Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emmie
    11. Prosinac 2020. 16:24

Petra982🥰😘

• Evana
    11. Prosinac 2020. 16:28

TheTina 

hoćete vi kupovati njihaljke? znam da je daleko porod, ali ne mogu bez mastanja o tome sto cu kupit 

11. Prosinac 2020. 16:30

Evana

mateja91

Lonmi super za dobre vijesti, ja isto iscekivala pola dana kad ces se javiti da cujemo sto se dogada 😅
    Kao sto je EmEn rekla, pocasti se izlaskom do dm-a i pocasti, ni meni ne bi bilo bolje nagrade 🙈
    Netko je napisao (eh jos kad bih zapamtila tko) za stolicu za ljuljanje iz Lesnine, stavis nam link? Ja mastam o tome al uvijek mi to kao neki luksuz, plus nemam bas ni mjesta previse u stanu, ali mogu mastati 😅

https://www.xxxlesnina.hr/p/ambia-home-stolica-za-ljuljanje-drvo-bijela-0029690006 ova?

meni je lijepa ova iz ikee stolica, iako nije predvidena za ljuljanjehttps://www.ikea.com/hr/hr/p/pello-fotelja-holmby-prirodna-boja-50078464/

To je ta! Nismo ju sastavili jos, nemamo mjesta jos 😂😂  moramo preuredit da stane. Stavit cu ispod nje onaj mekani bijeli tepihic i plavu deku gore. Htjela sam jednu iz emmezete pofutranu ali kosta 1500kn i to sam sad bila preskrta dat za to. Za 1500kn sam uzela i stolac za ljuljanje i komodu za prematanje (ikea) i kutijice za tu komodu i dekicu. 
    .
    Cure, mali mi je super, sve 5, moram radit ogtt izmedju bozics i nove. Da se ubijes. Kak da izbjegavam slatko za Bozic?  Zanimljiv dio: vidi se da mali ima malo veci 2.prst na nozi od palca 😂😂😂 na tatu 💙 ja imam lijepo poredane 😋

Lonmi
    11. Prosinac 2020. 16:35

Takvu ljuljačku imaju moji vec 30g staru samo ju treba urediti i obojati. Da mogu vec bi ju ja obradila, obojala na bijelu i polakirala, ali morati cu nekoga zicati 🙊🤗. Gore planiram isto neki debeli jastuk i deku a ispod ono bijelo krzno 🥰

• Evana
    11. Prosinac 2020. 16:36

NevaEva

Evana

https://www.xxxlesnina.hr/p/ambia-home-stolica-za-ljuljanje-drvo-bijela-0029690006 ova?

meni je lijepa ova iz ikee stolica, iako nije predvidena za ljuljanjehttps://www.ikea.com/hr/hr/p/pello-fotelja-holmby-prirodna-boja-50078464/

To je ta! Nismo ju sastavili jos, nemamo mjesta jos 😂😂 moramo preuredit da stane. Stavit cu ispod nje onaj mekani bijeli tepihic i plavu deku gore. Htjela sam jednu iz emmezete pofutranu ali kosta 1500kn i to sam sad bila preskrta dat za to. Za 1500kn sam uzela i stolac za ljuljanje i komodu za prematanje (ikea) i kutijice za tu komodu i dekicu.
    .
    Cure, mali mi je super, sve 5, moram radit ogtt izmedju bozics i nove. Da se ubijes. Kak da izbjegavam slatko za Bozic? Zanimljiv dio: vidi se da mali ima malo veci 2.prst na nozi od palca 😂😂😂 na tatu 💙 ja imam lijepo poredane 😋

baš je lijepa, sigurno ce super izgledati  ma ne bi ni ja dala 1500 kn hhaah 

super  

TheTina
    11. Prosinac 2020. 16:57

Evana

TheTina

hoćete vi kupovati njihaljke? znam da je daleko porod, ali ne mogu bez mastanja o tome sto cu kupit

Mi necemo...kupit cemo ono osnovno i to razmisljamo uzet rabljeno, a ne skroz novo kupovat (tipa kolica). Kaj mozemo cemo posudit, a kaj ne budemo kupili. Razmisljam sad kupit sivacu masinu pa doma neke stvari sasit, npr. ukrasni jastuk (netko je to s mamom radil, zabb sam tocno tko), pa zastitu za krevetic, posteljinu i sl. I senzorne igracke planiram doma radit pa one koje prezive odnjet u vrtic 😃

Bubica1
    11. Prosinac 2020. 16:58

Evana NevaEva, bravo za preglede, neka samo bebači rastu! 🤗❤️
    TheTina, i ja imam taj banana jastuk. Zasad sam ga samo stavljala između nogu, ali morat ću ga i ja početi grliti ili ga skroz maknuti jer imam dojam da niškoristi od njega. 🤷

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Ruska1986
    11. Prosinac 2020. 17:03

Meni je trudnicki jastuk spas! Stavim ga izmedju nogu i skroz ispod glave i spasila sam se.. Puno me manje bole kukovi nego prije. 
    Povrat poreza- meni je sve to firma rijesila, samo sam jucer vidjela isplatu na racun 😊 nisam ni znala da trebam ista dobit... I to bi svi trebali dobit tj.mi koje smo na komplikacijama.

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

11. Prosinac 2020. 17:04

Kod mene zaliboze para, s jastukom se nikak nisam sprijateljila. Bokovi me i dalje bole po noci tu i tam i taj jastuk nist ne pomaze. 250kn na akciji s neta narucila. Ak ne posluzi ni za dojenje onda su bas baceni novci. 

Lonmi
    11. Prosinac 2020. 17:07

Cure ovaj dupahstone ne moze biti stetan ako se pije skroz bez obzira na dijagnozu i to sto se sad krvaruckanje smirilo? Zaboravila pitati danas doktora.
    Pijem ga vec 5 tjedana preventivno po preporuci moje lijecnice zbog krvaruckanja.
    On valjda sam po sebi ne moze nesto skoditi, pijem po 6 tableta na dan. 
    Glupo mi ju je zvati pa to sve na tel, a po njezinom sad skroz pijem bar do 22.12. do kad se ne vidimo pa da joj objasnim situaciju od danas.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.