Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nikac
    11. Prosinac 2020. 23:39

Vecer cure, 
    nisam stigla spojiti se cijeli dan i vec sam propustila 10 stranica 
    Najvise sam mislila na Lonmi i kako ce proci pregled, i tako mi je drago da si napokon otkrila pravi uzrok i da sad mozes mirnije uzivati u trudnoci ❤️
    Jagodice bas si mi medena, kao tvoj nickname 😉, bila si me pitala za onu moju sivu haljinu, a to ti je neka starudija, nemam pojma odakle mi 🤣
    Mene vec par dana drzi neka zelja da si kupim crvenu onako duzu djemper tuniku/haljinu, mislim da cu sutra u potragu.
    Jucer sam na Nextu prvi put narucila robicu za malu i na C&A isto, jedva cekam posiljke da stignu. 
    Danas smo dragi i ja bili gledat peg perego konstrukcije kolica jer izgleda da ce nam na kraju prijateljica kao poklon za dijete darovati njenu rabljenu kosaru i jaje, pa nam samo fali konstrukcija. I onda bi od nje za kojih 6 mj kupili za 1000kn ona bebyzen kolica. Ja sam na pocetku trudnoce imala skroz drugi film u glavi, zeljela nova kolica, ali sve sam vise uvjerena da mi je najpametnije prihvatit ovu njenu velikodusnu gestu.
    NevaEva premedena si mi ovako sva bozicna 💕
    Btw drago mi je da sam pokrenula ovaj nas novi djir slanja neobezglavljenih fotki  🤣 Nekako mi je to prisnije i fora vas je vidjeti 😍

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

• lucija.a
    11. Prosinac 2020. 23:49

TheTina

lucija.a

Lijepi pozdrav svim trudnicama iz Skotske! Prvi put sam trudna i bebicu ocekujemo u 6. mjesecu🥰Svratih na ovaj forum da pitam ima li koja voljna trudnica da mi posalje knjigu "Svjesno majcinstvo" Nade Bucevic. Naime, do ove knjige pokusavam doci vec dva mjeseca, ali bezuspjesno. Kupila sam je preko Harfa.hr ali mi nikad nije stigla a oni se ograđuju od svake odgovornosti i novce mi nisu vratili. Ne zelim opet ici preko neke knjizare jer je dostava duplo skuplja od same knjige zato sto ne ide preko HP vec preko nekih privatnih kurirskih kompanija. Trenutno nemam nikog u Hr tko bi mi mogao poslati knjigu preko najobicnije poste pa ako je neka od vas voljna neka mi se javi, ja cu platiti za knjigu i postarinu.

Cestitam ti na bebici koja stize 🥰🥰 i mogu ti ja poslati knjigu, saljem iduci tjedan jos paketa i cestitki pa ce mi bit usput 🙂

Hvala ti puuno! Ne znam mogu li ti ovdje poslati privatnu poruku tako da molim te javi mi se na mail lucija_147@hotmail.com da mi kazes kako da ti platim i da ti ja dam svoju adresu. 

Lunica
    12. Prosinac 2020. 00:22

Vecer cure..Lonmi super napokon znas od cega je...mialim.da ti kod polipa ne trebaju duphastoni ali pogotovo ne 3*2 dnevno. 
    Cure sve ste ko cukrici..😍morat cu i ja jednu staviti..sad vas odmah mogu povezati s nickom kad znam.kako izgledate..ja sam vecerala pizzu s djecom i sad muku mucim s zgaravicom😫idem cuclati rennie.😅
    neeznam sto reci osim super na dobrim pregledima,šopinzima,i uzivajte🥰
    ja jos dojim malog tako da nisam.mjerodavna po pitanju curenja iz dojki😂

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Ines
    12. Prosinac 2020. 01:01

Lussi - ajme to je bas lijepo sto ti je donijela 😊
    Lonmi - hvala Bogu da se vec jednom zna sto je 🙏 sigurno da ti je pao ogromni kamen sa srca. Samo neka se to rijesi do kraja i da se stvara nikakve dalje probleme i bit ce super 👍😊
    Trbuscici - curke slikice su vam predivne 🤰🥰 i da netko je rekao za Jagodicu da ju nick bas opisuje onako kako izgleda i slazem se totalno, nekako sam te otpocetka takvu i zamisljala, preslatka si 😍😍
    Svim curkama koje su bile na pregledima drago mi je da su uredni i da bebice lijepo napreduju u maminim trbuscicima 🤗 
    Sto se tice curenja mlijeka meni jos nista, ali imam te bijele tockice u sredini bradavica sto je netko rekao da je cackao i cistio, meni to nije ni palo na pamet jer sam skuzila odmah sto je i reko pametnije mi je da nista ne diram kad ne znam o cemu se radi dok mi kuma nije objasnila.

