https://eljekarna24.hr/proizvodi/mustela-1-1-gratis/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=prosinac_mustela&utm_content=image_ad_f&fbclid=IwAR1LjsmW_zFqgXp-JJXqBlIWumfNz3h1qn2DEmZyElEQtIL_IsBpDQBp9pM
Cure, akcija Mustele 1+1 gratis ako kojoj treba
Odlično! Hvala! :)
S pincetom bebi iscupali obrvu?? Dok su busili vodenjak? Meni ovo zvuci preludo da bi bilo moguce 😂😂 pa kako s pincetom, pa ne cupaju oni vodenjak nego samo lagano piknu da on pukne… meni cak ni nisu imali pincetu nego neki stapic drveni… To su ti bas rekli da se to dogodilo?
Koliko je meni isto poznato, ne gledaju vise rodilje u bolnicama nakon poroda, barem mene u Vinogradskoj nikad nisu, tako da slobodno mozete u pidzamama, meni je isto to nekako udobnije nego spavacice koje se dizu cijelo vrijeme itd. Tako da slobodno kako kojoj pase.
Mateja, osobno sam vidjela tu pincetu i dlacice na vrhu.
Ovo mi je fakat teško za povjerovat, bez ljutnje. Al bas teško. U onoj boli, dok ležiš i sve, voda ti curi, ti si uspjela vidjet tu "pincetu". 😀 😀
Nisam imala nikakvu bol, dosla sam bez trudova u radjaonu na inducirani porod u 42.tt, a koji krece probijanjem vodenjaka.
Ja sam inace veseljak i klasa optimist tako da nema nikakve ljutnje.
Idem radati s go pro kamerom na glavi 🤣🤣🤣
Hahaha, dobra, dobra 😂👌
.
Korona - ja sam si cure maloprije ovak slozila u glavi: ako nas je moralo zadesit vec ovo kaj je (korona-morona, ne) onda bolje da je sad nego nakoj Nove. Pazi sad: Stan je hladan, nema radova, da se nesto i radi susili bi se zidovi ono 100 godina i vlaga posvud. Bolje da je hladno, a suho; nego hladno i vlazno 🙄
.
A sto se tice mene - bolje da me sad strefilo, jer se nadam da cemo se svi u kuci do Bozica uspijet osovit na none i dovest u kakav takav red🤞Istina - bit ce ovo Bozic i Nova totalno drugaciji, djelomicno jos izolacija, simptomi etc... no dobro, nismo jedini🤷♀️ svima je sve okrenuto naglavacke 🤪 a i bolje da sam ja od 01.01.2021. opet fit i spremna - jer planiram se onda doslovce bacit naglavacke u kupovinu opreme za naseg pišonju 👶💙 od kinderbeta, pa do kozmetike za mališu i za mene, spremanje torbe, pranje robice i citav 3. mjesec chill 🍹🏝 i priprema za porod.
Majuška bome si se u pravi čaj priključilaDo sad smo o hrani, odnosno našim junacima, odjeći i kozmetici pisale.. a ti naiđeš na čupanje obrva prilikom bušenja vodenjaka i bušenje vodenjaka s kineskim štapićima..
Jagodice drži se, ti ćeš to prohodat samo tak!
Daa. U nezgodnom trenutku. 😄 Al neka volim pročitati razna iskustva, vidjećemo s kakvim ćemo mi izaći. Ja nešto o porođaju uopšte ne razmišljam. Kako god okreneš mora boliti.
Moj malac je nisko, pa mi je briga samo da doguram do 36-37.
Ovih dana se taman ponadah da se malo digao, kad ono danas pritisak u donjem dijelu i na bešiku i neki bolovi. A vidim i da šutira opasno. Ne znam vise kako bih legla, dodje mi da dubim na glavi 😆🤔
Prva trudnoća 💙
Cure sori nemam vas jednostavno kad popratiti od klinaca i kuce,da sad ne nabrajam! Evo me u prelijepo okicenoj cekaoni kod dr pa se javim nakon pregleda...bas je neki lijepi ugodjaj tu...🎄🎄
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Oh, ne stignem vas sve popratiti danas.. U obvezama sam nekim, ali vidim da ste mi sve pozitivne (duhom, ne koronom). Neka, samo tako nastavite :))
I hocete li me ikad prestati sprdat s junacima? Tocno trebam izvalit nesto novo 😂😂
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Evo gotova..sve savrseno..bebac ima 400gr,sve mjere odgovaraju...uzivali smo u 4d prizorima..isti mi je ovaj zadnji sto se rodio..bit ce ko blizanceki..i zadak je...al on kaze jos je rano i ima mjesta za okretanje ..cerviks 5.5cm😅😅💪
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Cure jel ima koja iskustva s dianatal gelom? Cula sam dosta pozitivnih stvari o njemu i da stvarno pomaze al neznam kakva je politika inace, jel ga babica zeli stavljati ili ne?
NevaEva, ja sad gledam tu na aplikaciji na mobu i mi sutra ulazimo u 6. mjesec trudnoce!!!!🥰🥳
https://eljekarna24.hr/proizvodi/mustela-1-1-gratis/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=prosinac_mustela&utm_content=image_ad_f&fbclid=IwAR1LjsmW_zFqgXp-JJXqBlIWumfNz3h1qn2DEmZyElEQtIL_IsBpDQBp9pM
Cure, akcija Mustele 1+1 gratis ako kojoj treba
Opet ja procitala Nutela 😂😂 za sta se koristi, za sprecavanje strija ili ?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji