Jesi ti Maja Suput?
Haha neee! Baš me nasmijaaaa! 😅
I ne samo tebe-umiremo jutros svi na forumu... Ako i jesi-necemo nikom rec!
Bušenje vodenjaka se ne osjeti! Meni ga probušili dva puta! Samo osjetiš toplu tekućinu kako krene.
Ništa od mog wc-a.
Neki savjet kako omekšat stolicu?
Nagon na wc imam, ali ne mogu izbaciti van!
Ja ti pijem vodu s limunom ujutro i jogurte s chia i lanenim sjemenkama i jedino to mi pomaze, mada zna biti tvrdo i s tim, a nekad nece ni potaknuti. Ovisi o pravilu koliko krute ili przene hrane pojedem 😬.
Probaj popiti nesquik ili nesto takvo toplo, znam da kazu mlijeko ne ali meni pomaze.
Tebi se sad vec napravio cep i to je problem, taj dio mora izaci i onda moras regulirati da se ne ponovi.
Tocno znam kako ti je i ja sam se napatila 😩
Ma ne boli busenje vodenjaka, jedino su meni maloj pocupali obrvu jer to rade kao sa nekom ultra dugackom pincetom..
Ma ne boli busenje vodenjaka, jedino su meni maloj pocupali obrvu jer to rade kao sa nekom ultra dugackom pincetom..
Isuse 🥴, pa najbolje da mi dijete stipaju, dobro da ju nisu za oko ili nesto 😡
Grozim grozim grozim se tih bolnica
I dan danas joj ta obrva ima kao malo drugaciji luk nego ona druga, kao da dlacice na tom mjestu idu u malo drugacijem smjeru..
Ajme 😨😨
Hej curke, ja jutros išla po papire za komplikacije. Crkla od gladi dok sam doma došla. Odoljela sam junacima i strpila se doći doma i pojela svježi sir sa ljutom dimljenom paprikom i zelenu salatu sa češnjakom peršinom i maslinovim uljem + kruh sa mslinama. Njam njam 😁
Netko je napisao da vas nakon poroda gledaju dolje svaki dan u sobi, koliko znam u Zagrebu to više ne rade. Možda u nekoj bolnici još da ali u pravilu ne. Ja sam prošli put imala gadan rez i nitko mi ga nikad nije pogledao. Također, bilo mi je žao da nemam piđamu, na porodu spavaćica svakako ali kasnije... Ja sam se recimo teško micala od bolova i svako malo sam sigurno pokazala dupe cimericama i baš sam razmišljala kako bi mi bilo lakše i ugodnije s hlačama... Ovaj put definitivno nosim i pidžamu.
Waikiki mi je otkriće, uopće nisam znala za taj dućan, hvala curke na info 🙌
I dan danas joj ta obrva ima kao malo drugaciji luk nego ona druga, kao da dlacice na tom mjestu idu u malo drugacijem smjeru..
Ja bi ih podavila dolje, cim bi se oporavila malo culi bi me!
Ne smiju im se takve stvari događati, takav je posao gdje moras biti pazljiv, a ne nekom stetu uciniti.
Uhhh razljutilo me to ko da se meni desilo.
Znam da je vec gotovo ali nebi im duzna ostala.
Što se Maje Šuput tiče odmah sam ušla na njen ig i vidjeh da ima svoj brend, a i da je trudnaa , inače ne bih skontalaaa zašto zezaš, slabo pratim dešavanja. Tek sad kako mirujem TV je upaljen konstantno pa nešto i znam o našim javnim ličnostimaaa.
Hvalaaa svima za dobrodošlicuu! 🍀
Trudnički jastuk- baš ga rijetko ko hvali, ali meni je ljudi moji pomogao mnogo. Ja sam bas KRAKATA visoka 179 - 62kg ( sad 65) baš sam počela da se mučim sa spavanjem. U početku mi doktor preporuči da ispod nogu stavljam jastuk dok ležim ( a ležala po cijeli dan). Deset jastuka oko mene, ispod mene i na kraju naručim trudnički (oblik slova U). Sad mi je super. Samo što ja njega naopako okrenem onaj dio sto ide pod glavu ja pod noge stavim i toop.
Pomaganje - ni ja nisam ljubitelj guzve u kuci, posebno ne volim da mi bilo ko čisti i kuva. Najljepse mi je kad smo dragi i ja sami. Ali sam prihvatila pomoć majke i svekrve. U počku mi sve nešto neprijatno bilo. Ja ležim one rade, ali navikne se čovjek. 😄
Prva trudnoća 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji