Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    29. Siječanj 2018. 14:28

Ita priznaj sta si sve kupila :D hahaha
    Honey ta bol mi se javila bas zbog pisanja kako sam skontala, nikad me ne bole prepone nit me ziga sta...
    A komplikacije bez komplikacija su uredu hahaha :D
    I ja bih svasta nakon posla a ne da mi se ni u setnju. sutra imamo onaj super utorak u kinu pa cemo mozda u kino....KOKICEEEEEEEEEE
    neki film punik (mislim) je li neko gledao ?

panda102
    29. Siječanj 2018. 14:29

putnik*

Palčica0306
    29. Siječanj 2018. 14:57

ita87

Palcica steta sta ove kutije nisu prozirne da vidimo koliko si robe potrpala unutra

Nema problema izvadim ja sve i poslikam😂😂😂😂

29. Siječanj 2018. 15:10

Palčica0306

ita87

Palcica steta sta ove kutije nisu prozirne da vidimo koliko si robe potrpala unutra

Nema problema izvadim ja sve i poslikam😂😂😂😂

Ona bi samo slikavala 😂😂😂😂
    Sutra punih 37tt jeeeeej u terminu smo! 
    Jos samo malo i stize nam Katarina!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    29. Siječanj 2018. 16:04

Da da, mislim da od 37tt više nije nedonošče? Katarina prekida tradiciju Palčića. Tako i treba!
    Ja sad idem. Idem u šetnju i idem u dućan. Gotovo za danas na poslu!!!
    Panda misliš Potnik ?  Nisam gledala, al sa starim Liamom nemre bit loše, samo kaj je to meni po sadržaju više film za doma pogledati.

Sarita_00
    29. Siječanj 2018. 16:34

Jos jedne komplikacije bez komplikacija 😆 Zasto ne ako se moze 😉
    Moja mlada dama je jako aktivna danas... Dosad sam ju samo na lijevoj strani osjecala, a sad se rasirila i na desnu.
    Primjetila sam zadnjih par dana da me zaboli sa desne strane, negdje izmedu pupka i kuka, taman na pola. I to pogotovo kad malo brze hodam ili krenem uzbrdo. Zaboli toliko da moram stati dok se ne smiri, pa onda dalje. 
    Pregled nas ocekuje na Valentinovo, pa ce i tata vidjeti svoju princezu 😍

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    29. Siječanj 2018. 16:46

OmG Honey ja se potrudila da prevedem a ti tako hhahahhahhha sad kontam da se ne zove potnik kao neko prezime il neka rijec na eng. Hvala sto me zbunjujes. 
    Evo i ja legla. Muz skuhao izgalamio se da lezim. Prepao se. Jedva sam dovezla. Bas ruzno to ziganje u preponama ili u pici hahahahahah nisam kulturna 😜
    Palcica jos malooooooo. 😍😍😍

29. Siječanj 2018. 17:44

Da da,  bebe rodjene od 37 tjedna vise nisu nedonoscad,  smatraju se bebama rodjenim u terminu. 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    29. Siječanj 2018. 18:04

Panda nisam kupila nista previse, par sitnica suzdrzala sam se, bila samo u izvidnici, a za 2 tjedna idem u zg ikeu pa cu tamo sve kupit

• Litta
    29. Siječanj 2018. 18:58

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.