TheTina
hoćete vi kupovati njihaljke? znam da je daleko porod, ali ne mogu bez mastanja o tome sto cu kupit
Lonmi super za dobre vijesti, ja isto iscekivala pola dana kad ces se javiti da cujemo sto se dogada 😅
Kao sto je EmEn rekla, pocasti se izlaskom do dm-a i pocasti, ni meni ne bi bilo bolje nagrade 🙈
Netko je napisao (eh jos kad bih zapamtila tko) za stolicu za ljuljanje iz Lesnine, stavis nam link? Ja mastam o tome al uvijek mi to kao neki luksuz, plus nemam bas ni mjesta previse u stanu, ali mogu mastati 😅
https://www.xxxlesnina.hr/p/ambia-home-stolica-za-ljuljanje-drvo-bijela-0029690006 ova?
meni je lijepa ova iz ikee stolica, iako nije predvidena za ljuljanjehttps://www.ikea.com/hr/hr/p/pello-fotelja-holmby-prirodna-boja-50078464/
To je ta! Nismo ju sastavili jos, nemamo mjesta jos 😂😂 moramo preuredit da stane. Stavit cu ispod nje onaj mekani bijeli tepihic i plavu deku gore. Htjela sam jednu iz emmezete pofutranu ali kosta 1500kn i to sam sad bila preskrta dat za to. Za 1500kn sam uzela i stolac za ljuljanje i komodu za prematanje (ikea) i kutijice za tu komodu i dekicu.
.
Cure, mali mi je super, sve 5, moram radit ogtt izmedju bozics i nove. Da se ubijes. Kak da izbjegavam slatko za Bozic? Zanimljiv dio: vidi se da mali ima malo veci 2.prst na nozi od palca 😂😂😂 na tatu 💙 ja imam lijepo poredane 😋
Takvu ljuljačku imaju moji vec 30g staru samo ju treba urediti i obojati. Da mogu vec bi ju ja obradila, obojala na bijelu i polakirala, ali morati cu nekoga zicati 🙊🤗. Gore planiram isto neki debeli jastuk i deku a ispod ono bijelo krzno 🥰
https://www.xxxlesnina.hr/p/ambia-home-stolica-za-ljuljanje-drvo-bijela-0029690006 ova?
meni je lijepa ova iz ikee stolica, iako nije predvidena za ljuljanjehttps://www.ikea.com/hr/hr/p/pello-fotelja-holmby-prirodna-boja-50078464/
To je ta! Nismo ju sastavili jos, nemamo mjesta jos 😂😂 moramo preuredit da stane. Stavit cu ispod nje onaj mekani bijeli tepihic i plavu deku gore. Htjela sam jednu iz emmezete pofutranu ali kosta 1500kn i to sam sad bila preskrta dat za to. Za 1500kn sam uzela i stolac za ljuljanje i komodu za prematanje (ikea) i kutijice za tu komodu i dekicu.
.
Cure, mali mi je super, sve 5, moram radit ogtt izmedju bozics i nove. Da se ubijes. Kak da izbjegavam slatko za Bozic? Zanimljiv dio: vidi se da mali ima malo veci 2.prst na nozi od palca 😂😂😂 na tatu 💙 ja imam lijepo poredane 😋
baš je lijepa, sigurno ce super izgledati ma ne bi ni ja dala 1500 kn hhaah
super
TheTina
hoćete vi kupovati njihaljke? znam da je daleko porod, ali ne mogu bez mastanja o tome sto cu kupit
Mi necemo...kupit cemo ono osnovno i to razmisljamo uzet rabljeno, a ne skroz novo kupovat (tipa kolica). Kaj mozemo cemo posudit, a kaj ne budemo kupili. Razmisljam sad kupit sivacu masinu pa doma neke stvari sasit, npr. ukrasni jastuk (netko je to s mamom radil, zabb sam tocno tko), pa zastitu za krevetic, posteljinu i sl. I senzorne igracke planiram doma radit pa one koje prezive odnjet u vrtic 😃
Evana i NevaEva, bravo za preglede, neka samo bebači rastu! 🤗❤️
TheTina, i ja imam taj banana jastuk. Zasad sam ga samo stavljala između nogu, ali morat ću ga i ja početi grliti ili ga skroz maknuti jer imam dojam da niškoristi od njega. 🤷
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Meni je trudnicki jastuk spas! Stavim ga izmedju nogu i skroz ispod glave i spasila sam se.. Puno me manje bole kukovi nego prije.
Povrat poreza- meni je sve to firma rijesila, samo sam jucer vidjela isplatu na racun 😊 nisam ni znala da trebam ista dobit... I to bi svi trebali dobit tj.mi koje smo na komplikacijama.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Kod mene zaliboze para, s jastukom se nikak nisam sprijateljila. Bokovi me i dalje bole po noci tu i tam i taj jastuk nist ne pomaze. 250kn na akciji s neta narucila. Ak ne posluzi ni za dojenje onda su bas baceni novci.
Cure ovaj dupahstone ne moze biti stetan ako se pije skroz bez obzira na dijagnozu i to sto se sad krvaruckanje smirilo? Zaboravila pitati danas doktora.
Pijem ga vec 5 tjedana preventivno po preporuci moje lijecnice zbog krvaruckanja.
On valjda sam po sebi ne moze nesto skoditi, pijem po 6 tableta na dan.
Glupo mi ju je zvati pa to sve na tel, a po njezinom sad skroz pijem bar do 22.12. do kad se ne vidimo pa da joj objasnim situaciju od danas.
Sortiraj odgovore
Najstariji