Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica
    15. Prosinac 2020. 13:23

Majuška

zabica

Jesi ti Maja Suput?

Haha neee! Baš me nasmijaaaa! 😅

I ne samo tebe-umiremo jutros svi na forumu... Ako i jesi-necemo nikom rec!

Petra982
    15. Prosinac 2020. 13:23

Čestitke Tina na pregledu! 

Lonmi
    15. Prosinac 2020. 13:25

Petra982

Bušenje vodenjaka se ne osjeti! Meni ga probušili dva puta! Samo osjetiš toplu tekućinu kako krene.
    Ništa od mog wc-a.
    Neki savjet kako omekšat stolicu?
    Nagon na wc imam, ali ne mogu izbaciti van!

Ja ti pijem vodu s limunom ujutro i jogurte s chia i lanenim sjemenkama i jedino to mi pomaze, mada zna biti tvrdo i s tim, a nekad nece ni potaknuti. Ovisi o pravilu koliko krute ili przene hrane pojedem 😬.
    Probaj popiti nesquik ili nesto takvo toplo, znam da kazu mlijeko ne ali meni pomaze. 
    Tebi se sad vec napravio cep i to je problem, taj dio mora izaci i onda moras regulirati da se ne ponovi. 
    Tocno znam kako ti je i ja sam se napatila 😩

zabica
    15. Prosinac 2020. 13:26

Ma ne boli busenje vodenjaka, jedino su meni maloj pocupali obrvu jer to rade kao sa nekom ultra dugackom pincetom..

Lonmi
    15. Prosinac 2020. 13:28

zabica

Ma ne boli busenje vodenjaka, jedino su meni maloj pocupali obrvu jer to rade kao sa nekom ultra dugackom pincetom..

Isuse 🥴, pa najbolje da mi dijete stipaju, dobro da ju nisu za oko ili nesto 😡
    Grozim grozim grozim se tih bolnica

zabica
    15. Prosinac 2020. 13:32

Lonmi

zabica

I dan danas joj ta obrva ima kao malo drugaciji luk nego ona druga, kao da dlacice na tom mjestu idu u malo drugacijem smjeru..

TheTina
    15. Prosinac 2020. 13:44

zabica

Ajme 😨😨

MareiKate
    15. Prosinac 2020. 13:47

Hej curke, ja jutros išla po papire za komplikacije. Crkla od gladi dok sam doma došla. Odoljela sam junacima i strpila se doći doma i pojela svježi sir sa ljutom dimljenom paprikom i zelenu salatu sa češnjakom peršinom i maslinovim uljem + kruh sa mslinama. Njam njam 😁
    Netko je napisao da vas nakon poroda gledaju dolje svaki dan u sobi, koliko znam u Zagrebu to više ne rade. Možda u nekoj bolnici još da ali u pravilu ne. Ja sam prošli put imala gadan rez i nitko mi ga nikad nije pogledao. Također, bilo mi je žao da nemam piđamu, na porodu spavaćica svakako ali kasnije... Ja sam se recimo teško micala od bolova i svako malo sam sigurno pokazala dupe cimericama i baš sam razmišljala kako bi mi bilo lakše i ugodnije s hlačama... Ovaj put definitivno nosim i pidžamu. 
    Waikiki mi je otkriće, uopće nisam znala za taj dućan, hvala curke na info 🙌

Lonmi
    15. Prosinac 2020. 13:49

zabica

Lonmi

zabica

I dan danas joj ta obrva ima kao malo drugaciji luk nego ona druga, kao da dlacice na tom mjestu idu u malo drugacijem smjeru..

Ja bi ih podavila dolje, cim bi se oporavila malo culi bi me!
    Ne smiju im se takve stvari događati, takav je posao gdje moras biti pazljiv, a ne nekom stetu uciniti.
    Uhhh razljutilo me to ko da se meni desilo. 
    Znam da je vec gotovo ali nebi im duzna ostala. 

Majuška
    15. Prosinac 2020. 13:55

Što se Maje Šuput tiče odmah sam ušla na njen ig i vidjeh da ima svoj brend, a i da je trudnaa , inače ne bih skontalaaa zašto zezaš, slabo pratim dešavanja. Tek sad kako mirujem TV je upaljen konstantno pa nešto i znam o našim javnim ličnostimaaa.
    Hvalaaa svima za dobrodošlicuu! 🍀
    Trudnički jastuk- baš ga rijetko ko hvali, ali meni je ljudi moji pomogao mnogo. Ja sam bas KRAKATA visoka 179 - 62kg ( sad 65) baš sam počela da se mučim sa spavanjem. U početku mi doktor preporuči da ispod nogu stavljam jastuk dok ležim ( a ležala po cijeli dan). Deset jastuka oko mene, ispod mene i na kraju naručim trudnički (oblik slova U). Sad mi je super. Samo što ja njega naopako okrenem onaj dio sto ide pod glavu ja pod noge stavim i toop.  
    Pomaganje - ni ja nisam ljubitelj guzve u kuci, posebno ne volim da mi bilo ko čisti i kuva. Najljepse mi je kad smo dragi i ja sami. Ali sam prihvatila pomoć majke i svekrve. U počku mi sve nešto neprijatno bilo. Ja ležim one rade, ali navikne se čovjek. 😄

Prva trudnoća 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.