Dimenzije jorgana su 90x135
Magnezij pijem iz dma, magnezij citat. Ne sjetim se popiti svaki dan, kad me znala uhvatiti kriza popijem u roku par sati cijeli donat mg
Inače, možeš probati u ubaciti lanenih sjemenke u prehranu. I nekad davno sam znala jesti probavin s jogurtom i to mi je stvarno puno pomagalo, to je nešto ajmo reći kao pahuljice, izgleda malo bljaki jer je smeđe, ali nije tako loše, onak smokijasto je
Dimenzije jorgana su 90x135
Magnezij pijem iz dma, magnezij citat. Ne sjetim se popiti svaki dan, kad me znala uhvatiti kriza popijem u roku par sati cijeli donat mg
Inače, možeš probati u ubaciti lanenih sjemenke u prehranu. I nekad davno sam znala jesti probavin s jogurtom i to mi je stvarno puno pomagalo, to je nešto ajmo reći kao pahuljice, izgleda malo bljaki jer je smeđe, ali nije tako loše, onak smokijasto je
A da bas je ni sim ni tam dimenzija. Probaj si gledat da li oni imaju navleke, kad su imali posteljinu takvu.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
A sirota! Ja ak jedan dan ne odem na wc, umirem. Ja ti pijem od Biolectre, onaj Direct u granulama. Imam i neki u tabletama iz Dm, al taj mi je kao rezerva, ak mi ponestane ovoga.
Joj hvala ti, probat ću te, možda mi donesu spas :*
[/url
Vjeruj mi, nema tog kaj nisam probala, osim magnezija:) Čak ni DonatMg ne pomaže, kolko god im reklame bile primamljive:)))
Hvala na savjetima u svakom slučaju, morat ću potpuno preć na Čokolino, nema mi druge:))
[/url
Proudy faca ti je divna, ko bebina :) tak je i moja prije trudnoce bila🤣
E slusaj, kad ces prat tetre, na lagani program i bez omeksivaca. Meni su super al moram priznat da su od jednog pranja izblijedile malo.
Frajla, meni je reko dr da ne pijem te iz dm-a. Da to nista ne valja jer svasta miksaju a najmanje magnezija. Kupi radje od dietfarma 375 magnezij
Glete kaj mi je kuma narucila, odnosno bebi 😍😍
Proudy faca ti je divna, ko bebina :) tak je i moja prije trudnoce bila🤣
E slusaj, kad ces prat tetre, na lagani program i bez omeksivaca. Meni su super al moram priznat da su od jednog pranja izblijedile malo.
Frajla, meni je reko dr da ne pijem te iz dm-a. Da to nista ne valja jer svasta miksaju a najmanje magnezija. Kupi radje od dietfarma 375 magnezij
Imala sam taj direct i nije mi baš odgovaro, podrigivalo mi se cijeli dan od njega, a i imaju sladila, tak da nisu nešto specijalno zdravi.
Dok mi ovo djeluje ja sretna, ako prestane budem investirala u solgar
Kaj smo rekli tko nema trbuh? 😂😂😂 Di si Panda? 😂😂😂 Evo mene, znaci 20tt, tocno na pol puta. I narasli smo 😜
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Katuska, bas je slatko sve 😍😍😍😍
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobro jutro!
Probudila me dostava. Stigle tetrice 😍😍😍😍😍😍
Di si ih copilaaaaa super su 😍😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji