Mancy jesi jela navecer prije vadjenja kvri kakve gluposti/krafne/slatkise/buhtle ? 🤣
Ja sam pojela 5buhtli s nutelom i pol litre kole i imala 5,6. Panika je bila kao da su mi otkazivanje bubrega nasli.
Koji si tjedan trudnoce?
Pandica moja pa bas mi je drago :) a kolko tog jos kupujem bez stavljanja slika🤣
Panda kad ti ono pregled imas?
Kaj je najbolje nisam nista jela slatko bas zbog toga....u 19 tjednu sam sad😬
Dobit cemo muz i ja svoju zeljenu curu 😍🎀💞
Pisem malo kasnije, sve je ok 😘
Yayyyyyy,čestitam draga moja Honey😘💕🤗
Uf onda je to dosta.. ipak se pazi radje za svaki slucaj. Jel imas doma aparatic? Ako ne, bilo bi dobro da si nabavis, pa si mjeri ujutro nataste i poslije jela da si vidis kaj ti najvise povisuje secer
Curke evo nas dvije, ko traktor smo 🤣
Uf onda je to dosta.. ipak se pazi radje za svaki slucaj. Jel imas doma aparatic? Ako ne, bilo bi dobro da si nabavis, pa si mjeri ujutro nataste i poslije jela da si vidis kaj ti najvise povisuje secer
Curke evo nas dvije, ko traktor smo 🤣
Aaaaa ljepotooo😘😍😍😍💕
Draga nasa Katusa...divna si ❤️❤️❤️ Farbanje upsjelo, kad ces opet bit plavusa hahahah 👋👋👋😜😜😜
A komentar za krevetim mrsko mi pisat na fejsu: moj muz je s 4 godine iskocio kroz prozor i staklo jer ga mama zakljucala samo da izadje po drva a snijeg bio metar. Kao da on ne izlazi da ae ne prehldi, eto nje, drvarnica je tu. Ahaaaaa frajer bos iskocio. Ujeo ga takodjer i poskok dok je bio dijete. Da ne nabrajam vise. A kod mene ako se nije nesto dogadjalo konstantno bi im svima redom dosadjivala i govori aj jest meni dosadno. Tako da bas ne ocekujem neko dijete koje ce sjediti za stolom i crtat hhhah ocekujem ramba kao sto si i napisala.
Joj Mancy cuvaj se...upravu je katuska. Odmah taj secer shvate kao otkazivanje organa. Imam jaranicu koja se je bola tokom citave trudnoce. Nista strasno naviknes se sam sebi davati. Ona je prvo govorila joj brzze sta ako mi je povisen. E onda su joj objasnili da se to nece odraziti na nju. Ona nakon trudnoce ce imati sve ok ali moguce je sa se prenese na dijete i da budu posljedice. Onda je odmah prihvatila stanje i davala si injekcije.
Monolog by Panda u pola 6 👀👀👀🐼🐼🐼
Kad me Horny napustila !!!!
Honey, čestitam na curice
Katuska, super izgledate vas dvoje 😊
Ja navijam za što više curica. Sad ćete reći da sam luda, ali mene proganja jedna babska izreka - kad se rodi puno muških onda to kao znači da će biti rata 😏
A oko mene svi nešto dobijaju dečkiće
Btw. Ignorirajte što pišem ko kreten, s mobitel sam, inače malo malo promašim slovo, pa sam si uključila ono čudo da me ispravlja, pa to nekad ispadne još gore 🤣
Btw. Ignorirajte što pišem ko kreten, s mobitel sam, inače malo malo promašim slovo, pa sam si uključila ono čudo da me ispravlja, pa to nekad ispadne još gore 🤣
Također, stid me poslije kad pročitam ahhahha
Ja čekam utorak i pregled u 9 ujutro samo da nam kaže da je sve uredu :)
Sortiraj odgovore
Najstariji