Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    29. Siječanj 2018. 22:06

Clia dobrodosla 🎉🎉🎉 Koliko imas god? ITP vec prije trudnoce ili? Sve u redu do sada? Svida mi se, travanj ce biti jaaaako interesantan 😀

29. Siječanj 2018. 22:28

Clia dobro dosla! 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

yra
    29. Siječanj 2018. 22:32

Hvala cure moje!
    Clia, pozdrav!

yra
    29. Siječanj 2018. 22:33

Clia, Kakve simptome imaš od ITP?

Palčica0306
    30. Siječanj 2018. 06:24

DOBRO JUTRO!!!

Dobro jutro, pjevaju ptice. 
    Dobro jutro, zlatne ravnice. 
    Dobro jutro, široke gore.
    Dobro jutro, najljepše more.
    Dobro jutro moje trudnice…moje klokanice.🤗😘💓

Šaljem svim mojim trudnicama i njihovim bebicama velikiiiiiii sunčani topli pozdrav😘😘😘

Honey
    30. Siječanj 2018. 06:32

Dobro jutro Palčice 💓🌸🌸🌸 Kako si? Jesi sta bolje spavala ovu noc? 

panda102
    30. Siječanj 2018. 07:08

Dobro jutro
    Jucer sam zaboravila diivnu Katusku prokomentarisat... prelijepa <3 krasna  :*
    Litta joj da nisam trudna odmah bi to pravila ahhahaha :) nek jednom pricate o hrani bez mene ehhehee uvijek ja kriva :D
    Honey sigurno ces o Iti stavit onaj kad je objavila da je trudna kad je rodila ahhahahaha eto nas na sarmu hahahaha
    Yra sve mi se svidja, i kosa i haljina i interijer hehheh
    Clia dobrodosla, ja ne znam sta to znaci ITP, shame on me :(
    Palcica dobro jutro :) nadam se da si se naspavala :) mi spavali jucer popodne, bas smo se odmorili <3 ali cura je bila ludaaaaaaa sinoc hahahaha ali sve ispod pupka me ubi, skroz doleee, gdje vas udaraju?

ikyri
    30. Siječanj 2018. 08:38

Dobro jutro curke evo da se malo javim da vas čitam. Noćas sam prespavala cijelu noć u komadu na istom biku probudila sam se sa boli u leđima i kukovima da je muž mislio da ću rodit koliko sam jaukala. Nadam se da ste vi lijepo spavale. Dobrdošle nove curke!

• sema
    30. Siječanj 2018. 08:43

Jutro, ja se svako jutro budim u 6h kao programirana, isto imam boleve u kukovoma od spavanja na lijevom boku... Desni bubreg me i dalje boli, moguce da me je lupio u njega pa da sada osjecam posljedice 😢

Sarita_00
    30. Siječanj 2018. 09:13

Dobro jutro
    Nakon par budenja tijekom noci i osjecaja da cu se ugusiti koliko me grlo boli, pa onda trazenja prihvatljivog polozaja uspjela sam se i naspavati. I probuditi se sljepljenog i natecenog oka 😔 Vec jucer je lagano "slinilo" i crvenilo se, a sinoc je i pocelo boliti. Tako da ce danas biti izlet kod doktora... 
    Vama zelim ljepsi dan nego sebi! 😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI