Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    30. Siječanj 2018. 11:33

Frajla

Jutreko
    Ikry, bas mi je drago da si se javila. Kako tvoje kontrakcije, jos te pate ili su se smirile?
    Ja se očito vise isto ne mogu okrenuti u snu, eventualno se ne nekad uspijem prevaliti na leđa, često se budem s bolovima u kuku, a onda me boli i uho (hrskavica) na kojem lezim
    Litta, bas mi je drago zbog mobitela.
    Sarita, drzim fige da sto prije prode sto god da te napalo.
    Sema, slazem se s honey, bar nazovi dr da ti da uputnicu za urin, bolje vidjeti sta je da se nebi pogoršalo

Danas 100 kontrakcija ujutro... uhvate me pa se zaredaju pa popuste i tako u krug. Po noći znam imat jako bolne koje me bude. Još pijem spasmex i normabele... Čekam pregled idući četvrtak ...Na zadnjem pregledu sam bila mekana ...uloživa itd... Pa sad cu vidjet ima.li pomaka ali na pregledu ću bit puna 34 tt... tako da se samo nadam da se nisam otvorila nista vise da mogu fino maknut terpiju i odbrojavat. 

• sema
    30. Siječanj 2018. 11:37

U cetvrtak idem kod doktorice da mi otvori bolovanje pa cu je odmah pitat i za bubreg,danas je malo bolje ali idem sada prosetat pa cu vidjet kakvo je stanje prilikom duzeg setanja.
    U kojem tt se ide vadim krv za kontrolu secera? Ja sam sada u 27tt i jos nisam dobila uputnicu za to, a tek za mj dana idem na kontrolu kad cu biti 31tt

• Litta
    30. Siječanj 2018. 11:40

Frajla nemam dijabetis. Bio mi je secer nataste 5.5 pa su me poslali rano na ogtt. Onda mi je secer bio 5.4, 60 min 10.5 i 120min 8 pa su me poslali kod dijabetologa koji je trazio jos tu pretragu. Uglavnom dobila sam i aparatic za mjerenje. 2h poslije jela mi bude oko 5 sto mislim da je ok. Drugi tjedan idem kod dijabetologa na kontrolu pa cu vidjeti sto dalje.
    ginekolog kaze da nije nista jer se nisam puno udebljala a i bebica je u granicama, u biti manja bebica. Nisam dobila nikakvu dijetu,  samo da puno setam i da ne pretjerujem sa slatkim.

Zrinchy
    30. Siječanj 2018. 11:50

Ola mamacite!!

Evo mene opet na poslu i opet si mislim što je ovo meniii trebaloooo (radit,naravno:)) 
    Inače, spomenula sam da sam pravnik, a radim u jednoj školi kao tajnik. Posao milina za trudnice, kolektiv je velik i divan, svi me paze i maze. Danas mi je prof povijesti donio one puzzle velike što se stave na pod da beba puže. Rastopila sam se <3
    Tek sad lagano shvaćam kako nas okolina doživljava (većina barem:)) i hoću da mantrate zajedno sa mnom da smo zaslužile ekstra maženje od svih tako da ima da u tome i uživamo!!
    Danas mi je točno 5 mjeseci (termin je 30.5.) pa me dosta šora opet razmišljanje o promjenama koje dolaze s bebom.
    Sve vi curke sa problemima, nadam se da će se sve to ispraviti, pazite se što više. Ako su rekli ne mrdat-ne mrdat! Znam da će svima sve bit u redu, samo pozitiva i ljubav i to je već pola posla.

Opet sam se nasmijala Honey i Pandi :)) baš mi dignete raspoloženje. 
    Inače, moj dragi pita svaki dan kako su moje klokanice:)) Tako da imate pozdrav i od njega!

Ljubim vas sve!

[/url

30. Siječanj 2018. 12:02

Bok zenske! 
    Ja sam jutros u 8 ustala. Spremila sebe,  malog,  odvela ga u vrtic pa s jos jednom mamom trudnicom otisla na kavu. Sad sam dosla doma. Rucak imam od jucer,  pa samo odmaranje.
    Honey,  nisam varala na ljetnicama,  vama prvima pisem 😘.
    Zrinchy ja bi rekla da ti nije tek danas punih 5.,  vec si ti u 6.mj,  koliko ja vidim po tablicama i svim aplikacijama,  a termin mi je dan poslije tvog 😁.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Zrinchy
    30. Siječanj 2018. 12:17

