Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    31. Prosinac 2017. 17:42

Honey,
    Prvi put te sad vidimo 😍😍😍😍

Palčica0306
    31. Prosinac 2017. 18:31

Honey

Drage moje, da ostavite sve lose iza sebe, da vas i vase u 2018.prati zdravlje, da volite i da budete voljene, da uzivate sa svojim bebicama i da vam novcanik bude bar napola pun! Od srca vam zeli vasa Honey! ❤💋💋💋 Jesam zgodna a? A vidi trbuha 😉😍😄

Također tebi i suprugu sve naj naj  što se poželjeti može,muvici jubać..u novoj 2018. 💕🤗😘Prelipa si mi,slatka trudnica🤗😍

Katuska99
    31. Prosinac 2017. 18:59

Ajme honeeey, nisam te zamisljala bas tak jako zgodnu😍 sad ispada sa sam te zamisljala😳🙄🤔🤣
    Trbuh ti je presladak😍👌🏼
    Curke uzivajte veceras, mi smo danas na trgu ispratili staru god u podne i sad navecer cekamo novu😘 

Honey
    31. Prosinac 2017. 19:00

mono1111

Honey,
    Prvi put te sad vidimo 😍😍😍😍

A eto odlucila vas iznenadit za kraj godine, buduci da sam nefejsusa pa rekoh bilo bi u redu 😂 I mene i babybump 😍 rekla sam sebi necu sliku stavljati dok nebudem imala sta pokazati 😂

31. Prosinac 2017. 19:56

Honey se pokazala jeeeej! Jako si zgodna i ti i trbuscic! Sve najljepse vam zelim,  svima skupa!
    Ja sam cijeli dan prespavala. Sad se idem pokusat upakirat,  u nesto,  mislim da mi jedino donji ves nije mali 😂😂😂😂. 
    Poslikam ako bude za javnost 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

31. Prosinac 2017. 20:31

Upakirali se nas dvoje! Idemo u Novu! Sve najbolje zelimo vama zenske i vasim obiteljima.
    Ljubi vas Proudy 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    31. Prosinac 2017. 21:02

Proudy bas si lijepa😍 ljubomorna sam na tvoje kile, ja sam vec ko tenk😩 

Ne kazem da sam preedebela ali pubo deblja nego inace pa sam si sva cudna. Pusa curke, idem pit(mos mislit😭🙄)

Palčica0306
    31. Prosinac 2017. 21:36

Ma sve ste mi ko bombončići🤗🤗🤗😍😍😍prelijepeeeee

Bublica123
    31. Prosinac 2017. 22:02

Proudy i katuska bas ste woooooow...super izgledate...dobar provod 😍😍😍😍😚😚😚😚
    Drage curke mi vam od srca zelimo sretnu Novu 2018...ne sumnjam da ce nam svima biti jedna od sretniji...ipak nam stizu nase male bebice❤❤❤❤
    Velike puse svima😚😚😚😚😚

Honey
    31. Prosinac 2017. 22:08

Uuuuuuu Proudy macko 😍 hvala na lijepim zeljama 💋💋💋 
    Katuska bas si lijepa, ko bonbona 🍬🍬🍬 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.