Nea 💗

12. Prosinac 2020. 06:50

Ines, vidim tvoj post i na kraju da si danas 30tjedana. Wooooow!! 🤗🤩🤰🏻🤱
    Ja budna. Naravno, vikend, godisnji, kajgod, jednom dok se naviknes na 6:30.. moj mali je jucer lezao poprecki ali na drugoj strani. Imamo li tu zena koje su rodile vec i da se bebica nije smjestila kako treba do kraja? Zanima me jel ovo mozda vec indikacija za carski.
    Odmorite se danas 😘😘😎 

Emmie
    12. Prosinac 2020. 06:53

NevaEva i Jagodice, baš ste medene 💗😊

Kod mene "zanimljiva" noć. Sigurno sam pojela nešto što mi nije baš najbolje sjelo, pa sam ustala povraćati oko 3 ujutro. Ne brine me to povraćanje. Ali, sa povraćanjem je izišlo podosta tekućine iz mene. 

Nisam sigurna da li je to bila plodna voda ili nešto drugo.  Na početku nije bilo mirisa, a malo kasnije je to počelo BLAGO mirisati na mokraću.
    Poslije svega toga nije bilo više nikakvog iscjedka, znači sam za vrijeme povraćanja i to je to. 
    Beba je aktivna kao i normalno, nemam nikakvih bolova ili trudova.

Ne znam šta sada da radim. Šta bi vi uradile na mom mjestu?

• ružica
    12. Prosinac 2020. 07:32

Emmie, sve je u redu, i momraća i bljuvotina sad u trudnoći umaju drugi miris, u drugom
    smo stanju.
    Samo odmaraj, nadoknadi tekućinu i dok se bebica javlja sve je u redu..

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Emmie
    12. Prosinac 2020. 07:36

Hvala ti Ružice, I ja tako mislim. Da je to bila plodna voda, a ne mokraća, ona ne bi prestala curiti. Bar se nadam.

12. Prosinac 2020. 08:02

Jutro curke🦋
    Predivni trbuscicii🥰🥰 samo neka rastuu🤗
    Drago mi je za uredne preglede❤️
    Emmie odmaraj se samo,nadam se da je sve uredu, bitno je da se bebica osjeti🥰
    Prijavljujem prestanak mucnina i povracanjaa🥳🥳 nadam se da bude tak i naastavilo biti beez🙈

MareiKate
    12. Prosinac 2020. 08:02

Emmie

NevaEvai Jagodice, baš ste medene 💗😊

Kod mene "zanimljiva" noć. Sigurno sam pojela nešto što mi nije baš najbolje sjelo, pa sam ustala povraćati oko 3 ujutro. Ne brine me to povraćanje. Ali, sa povraćanjem je izišlo podosta tekućine iz mene.

Nisam sigurna da li je to bila plodna voda ili nešto drugo. Na početku nije bilo mirisa, a malo kasnije je to počelo BLAGO mirisati na mokraću.
    Poslije svega toga nije bilo više nikakvog iscjedka, znači sam za vrijeme povraćanja i to je to.
    Beba je aktivna kao i normalno, nemam nikakvih bolova ili trudova.

Ne znam šta sada da radim. Šta bi vi uradile na mom mjestu?

Joj Emmie, žao mi je za povraćanje... Vjerojatno ti je to bila mokraća. Ja dok sam povraćala na početku sam znala imati problema s tim jer bi imala tako jaki pritisak dolje dok povraćam da bi mi znalo pobjeći i mokraće... K tome meni još od prve trudnoće nisu još ojačali mišići dolje tako da se mogu i od smijeha upiškit u gaće 😅 sve je to normalno. Nadam se da ti je danas bolje ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.