Jutro moje ranoranilice!
Evo i ja se izvukla iz kreveta 😉
Nocas samo jednom isla piskit, pa sam se naspavala. Ajmeee ja danas 19tt 😁😁😁😁😁 jos malo i na pola puta. A jos nista nisam kupila.
Panda, slazem se s Honey, vidi kako ce ti biti, pa se mozda javi dok.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ahahha mišić e jesam mišić ahhahaa
pa i prehladjena sam puno, radila sam sve te briseve i urinokulturu bilo je sve ok, a sad sigurno nakon prehlade se nesto desava...
ja sam to radila septembra, a urinokulturu u novembru i sad u decembru... bilo je sve ok.
meni je rodjendan u subotu a pikici u nedjelju :)
27.rodjendan, moram si danas tortu napravit grrrrrr hahaha eto mog odmaranja hahahahha
ne bih ja pravila al znam da ce doci more djece i prijateljica haahha
Proudy 19! Jupiiiiiii !! Ovo mi je baš fora sa tjednima, ko da bebe svaki tjedan imaju rođendan hahaha
Panda tebi bi netko trebao tortu napravit a ne ti sama sebi. Je je, to je onda sigurno od prehlade. Neka, ubaci ti malo brusnice, neće ti škodit, što suhe za jest, što čaja za popit.
Ja se najela. S čim se vi gostite sad nakon ovih blagdana? Ja danas na sekeli gulašu sa malo pirea, poslije ću neka pileća prsa okrenut na gril tavi i salatu. Jučer morski rižoto za ručak, malo pureće šunke na integralnom za večeru. Odmah mi je stolica kako treba čim nema kolača. Zadnjih 10 dana je bila muka, sve nešto tvrdo sitno po malo, ko ovca sam se osjećala, strašno.....
Kak ti fino jedes honey. Sad sam skuzila da ti je prvi spoj dan nakon mog rockasa 😍
Ma daj, šta i ti blizanac? I muž mi je blizanac i sad će dobiti još pojačanje hehehe
Da tako mi stoji termin već zadnja dva pregleda i beba je točno po zm. Pa mi 40.tjedan ispada ravno 08.06.2018. Eto ti ćeš doma slavit sa svojom bebom a ja ću negdje vrištat u rađaoni
Mi smo jucer jeli sarmu, danas cu skuhati rizu <3 moje omiljeno ejhhehe i imam pecene teletine pa cu je na komade u saftu i jos rize, meni super, moj ce opet sarmu sigurno nikad mu je nije dosta ahahaha, ima jos nekih 5 komada. A salate jedemo ko kravice hehehee volimo svakakvu, i svjezu i kiselu, i pokiseljenu i s bucnim uljem ma sveee sto izneses pojest cemo, ja sve osim cvekle a on sve hehehe.
Ti se honey zdravo hranis, moj dorucak nije nikad nesto zdrav posebno, kriska hljeba ili dvije, s maslacem ili s abc sirom hahaha i to je to :) jer u gradicu (citaj selo) u kojem ja radim nemas ni jedann restoran koji radi do 12.
Pa meni se nikako neda kuhati sada poslje praznika, tako da još uvjek jedemo ostatke, malo to razbijem sa mezom da nije uvjek nešto podgrijano 🤣
Alo ekipa...da da kod mene i pandice se slavi ovaj vikend...uf da je meni 27...panda de neku kremastu bar na tri etaze ispeci😋😋😋😋
Mi jucer obrstili decatlon jer naravno nemam nista za skijanje...jos sanjke i spremni smo⛷🎿⛷🎿🎿⛷🎿
Proudi sibamo mi ko prave...eto ti iduci cet pola puta...ja se napokon super osjecam 🎉🎊🎉🎊
Panda znači vi još rješavate ostatke. Meni ti je doručak ujutro čim otvorim oči i to zobene sa jogurtom i bananom, dodam suhe smokve ili grožđice. Ovo mi je bio brunch kao hahaha a piletina je kasni ručak/rana večera, oko 5 uvijek.
Oko 7-8 eventualno pojedem neko voće ili bademe al rijetko. Ja se više volim najest preko dana, tako jedem zadnjih 6 godina, prije je bilo bože sačuvaj... Ja volim sarmu al sam je se sad zasitila hahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji