Clia dobro dosla! 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
DOBRO JUTRO!!!
Dobro jutro, pjevaju ptice.
Dobro jutro, zlatne ravnice.
Dobro jutro, široke gore.
Dobro jutro, najljepše more.
Dobro jutro moje trudnice…moje klokanice.🤗😘💓
Šaljem svim mojim trudnicama i njihovim bebicama velikiiiiiii sunčani topli pozdrav😘😘😘
Dobro jutro
Jucer sam zaboravila diivnu Katusku prokomentarisat... prelijepa <3 krasna :*
Litta joj da nisam trudna odmah bi to pravila ahhahaha :) nek jednom pricate o hrani bez mene ehhehee uvijek ja kriva :D
Honey sigurno ces o Iti stavit onaj kad je objavila da je trudna kad je rodila ahhahahaha eto nas na sarmu hahahaha
Yra sve mi se svidja, i kosa i haljina i interijer hehheh
Clia dobrodosla, ja ne znam sta to znaci ITP, shame on me :(
Palcica dobro jutro :) nadam se da si se naspavala :) mi spavali jucer popodne, bas smo se odmorili <3 ali cura je bila ludaaaaaaa sinoc hahahaha ali sve ispod pupka me ubi, skroz doleee, gdje vas udaraju?
Dobro jutro curke evo da se malo javim da vas čitam. Noćas sam prespavala cijelu noć u komadu na istom biku probudila sam se sa boli u leđima i kukovima da je muž mislio da ću rodit koliko sam jaukala. Nadam se da ste vi lijepo spavale. Dobrdošle nove curke!
Jutro, ja se svako jutro budim u 6h kao programirana, isto imam boleve u kukovoma od spavanja na lijevom boku... Desni bubreg me i dalje boli, moguce da me je lupio u njega pa da sada osjecam posljedice 😢
Dobro jutro
Nakon par budenja tijekom noci i osjecaja da cu se ugusiti koliko me grlo boli, pa onda trazenja prihvatljivog polozaja uspjela sam se i naspavati. I probuditi se sljepljenog i natecenog oka 😔 Vec jucer je lagano "slinilo" i crvenilo se, a sinoc je i pocelo boliti. Tako da ce danas biti izlet kod doktora...
Vama zelim ljepsi dan nego sebi! 😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ikyri countdown i kod tebe!!!!! Znači meni je to nezamislivo da zaspim i ostanem na jednom boku, a vjerujem kako te je bolilo, uf! Ja se trenutno okrećem kao svinja na ražnju, malo jedna strana malo druga. Trbuh još nije tako velik pa to još ide bez većih poteškoća. Cure sve vas nešto boli od jutra, želim da što prije prođe. Sema ja bi doktoru sa tim tvojim bubregom, malo mi je to predugo. Kad imaš kontrolu kod ginekologa?
Panda gdje siiiii???? Do sad si se trebala javit, gablec je kod vas sada. Proudy ili još spava ili moram vidjeti možda vara opet sa ljetnicama.
Sortiraj odgovore
Najstariji