Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    18. Siječanj 2018. 07:43

Dobro jutroooo!!!! Panda de do sad si bila pametna, ne piši gluposti, ja tebe napustiti nikada! Ti si moja bosanka!  hahaha Ma joj evo uglavnom da se ispričam. Imala mali živčani slomić u utorak, to je kad si trudna, pod pritiskom, odgovorna i kad ti muž pobudali! I tako sam pukla na poslu kako nikad u životu nisam. Al stvarno nikad nisam, nikad mi se to nije dogodilo!!! Toliko mi je bilo loše da mi je tlak još navečer bio 130/80 otkucaj 95 u mirovanju. Ja Vam imam inače tlak 96/68 ili 110/70 pa onda možete zamislit šta je to bilo za mene. Pritisak u prsima, ukratko mislila sam da će me strefit. Onda sam naravno bila nasikirana jel sad to naškodilo bebi pa sam jedva dočekala taj pregled. Još mi je ujutro bio povišen tlak 125/80, doktor je naribao i mene i muža ko djecu i sad je sve super hahaha  Ja sam još umorna, al do ponedjeljka ću se oporavit.

Palčica0306
    18. Siječanj 2018. 07:52

DOBRO JUTRO CURE,EVO SMO SE PROBUDILI,ČIM JE TAJO KUĆI DUŽE SPAVAMU KAD JE UZ NAS.

Honey
    18. Siječanj 2018. 08:18

Uglavnom pregled prošao super, ja zatvorena, sve dobro, beba odlično, rezultati anomaly scana svi u dan, posteljica straga (krivo rekli u vinogradskoj), pokazao nam 3d al je bila nemirna (kad je mama luđakinja) pa je rekao da ćemo drugi put, zijevala je, predivna je, teška 305g i 100% curica  I dobili smo cd! Slijedeći pregled nam je na Valentinovo i opet jedva čekam. Čitala sam ja vas sve redom, i Panda naravno da će biti sve dobro, nego šta!
    Proudy super da nema pogoršanja, strpljivo, bit će bolje, bitno da je bejbi dobro! <3 Moj je muž isto zasuzio ovo mu je bilo prvi put na uzv i totalno je van sebe hehe
    Katuška lijepa i okrugla!  Sad kad krenemo muž i ja peglat kartice za vikend, hahaha, već vidim jaoooooo.... Preko tjedna me samo posao sprječava makar bi mogla danas do lidla hehehe
    Mancy dobrodošla terminušo! Ako se ne varam i tebi je termin 8.6.? Hoćeš možda u Vinogradsku na porod da vrištimo skupa? haha i Zrinchy nam se pridruži tj mi njoj ako poranimo  Pripazi malo sa tim šećerom, kako su ti cure rekle, bolnička dijeta i izregulira se to. Ja idem na OGTT između 24-26tt, rekao mi je dr. da mu dobro izgledam pa da me nebi ni prije slao KKS vadit nego tada. Nadam se da će biti i svi nalazi dobri. Meni je šećer bio natašte 5.0 pa me malo frka...
    Frajla sad navijamo da se tebi beba otkrije! I moja je opet imala stisnute noge ali je bila sa guzom okrenuta i doktor je vidio da tu nema šta ispast tako da držim fige za mir u svijetu! hahaha
    Palčica hvala Bogu da je sve ok sa tobom i bebom, a sad te kontrakcije su vjerojatno normalne, strpit će se mala još malo, makar fino je napredovala, 2300g!!!
    Ita ja ti isto nisam od slatkog pa se pridružujem luđakinjama koje su sposobne pojesti samo dvije kockice milke hahahaha Gdje nam je Pikica??? Jel muž preživio gripu? Čitala sam cijelo vrijeme možda mi je promaknulo da se javila...

