Ja hocu da znam je li musko ili zensko …….. :(
Ma daj Ma šta će ti ta informacija hahaha Jao i ja bi tako htjela znati, al bojim se da će moja sirena opet glumit sirenu
Uvelike se suzdržavam od kupnje tetrica, posteljinice i biločega. Volim neutralno, al neću baš imat sve neutralno, ipak da nešto da naznaku šta je... aaaaaaa... Evo mene počela blaaga blaaga žgaravičica, a čak se ni ne prejedem i ne legnem poslije jela iako mogu jel, ipak imam kauč, hahaha Nadam se da će tako ostati i da se neće pogoršavati.
Proudy skroz si zgodna i baš ti je buša proporcionalna nekako, meni je niže nekakao hahaha neznam, sliknem ovih dana pa komentirajte. Panda i ti si zgodna al Proudy vodi sa trbuhom jer je goli trbuh a tebi još ove prugice malo povećavaju hahaha Jao Katuška daj mi posudi obitelj i kumove na jedan dan hahaha, ok može dva dana hahaha prelijepo sveeeeeeee
Elvira hahahahaha
Super su vam bušice 😍
Meni se čini da je moj stomak dosta nisko, pogotovo na slikama, doktor nije ništa komentirao..
Moram se pohvaliti da smo se mi jučer ponovili u klokanicu, preko njuškala, u pol cijene skoro, a nova novcata
I evo sad javljaju da mi je stigla komodica, napokon cu imati gdje slagati bebine stvari, da ne stoji baš sve nabacano
Frajla tako se i meni čini da će moj biti, ono sve si mislim da ga trebam malo pridržati
Ali lijepa si jako, lijepo mi je vidjeti na ženi da ima guzice, nije zbog toga šta ju ja imam nego ono, baš ti je isto proporcionalno sve, i sviđa mi se haljina!!! Super za komodicu! Ja još nemam ništa za slagati pa nemam tih problema
Frajla tako se i meni čini da će moj biti, ono sve si mislim da ga trebam malo pridržati
Ali lijepa si jako, lijepo mi je vidjeti na ženi da ima guzice, nije zbog toga šta ju ja imam nego ono, baš ti je isto proporcionalno sve, i sviđa mi se haljina!!! Super za komodicu! Ja još nemam ništa za slagati pa nemam tih problema
Je li to porucujes nama bez guzice nesto mozda???
hahahhahahahhahahahahaha
Frajla top si <3 otkrij mi tajnu papuca, ortopedske? Ja si moram nove kupiti pa istrazujem, imam Dr Luigi, bez njih ne znam hodati.
Hocemo vise slika hahahahaha
Hvala 😊
Imam ja i previše guzice, mogu udjeliti kome treba 🤣
Papuče su anatomske, iz kopitarne. Nije bilo broja od onih koje su mi se više svidale, a nisam imala živaca ići tražiti dalje, pa uzela te. Ne mogu po doma u ničem drugome hodati nego tako anatomski, kako su mi se stare bile raspale hodala sam par dana u onim što imam za goste, užas jedan, odma su me bolila i leđa i noge.
Hvala 😊
Imam ja i previše guzice, mogu udjeliti kome treba 🤣
Papuče su anatomske, iz kopitarne. Nije bilo broja od onih koje su mi se više svidale, a nisam imala živaca ići tražiti dalje, pa uzela te. Ne mogu po doma u ničem drugome hodati nego tako anatomski, kako su mi se stare bile raspale hodala sam par dana u onim što imam za goste, užas jedan, odma su me bolila i leđa i noge.
Ja cu se predbiljezit za malo guzice! Hvala 😂😂😂
Nikad ju nisam imala, ni sad ju nemam.
Bar sise imam ak nis drugo 😂😂😂
Jako ti je lijepa busica 😍😍😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
hAHAHAHAHA Panda! Ne ne, i vas dvije ste proporcionalne kako treba biti, takve su i bušice!
Ja isto hodam u luigiju zimi i u birkenstocku proljeće/ljeto/jesen. Imam neke kopitarnine ali su mi pretvrde.
Cure moje,
Koja drama! Sad sam tek dosla k sebi.
Znaci znate ono kak su trudnice smotane, mutave, zaboravne? E danas sam samu sebe iznenadila koliko sam glupa. Znaci muz radi, mali u vrticu. Idem ja do ducana koji mi je prek puta zgrade. I vracam se natrag i skuzim sto? Da nisam uzela kljuc. Znaci ne mogu u zgradu, ne mogu u stan, nemam mobitel. Sve sto imam je kartica za bankomat.
Sva u suzama molila tetu u ducanu da mi posudi telefon da zovem muza. Veli on daj se smiri, pa desi se! Odi na kavu, dodjem za 45minuta po tebe.
Desi se? Kak se pobogu desi? Kak mozes tak blentav bit? 😂😂😂😂 Sad mi je smjesno, al bome mi nije bilo.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji