Palčica - 25.02. - cura
Elvira - 17.03. - cura
Ikry - 21.03. - dečko
MiuMau - 21.03. - cura
Amarenna - 26.03. - cura
Nina11 - 29.03 - cura
Sofia88 - 04.04. - dečko
Yra - 09.04. - cura
Ita87 - 10.04. - cura
Mono - 10.04. - cura
Kristina Tina - 13.04. - dečko
Student24 - 17.04. - dečko
Frajla - 18.04. - ?
Tinaaa12 - 24.04. - ?
Katuška99 - 26.04. - cura
Clia - 26.04. - cura
KungfuMaca - 26.04. - ?
Sema - 02.05. - dečko
Sarita_00 - 12.05. - cura
Pikica3 - 30.05. - cura
Zrinchy - 30.05 - dečko
Proudmomy - 31.05. - dečko
Panda - 01.06. - cura
Happines - 01.06. - ?
Ninnach - 02.06. - ?
Litta - 03.06. - cura
Kathryn - 04.06. - dečko
Honey - 08.06. - cura
Mancy - 08.06 - ?
Grazia - 14.06. - dečko
Tommy_girl - 14.06. - ?
Mladamamica1911 - 21.6. - dečko
Pozdrav svima!
Ova pita izgleda mljac! Kakva je to krema, sir ili vanilija?
Krema je od bjelanjaka, krem sira i pudinga od vanilije
Dodala sam i ja sebe na listu. Napokon na kompu pa je lakše, inače sam uvijek s mob na forumu.
Jutros isla vaditi krv. Izgubila mob u domu zdravlja. Mislila sam da mi je ostao doma, i dođem doma zovem da vidim di je a ono javi se neka ženska. Rekla mi je da je cekala da netko zove, i otisla ja tako po njega do nje. Ima jos uvijek dobrih ljudi
Litta baš sam te htjela pitati koji ti je termin jer sam skužila da fališ na popisu! Eto i kod mene ažuriran
Stvarno sreće, ima još dobrih ljudi, tako je i mm prošle godine izgubio u lesnini kad smo gledali kauč i ispao mu na jednom kauču iz džepa, a novi Samsung S8+, ima svega, i privatnih fotki, mobitel star 3mj., on nije ni skužio da ga nema, nego kad smo sjeli da naručimo kauč on se uhvati za džep i skuži nema mobitela. I kaže to na glas, a prodavačica pita koji je i mi kažemo i kaže ona da ga je baš prije 5min odnijela na blagajnu da ga je jedan mladi bračni par pronašao. Ono sreće najveće! Lijepo je to, baš. Za što si išla krv vadit? Krema zvuči mmmmm, ajme meni se sve nešto kuha peče jede mora da sam trudna
Jutreko
Ikry, bas mi je drago da si se javila. Kako tvoje kontrakcije, jos te pate ili su se smirile?
Ja se očito vise isto ne mogu okrenuti u snu, eventualno se ne nekad uspijem prevaliti na leđa, često se budem s bolovima u kuku, a onda me boli i uho (hrskavica) na kojem lezim
Litta, bas mi je drago zbog mobitela.
Sarita, drzim fige da sto prije prode sto god da te napalo.
Sema, slazem se s honey, bar nazovi dr da ti da uputnicu za urin, bolje vidjeti sta je da se nebi pogoršalo
Litta tako sam i ja prije par mjeseci izgubila mob, i bila izvan sebe jer mi je i vozacka u maski od moba, ma koma. I poslije sat vremena kad sam skuzila zovem i javi se neki lik koji ga je nasao na cesti. S obzirom da onuda nisam hodala nego vozila, jedino moguce je da sam mob ostavila na krovu auta dok sam stavljala stvari u gepek, i taman tamo di je on nasao mob je uzbrdica i stop, tako da se mob do tu vozio na krovu a poslije skliznuo na cestu 😂😂😂😂
Uglavnom lik mi vratio mob, ja mu kupila butelju vina i cokoladu i jedva je to uzeo...
Onda mjesec dana poslije toga sam ja nasla kljuceve od auta na parkingu na cesti i odnesla u policiju ☺
Honey isla sam vaditi krv za hba1c vezano za secer. Bila sam prosli tjedan i neka sifra nije bila dobra na uputnici. Izvadili mi krv a nisu poslali nalaz. Mogli su mi odmah reci da me ne bodu bezveze.
Tako da sam danas isla opet s novom uputnicom. Valjda je ovaj put dobra sifra.
Litta, otkud to da ti vade glikolizirani secer? Imas dijabetes od prije? Mene je bas nekidan mama plasila kak mi to mogu izvaditi jer joj se dragi zalio kak se drzim dijete samo oko pretraga 😆
Nije to bas istina, al ne moze njemu covjek objasniti. 😝
Spavala sam za divno čudo a i moja mrvica isto…a kosti ko kostimoraju bolit.🤗💕
Sortiraj odgovore
Najstariji