Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    11. Siječanj 2018. 10:52

Dimenzije jorgana su 90x135
    Magnezij pijem iz dma, magnezij citat. Ne sjetim se popiti svaki dan, kad me znala uhvatiti kriza popijem u roku par sati cijeli donat mg
    Inače, možeš probati u ubaciti lanenih sjemenke u prehranu. I nekad davno sam znala jesti probavin s jogurtom i to mi je stvarno puno pomagalo, to je nešto ajmo reći kao pahuljice, izgleda malo bljaki jer je smeđe, ali nije tako loše, onak smokijasto je

11. Siječanj 2018. 10:55

Frajla

Dimenzije jorgana su 90x135
    Magnezij pijem iz dma, magnezij citat. Ne sjetim se popiti svaki dan, kad me znala uhvatiti kriza popijem u roku par sati cijeli donat mg
    Inače, možeš probati u ubaciti lanenih sjemenke u prehranu. I nekad davno sam znala jesti probavin s jogurtom i to mi je stvarno puno pomagalo, to je nešto ajmo reći kao pahuljice, izgleda malo bljaki jer je smeđe, ali nije tako loše, onak smokijasto je

A da bas je ni sim ni tam dimenzija. Probaj si gledat da li oni imaju navleke,  kad su imali posteljinu takvu. 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Zrinchy
    11. Siječanj 2018. 10:55

ProudMomy

A sirota! Ja ak jedan dan ne odem na wc, umirem. Ja ti pijem od Biolectre, onaj Direct u granulama. Imam i neki u tabletama iz Dm, al taj mi je kao rezerva, ak mi ponestane ovoga.

Joj hvala ti, probat ću te, možda mi donesu spas :*

[/url

Zrinchy
    11. Siječanj 2018. 10:57

Frajla

Vjeruj mi, nema tog kaj nisam probala, osim magnezija:) Čak ni DonatMg ne pomaže, kolko god im reklame bile primamljive:)))
    Hvala na savjetima u svakom slučaju, morat ću potpuno preć na Čokolino, nema mi druge:))

[/url

Katuska99
    11. Siječanj 2018. 11:00

Proudy faca ti je divna, ko bebina :) tak je i moja prije trudnoce bila🤣
    E slusaj, kad ces prat tetre, na lagani program i bez omeksivaca. Meni su super al moram priznat da su od jednog pranja izblijedile malo. 
    Frajla, meni je reko dr da ne pijem te iz dm-a. Da to nista ne valja jer svasta miksaju a najmanje magnezija. Kupi radje od dietfarma 375 magnezij

Katuska99
    11. Siječanj 2018. 11:02

Glete kaj mi je kuma narucila, odnosno bebi 😍😍

Ogradicu
    Ogradicu
    Adidas trenirku mini :)
    Adidas trenirku mini :)

Frajla
    11. Siječanj 2018. 11:06

Katuska99

Proudy faca ti je divna, ko bebina :) tak je i moja prije trudnoce bila🤣
    E slusaj, kad ces prat tetre, na lagani program i bez omeksivaca. Meni su super al moram priznat da su od jednog pranja izblijedile malo.
    Frajla, meni je reko dr da ne pijem te iz dm-a. Da to nista ne valja jer svasta miksaju a najmanje magnezija. Kupi radje od dietfarma 375 magnezij

Imala sam taj direct i nije mi baš odgovaro, podrigivalo mi se cijeli dan od njega, a i imaju sladila, tak da nisu nešto specijalno zdravi.
    Dok mi ovo djeluje ja sretna, ako prestane budem investirala u solgar 

11. Siječanj 2018. 11:07

Kaj smo rekli tko nema trbuh? 😂😂😂 Di si Panda? 😂😂😂 Evo mene,  znaci 20tt,  tocno na pol puta. I narasli smo 😜

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

11. Siječanj 2018. 11:08

Katuska,  bas je slatko sve 😍😍😍😍

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Ariel01
    11. Siječanj 2018. 11:14

ProudMomy

Dobro jutro!
    Probudila me dostava. Stigle tetrice 😍😍😍😍😍😍

Di si ih copilaaaaa super su 😍😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.