Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Siječanj 2018. 21:34

Kika dobrodosla!
    Mono ja sam prvi put kad sam peglala sve bas onak detaljno speglala. Poslije svako sljedece pranje,  tek toliko.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Dare12
    30. Siječanj 2018. 21:55

Fala vam svima na dobrodoslici... :) Nisam ovdi bila odavno, treca mi je trudnoca iz Splita sam i skoro pa imam 38 god. (baba)....sad sam 21tt, saznala u 13tt. :) U prve dvi trudnoce sam bila ovdi aktivna, al smo na fb se prebacile posli poroda jer je puno prakticnije i lakse... :D 
    Btw, danas tila stavit ticker, al iman nekih tehnickih problema...nece da mi spremi ih... :O

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Katuska99
    30. Siječanj 2018. 23:12

Alo di se vi to pratite? Ocu i ja to 🤣 instagram? Nadjite me ajde 🤣
    Honey imaju ti i jednobojne torbe, super su. 
    Ita ajde malo pomaka u sopingu🤣 
    Bila u kinu danas, neki lik do nas proizvodio neke cudne zvukove poludit sam htjela, a lik do mene zvakao kokice kao da ima gebis.. mislim da neidem vise u kino do kraja trudnoce

yra
    30. Siječanj 2018. 23:17

Ita, posvuduša?
    Dare i Kika, dobrodošle!
    Koja je ono za sebe rekla da ima 38 i da je baba???
    Još nisi ni u najboljim godinama, tek dolaze! Vjeruj mi!

30. Siječanj 2018. 23:18

Ne sjecam se kad sam ovoliko notificationa imala na instagramu 😂😂😂😂😂
    Katuska 😂😂😂😂😂 ko da ima gebis? 😂😂😂😂
    Ja se za danas odjavljujem,  idem jos Katusku upratit da ne place,  pa nastavljamo sutra! Treba nalupat 100 stranica da dodjemo do 1000 😁
    Laku noc proljetnice 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

yra
    30. Siječanj 2018. 23:21

Katuška, kakav si to film gledala pa je tip proizvodio čudne zvukove? 

Katuska99
    30. Siječanj 2018. 23:26

Huhuu ines pratimo se🙈😍❤️ Super su ti fotkice 😍
    Yra ne znam koji je on gledao, al ja sam krimic gledala🤣🤣 curke laku noc
    Svaku vecer si mislim daj boze da dobro spavam nocas☺️

Palčica0306
    31. Siječanj 2018. 00:22

Dare12

Fala vam svima na dobrodoslici… :) Nisam ovdi bila odavno, treca mi je trudnoca iz Splita sam i skoro pa imam 38 god. (baba)….sad sam 21tt, saznala u 13tt. :) U prve dvi trudnoce sam bila ovdi aktivna, al smo na fb se prebacile posli poroda jer je puno prakticnije i lakse… :D
    Btw, danas tila stavit ticker, al iman nekih tehnickih problema…nece da mi spremi ih… :O

I ja iz Splita🤗prva trudnoća,32g saznala u 17tt

Dare12
    31. Siječanj 2018. 00:35

yra

Ita, posvuduša?
    Dare i Kika, dobrodošle!
    Koja je ono za sebe rekla da ima 38 i da je baba???
    Još nisi ni u najboljim godinama, tek dolaze! Vjeruj mi!

Ja sam rekla da sam baba...😂😂😂😂

Dare12
    31. Siječanj 2018. 00:37

Palčica0306

I ja iz Splita🤗prva trudnoća,32g saznala u 17tt

A ludilo, znaci ima i gorih sta jos kasnije saznaju? 😂😂😂😂 Palcice, ti imas jos malo...😉 Btw, ja sam prvog rodila taman tako ka sta di ti sad 36+1 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.