Cure, mali mi je super, sve 5, moram radit ogtt izmedju bozics i nove. Da se ubijes. Kak da izbjegavam slatko za Bozic? Zanimljiv dio: vidi se da mali ima malo veci 2.prst na nozi od palca 😂😂😂 na tatu 💙 ja imam lijepo poredane 😋
Mislim da si najgore moguce vrijeme dobila za radit ogtt 🤣🤣🤣 Stvarno sretno 🤞🏻
Inace su mi obje ove stolice za ljuljanje prekrasne i mislim da ce se super uklopit u djecju sobu tko ih planira imat 🤩🤩🤩
Bravo na urednom pregledu NevaEva! Držim 🤞 za ogtt i ne zavidim ti niti malo na periodu, al možeš ti to!
anAna, piđama look je super!
Ja se premišljam oko vipera... S njim mi je bio super koristan, a ona se nosala u marami i nosiljci tako da viper nije poslužio. Znala bih ga uzet na plažu eventualno.
Cure ovaj dupahstone ne moze biti stetan ako se pije skroz bez obzira na dijagnozu i to sto se sad krvaruckanje smirilo? Zaboravila pitati danas doktora.
Pijem ga vec 5 tjedana preventivno po preporuci moje lijecnice zbog krvaruckanja.
On valjda sam po sebi ne moze nesto skoditi, pijem po 6 tableta na dan.
Glupo mi ju je zvati pa to sve na tel, a po njezinom sad skroz pijem bar do 22.12. do kad se ne vidimo pa da joj objasnim situaciju od danas.
Kolko su meni rekli, nemre ti naskodit. A isto sam cula od dosta cura da su ga pile cak do treceg tromjesecja. Vjerujem da ti je muka vec od tableta al on je isto cuvar trudnoce pa izdrzi 😊
Bubica1 hvala ti
TheTIna preslatko jedna moja poznanica je isto tako sve sama radila
Cure ovaj dupahstone ne moze biti stetan ako se pije skroz bez obzira na dijagnozu i to sto se sad krvaruckanje smirilo? Zaboravila pitati danas doktora.
Pijem ga vec 5 tjedana preventivno po preporuci moje lijecnice zbog krvaruckanja.
Glupo mi ju je zvati pa to sve na tel, a po njezinom sad skroz pijem bar do 22.12. do kad se ne vidimo pa da joj objasnim situaciju od danas.
Kolko su meni rekli, nemre ti naskodit. A isto sam cula od dosta cura da su ga pile cak do treceg tromjesecja. Vjerujem da ti je muka vec od tableta al on je isto cuvar trudnoce pa izdrzi 😊
Pa i ja mislim. Jest da je imala propust sad zbog tog polipa ali ne vjerujem da bi mi dala tablete koje bi skodile. Ja cu piti tako po 6 na dan i dalje pa se nadam da ce 22.-og mozda reci da vise ne moram 🙃
Ja sam ga pila skroz do proslog tjedna, od pocetka trudnoce. Sad mi je tek ukinut, iako nisam uopce krvarila ali zbog MPO trudnoce. To ti je progesteron, tako da ne moze stetit 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Danas sve neke lijeoe vijesti. Uzivajte curke i cestitam na super pregledima
Ja taman spremam veceru, a nakon toga me ceka cokoladno mlijeko... Morala sam ga kupiti kad ste vec toliko pisale o njemu
Baby P 03/21 💙
Tjesim se da je vecera zdrava kad se vec nikako ostaviti slatkoga https://ibb.co/1Q7dvnV
Baby P 03/21 💙
Tjesim se da je vecera zdrava kad se vec nikako ostaviti slatkogahttps://ibb.co/1Q7dvnV
Ajme, premda je zdravo, izgleda jakoooo primamljivo i ukusno. Mozda i ja slozim nesto slicno. 😋😋
Sortiraj odgovore
Najstariji