Zrinchy
    18. Siječanj 2018. 08:46

Jutro curkeee!
    Jao Honey pa to su diiivne vijesti. Čestitam!!! Super da je sve ok, nek samo tako i ostane. Moram priznati da smo i dragi ja priželjkivali curicu, ali priroda je htjela da bude hahar:) Sad ćemo morat na još jednu bebu, nema druge!:))
    Pando opet sam se nasmijala do suza!! pa kakva je to volja da dijete skače kroz zatvoreni prozor hahahaa  Moj dragi je isto bio nestašno dijete, dan danas ima ožiljak iznad usne jer se otkotrljao s krevetića sa 3 mjeseca:)
    Katuška preeeslatka siii, vjeruj mi trbuh ti je točno onako kak treba, a u ostatku tijela si fakat šlank!:))
    Mancy šećer je nažalost zeznuta stvar i doktori su fakat paničari danas. Moj ginić mi je lijepo objasnio sve- granica je jako nisko postavljena za taj trudnički šećer (5.1) pa su paničari i na tak niskim razinama da ne bi kasnije podivljao,. Navodno da može uzrokovati i prijevremeni porod. I to kaj kažu-posljedice osjeti beba, a ne mi mamice. Meni su ti u 12.tjednu izmjerili 5.1. i isto je bila panika. Nisam bila na dijeti, ali samo malo smanjila napolitanke i buhtle sa čokoladom. Sljedeći put kad sam vadila je bio onak kako treba. Hoću reći, nemoj se brinuti, to prepusti doktorima, ali definitivno pripazi. Nije samo šećer kriv, ugljikohidrati su isto jako veliki okidač pošto se i oni pretvaraju razgradnjom u šećere. Znači smanji rafinirani šećer i kruh, već bude bolje. Moju frendicu su čak hospitalizirali na 3 tjedna zbog tog glupog šećera. Doktori u Vinogradskoj su posebno alergični na šećer(to sam saznala od svog ginića:)) Bilo bi super da se druškamo oko poroda, ja malo prenesem i Mancy i Honey malo urane. Da vidiš tuluma:))) Honey, ko zna, možda tvoja bebuška i moj mali hahar budu prve simpatije hahahahaha

Joj danas se puuno bolje osjećam, jučer je bio jedan od onih rjeđih loših dana.

Puse svima!!

[/url

18. Siječanj 2018. 09:16

Jutro!
    Evo i ja se probudila.
    Raspisae ste se,  i bas mi je drago,  ali sam sve zivo zaboravila sta sam procitala.
    I ja pazim na prehranu zbog secera,  ali kao i Katuska tocno znam kaj sam napravila da mi je bio takav na prvom mjerenju.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bublica123
    18. Siječanj 2018. 09:20

Jutrekoooo...evo pikiceee....ima tri dana da smo napokon svi ozdravili...citala sam vam al nekako sve u prolazu pa nikako da tipkam....danas idem na anomaly scan...jedva cekam...stvarno se nadam da cemo vidjeti spol...uzaaaasno sam nestrpljiva i nikako da pocnem trositi novce...bravo honey za tvoju curicu i ne se vise nervozirat...katuska bas si top trudnicica...palcica tvoja je curkica vec prava❤❤❤...svima zelim lijepi dan
    Panda kad ti imas kakav pregled? Malo sam se pogubila

Bublica123
    18. Siječanj 2018. 09:21

ProudMomy

Jutro!
    Evo i ja se probudila.
    Raspisae ste se, i bas mi je drago, ali sam sve zivo zaboravila sta sam procitala.
    I ja pazim na prehranu zbog secera, ali kao i Katuska tocno znam kaj sam napravila da mi je bio takav na prvom mjerenju.

Jutro proudicaaa😗😗😗

• Mancy
    18. Siječanj 2018. 09:57

Eee cure hvala na podrsci za taj secer ohrabrile ste me sve ste stvarno super😊Da termin mi je 08.06.ali idem rodit na sv.duh 😊Ja jos ne znam dal je cura ili decko bila sam u ponedjeljak na pregledu ali moj ginekolog je bio ljen nije mu se dalo pogledat 😬Sad sam sljedece narucena 1.2 na uzv u bolnicu na anomaly scan pa cemo vidjet....sve sto sam do sad shopingirala je neutralno da moze cura i decko.....jedva cekam shoping kad cu znat na sto cu se fokusirat🤗🤗🤗🤗

18. Siječanj 2018. 10:18

Pikica i Honey zabrinete me kad vas nema,  cisto da znate! 😜
    Pikica 21tt jeeeej 
    Katuska divna si i ti i busica 😍😍😍😍😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Student24
    18. Siječanj 2018. 12:16

Mancy evo me s tobom i u klubu slatkih. Kaze dr da je nalaz los, idem popodne do nje da vidim brojke i danje upute. Pazim ja na slatko, ali u drugom tromjesjecju me tako trazi ugljikohidrate... I oni su ziher krivi. Jer na KKS na pocetku je bio 4. 
    Nama nije uspio 4D - gledali smo samo guzu :D 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.