Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Palčica0306
    31. Siječanj 2018. 00:43

Dare12

Palčica0306

I ja iz Splita🤗prva trudnoća,32g saznala u 17tt

A ludilo, znaci ima i gorih sta jos kasnije saznaju? 😂😂😂😂 Palcice, ti imas jos malo…😉 Btw, ja sam prvog rodila taman tako ka sta di ti sad 36+1 😊

Ima ima,i baš nas lijepo iznenadilo,nešto najlijepše što nam se dogodilo u životu🙏🤗😍💕
    Btw.koji si kvart?

Dare12
    31. Siječanj 2018. 01:11

Sad sam na Pazdigradu, bila na Znjanu do Nove G. 😊

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Palčica0306
    31. Siječanj 2018. 01:21

Dare12

Ja skalice

panda102
    31. Siječanj 2018. 06:20

Dobro jutro👋👋👋☕️☕️☕️
    Ja sam jedva ustala. Jos se nisam probudila 😢 to nisam ja 🐼. Cura je bila mirnija sinoc i odmah mi nedostaje njena gimnastika 😔😔😔😔
    Kino je otpalo hahahahah samo smo se pogledali i rekli Potnik adio hahahahaha
    Neaktivna sam na inst postat cu aktivnija hahahah 
    Katuska ima strah od nespavanja. Joj ako cura bude aktivna.... 🤔🤔🤔🤔

Zrinchy
    31. Siječanj 2018. 07:20

Jutro cureee!
    Evo mi puna 23 tjedna danas. Pa nek neko kaze da nisam mali kit:))

[/url

Bublica123
    31. Siječanj 2018. 07:34

Dobro jutro drage moje...pikica is back...zrinchy 😍😍😍😍lijepa si
    Mi u petak imamo pregled...ovu trudnocu imam filimg da sam do sada bila svega 2 puta kod gonekologa🙄🙄🙄
    Palcica jos malooooooo
    Lijepi dan svima

Dare12
    31. Siječanj 2018. 07:52

Jutro svima, ja nenaspavana. Stariji cilu noc kaslje, dosa u 1 ipo kod nas u krevet, izubija me vrteci se i sad o 6 budna...😱 Ja sam vam vec prosli tjedan imala laznjake i tribala bi kao mirovat...😯

Palčica0306

Dare12

Ja skalice

Kvart mog djetinjstva...do udaje zivila u Z. Frankopanskoj. 😉

Honey
    31. Siječanj 2018. 08:20

Jutro!!! To volim kad se raspisete na jutro! Taman imam lijepo citati uz kavicu 😊☕🍵☕ Mi vec na putu, obilazak gradilista i jedan sastanak. Panda moja mala isto jucer mirna bila, navikne se covjek na lupanje bas 😍 ja se isto nisam naspavala/odmorila, mislim da je bio pun mjesec???? 😑 Dare babo di si, sta ima?!? 😜 Katuska mi ti zato odemo samo u gold class sada. Prvo ne mogu sjedit tako dugo mirno, drugo svi me okolo zivciraju. bas cu pogledati i te druge boje malo, ja skontala da imaju samo tockice kad ste sve uzele tockice 😆 evo zapratila sam te pa da se gledamo 🤗 aaaa jesi vidjela koja nam je Proudy sexoća 👌 Zrinchy bonbon si! Busa je lijepo narasla 😍 Pikica 😘

Honey
    31. Siječanj 2018. 08:22

Kika dobrodosla. Napisi nam nesto o sebi, koliko imas g.i odkud pises? Jel znas spol i kad ti je termin? Da te stavimo na popis. 😊

Dare12
    31. Siječanj 2018. 08:29

Honey, evo se skoro raspadam...😂😂😂 Btw, kod mene trece musko 😱😱, a termin 12.6.  😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.