ProudMomy

Bok zenske!
    Ja sam jutros u 8 ustala. Spremila sebe, malog, odvela ga u vrtic pa s jos jednom mamom trudnicom otisla na kavu. Sad sam dosla doma. Rucak imam od jucer, pa samo odmaranje.
    Honey, nisam varala na ljetnicama, vama prvima pisem 😘.
    Zrinchy ja bi rekla da ti nije tek danas punih 5., vec si ti u 6.mj, koliko ja vidim po tablicama i svim aplikacijama, a termin mi je dan poslije tvog 😁.
    Ne znam sta sam jos trebala iskomentirati, pa sve ostale ljubim 😘😘😘😘

:))))) Proudy, istina! U 6. mjesecu, al sam kao napunila punih 5 pa sam ušla u 6. mjesec:)) Tak smo blizu, šteta da nismo blizu i u  rađaoni:)
    Ma mene ionak zbunjuje to računanje oduvijek:) Ko u inat će beba il uranit il zakasnit tako da badava pratim:)
    Moje sve frendice trudnice su rodile sad u 1.mjesecu tak da nemam kog da se gega samnom:))

[/url

30. Siječanj 2018. 12:35

Zrinchy

ProudMomy

Bok zenske!
    Ja sam jutros u 8 ustala. Spremila sebe, malog, odvela ga u vrtic pa s jos jednom mamom trudnicom otisla na kavu. Sad sam dosla doma. Rucak imam od jucer, pa samo odmaranje.
    Honey, nisam varala na ljetnicama, vama prvima pisem 😘.
    Zrinchy ja bi rekla da ti nije tek danas punih 5., vec si ti u 6.mj, koliko ja vidim po tablicama i svim aplikacijama, a termin mi je dan poslije tvog 😁.
    Ne znam sta sam jos trebala iskomentirati, pa sve ostale ljubim 😘😘😘😘

:))))) Proudy, istina! U 6. mjesecu, al sam kao napunila punih 5 pa sam ušla u 6. mjesec:)) Tak smo blizu, šteta da nismo blizu i u rađaoni:)
    Ma mene ionak zbunjuje to računanje oduvijek:) Ko u inat će beba il uranit il zakasnit tako da badava pratim:)
    Moje sve frendice trudnice su rodile sad u 1.mjesecu tak da nemam kog da se gega samnom:))

Nisam ti ja neko drustvo u radjaoni 😂😂😂😂😂
    Ne pricam nis kaze moj muz 😂😂😂 samo pusem 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    30. Siječanj 2018. 12:41

Jbt Panda hahahaha stvarno hahaha ja te preskočila hahahaha i jš tražim 3 posta hahaha Nek si ti meni dobro haha danas na Potnika! haha
    Ikyri ovo sa tvojim kontrakcijama zvuči horor, ja sam mislila da ti se to smirilo. Držim fige!
    Proudy ti ima da spavaš danas cijeli dan koliko si poranila  I ja imam sarme tako da ili odmaram popodne ili peglam, vidjet ću kako će nam se dati. Sema na OGTT se ide između 24 i 26tt, pa sad stvarno neznam šta kod tebe čekaju. Pitaj dr. najbolje. Zrinchy pozdrav mužu  A kad je dobro okruženje onda nije teško doći raditi! I ako možeš i ako nisi normalan!
    Frajla do kad ti još radiš? Isto sjedeći posao? Ita ti dobila cijeli mobitel nazad, znači bio čitav??? hahaha e sad ću stavit onaj post i onda molim objašnjenje!

panda102
    30. Siječanj 2018. 12:43

Vidi Honey sta sam jela za malicu u 10 hahahha Moja cura je bila odusevljena tolikooo da je prespavala hahahahahahahah 
    Sir iz Bosne moji mi donijeli za vikend ahhaha najdrazi. Mislim da ga vi zovete Zagrebacki sir, onaj skroooz mladiiii 💞💞💞💞

panda102
    30. Siječanj 2018. 12:47

U kojem smo mjesecu, ja bih trebala u 6.jelde u subotu? sreca postoje aplikacije. 
    ahahhaha ludilo :D
    Ja radim nesto za ISO standard, imamo u martu to, pa mogu na trudnicko ahhahaha 
    A film je tek u 20:30 prespavat cu ga sigurno :(
    Neko je pitao za secer, ja imam uputnicu za 16.2. tad cu bit 24+6... a imam i pregled taj dan, rekla mi je da se popnem kod njih pa cekat u cekaoni i da ce me primit u slobodnom terminu samo za UZ zbog pracenja bebe. Inac ne bih imala jos pregled. 
    Secer mi u 8:30 znaci moram uzet opet godisnji citav dan fak
    Proudy gdje si poranila :D
    Zrinchy mene niko ne mazi i ne pazi u firmi, iskreno ponasaju se kao da nisam ni trudna a i ja isto :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.