Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    08. Siječanj 2018. 10:46

Ludilo od kauca hahahaa sex ..... shame on me....
    Pojela rio mare nisam dugo, sad podrigujem,,,nista novo ahhahaa
    Tehnika popisanih stopala ono omG ahhahahahaha

Honey
    08. Siječanj 2018. 10:56

Hahaha cisti sex hahaha dobar je tvrd taman 🙈 
    Da da, rekla je Kaktus tada meni bolje popisana stopala i sterilna mokraca nego los nalaz hahaha 
    Zadnji put mi je bio kontaminiran sa vaginalnom sluzi itd.. ovo je siguran postupak 😉 
    Idem zvat da vidim sve kad gdje sto. 

Honey
    08. Siječanj 2018. 11:02

Zvala, nema vise bhcg u cerviksu 🎉🎉🎉🎉 dosao nalaz bakt.aerobi. sterilan hvala dragom bogu! 🙏 
    Pipi nosim u petak, kaze da bude nalaz sigurno do 17.1.

Katuska99
    08. Siječanj 2018. 11:47

Jutro cure. Navila bezveze alarm u 10, jedva se probudila, trebali mi doc buraz i mama i sad mi javljaju da tek krecu iz bosne 🤬😴
    Palcice odbrojavanje pravo pravcato. Jel te frka? Mene presjeklo kad sam vidjela tih tvojih 50 dana
    Honey kauc je zakon, imas dobre kolege na poslu izgleda :)  bas sam ti htjela napisat ako si ti kod dr Jakopincic da je na godisnjem dva tj. 
    Pikica super ste se zabavili, mene bi bilo strah ali ja se divim trudnicama koje su normalne i s trbuhom 🤗
    Proudy i panda 😘 nisam zapamtila kaj ste pisale😂
    Btw.svecenici bili, kasnili 2 sata. Dino se ucrvo u sobi od skrivanja🤣

08. Siječanj 2018. 12:26

Ma nista Katuska,  ja samo o pisanju 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    08. Siječanj 2018. 12:37

Ni ja nista pametno hahahha 

Honey
    08. Siječanj 2018. 12:38

Sad nazad u krevet Hahaha Katuska tvoj muz je komedija  mi uredno izbjegnemo svecenike, stalno smo u rasporedu radnim danom i onda nikog nema kući. Uzmem ja malo vode pa ja to sama poskropim, tako je moja baba pokojna radila 😀 je imam najbolje kolege ❤ vec sam im najavila da ce ga morati vracati doma kad rodim! Al smo se dogovorili da ce i oni malo prilec kad mene nema hahaha svima dobro! Hvala na info, ja se vodim kod Pecica al idem samo privatno u Škvorc. 

Honey
    08. Siječanj 2018. 12:39

ProudMomy

Ma nista Katuska, ja samo o pisanju 😂😂😂😂

Palčica0306
    08. Siječanj 2018. 14:02

Katuska99

Jutro cure. Navila bezveze alarm u 10, jedva se probudila, trebali mi doc buraz i mama i sad mi javljaju da tek krecu iz bosne 🤬😴
    Palcice odbrojavanje pravo pravcato. Jel te frka? Mene presjeklo kad sam vidjela tih tvojih 50 dana
    Honey kauc je zakon, imas dobre kolege na poslu izgleda :) bas sam ti htjela napisat ako si ti kod dr Jakopincic da je na godisnjem dva tj.
    Pikica super ste se zabavili, mene bi bilo strah ali ja se divim trudnicama koje su normalne i s trbuhom 🤗
    Proudy i panda 😘 nisam zapamtila kaj ste pisale😂
    Btw.svecenici bili, kasnili 2 sata. Dino se ucrvo u sobi od skrivanja🤣

Steah ko strah baš i ne,znam da mora bolit ,znam da beba mora izići,na to se pripremila,jedino imam strah hoće li mi mama stić na termin i u rađaonu. I jedva čekam ugledat svoju curu,mislum da ću plakat od sreće ko ljuta godina😂😂😂💕🤗kad ju ugledam

Frajla
    08. Siječanj 2018. 14:25

Mene je trenutno više strah što će me netko pustiti doma s malom bebom, nego samog poroda

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.