? 😬
Mislim da hoce, i ja cekam 🤭
Dobro jutro, curee :)
Htjela sam Vas pitati znate li možda kad HZZO isplaćuje naknadu za izolaciju? Ima li određen datum?
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
.
Hvala ti punoJa inače radim gingere i volim tvrđe jer su mi kao keksići, al muž bi meke medenjake pa reko ajd kad si već pisala da su mekani provjereno, onda ih radim def za vikend pošto smo prvu turu gingera pojeli u jednom danu prošli tjedan
:) Si vidjela možda negdje kalupe za gingere? Ja sam radila za 1. advent, dobro su ispali, nisam ih stigla "oslikati", nestali su topli, ali u obliku sobova. Vidi:https://ibb.co/1n5SdcX
Da ti budem iskrena, mala mi je donijela kalupe za gingerbread man-a negdje iz igračaka od plastelina Ja imam one klasika kalupe koje sam kupila negdje u offertissimi ili tak nešto, a vjerujem da ih ima svugdje u većim trgovinama tipa konzuma ili spara...
.
Hvala ti puno za recept
Ja sam ih samo jedne godine radila i znam da sam se iznervirala sa tim tijestom ljepljivim od meda, a i ispali su malo tvrđi.
Dajem im još jednu šansu sa tvojim receptom
A raditi ću i neke božićne keksiće sa onim modlicama u bozicnim motivima...
Ima koja od vas iskustva sa dekoriranjem keksica sa onom bijelom smjesom?
To se dobije od secera i bjelanjka? Neki provjeren recept/omjer? I kako iscrtavati ako nemam onu opremu/tubicu?
I naravno u planu je tona francuske koju dragi i ja obozavamo! Sarme imam jos zamrznute jer sam ih nedavno napravila dosta.
Mi obicno jedan dan napravimo rucak kod nas (najcesce juhica, pasutice i bakalar, fritule za desert), jedan dan kod svekrve i jedan kod mojih. Svekrva voli spremiti hrane kao da kuha za mjesec dana i uvijek to budu neke delikatese, patka koju pece satima sa nekim bijesnim marinadama, ma uglavnom rucak za koji se isplati ne jesti 2 dana prije da mozes cim vise taj dan
Iako ne znam kako ce to sve ove godine izgledati, em korona, em mi tata taman pred bozic ide na operaciju karcinoma...
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji